Pozdrav!!!
Kupio sam ovaj mob pa me zanima kako da rastegnem slike da stanu na cijelu pozadinu, a ne samo na 3/4 pozadine... to su slike koje sam stavio preko usb, ove koje su unutra on ih automatski rastegne kroz cijeli ekran...
možda d600 nema tu opciju...
hvala
Pozadina D600
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
e vako,imam i ja d600 kao sto je reko Srdjan treba ti rezolucija 240x320 a evo ti jedna stranica gdje imas slike bas za d600 tu se samo besplatno registrujes i skidas slike koje ti zelis,a prije toga izaberes koji je tvoj mobitel i neces imat problema sa slikama jer ce ti bit slike preko cijelog ekrana a stranica je www.zedge.net
pozdrav od mene
pozdrav od mene

a zašto nebi mogla i slika koja je rezolucije 1536x2048 da se stavi kao wallpaper?? Malo ti je glup odgovor. Odakle čoveku slike 1200x1600?? Uglavnom su se sve slike koje se prave (recimo fotoaparatom ili kamerom na telefonu) u 4:3 odnosu. Taj deo sa wallpaperima na samsung telefonima i tim rezolucijama mi je jako glup inače.
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black