Da li kabl od E700 pase na X450!!!!!!!!!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Skenda666
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Nov 2004. 22:02
Kontakt:

Da li kabl od E700 pase na X450!!!!!!!!!

Post od Skenda666 »

Imam kablo od E700 dobio sam cd sa softverima,na cd-u ima Easy GPRS program ali ne pise da ide na X450 vjerovatno ni je tad ni planiran softwer za x450.Medjutim probo sam sa portovima ni jedan mi ne radi,odnosno ne prepozna mi telefon.neka mi se kasnije siva linija pojavila na telefonu i odniu sam prodavacu i on mi je rekao da sam zafrko u spajanju moba i kompjutera,da sam nesto pogresno uradi,on je ukuco neki kod *2 ...
i neznam jos dva/tri broja idu,medjutim ugasio se mob,poslije ponovnog upaljenja siva je linija nestala.To sam napravi i sad imam sugestiju da cu ponovo nesto pokvarit,posto neznam oko toga nista,pa ako bi ko mogao pomoc molim vas,sta da radim ili da cekam pravi softwer za X450,mozel se kupi,skinuti sa interneta ili je jednostavno do kabla.Ako ko moze objasnit puno bih mu se zahvalio.HVALA!!!!!1
Kako reci King Kongu ako Stingu kazes:DJESI STINŽE:-)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imas novi softver ovde>
http://www.samsungmobile.com/Support/ProductSupport
a kabel bi trebalo da pase samo moras dobro da podesis port.

Skenda666
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Nov 2004. 22:02
Kontakt:

Post od Skenda666 »

Hvala na pomoci pokusat cu ponovo da ubacim melodije na svoj mob.Thnax svima na pomoci ko zeli pomoci.
Kako reci King Kongu ako Stingu kazes:DJESI STINŽE:-)

Odgovori