Samsung E900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung E900 odgovor na poziv
Kupila sam samsung e900 pre par dana zanima me da li može neko da mi kaže kako se odgovara na pozive kada je fon zatvoren odnosno nije razvučen ustvari, da li može da se otključa a da se ne otvara ?
- Sladjan012
- Banned
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:58
E900 USB Driver
Zamolio bih nekog da mi ovde da link gde mogu da skinem USB driver za e900....Hitno je... Unapred hvala...
Help! blutut e900
Prilikom uspostavljanje blutut veze sa drugim fonom(k750) javlja se ikonica sa zahtevom za unosom pina , da li neko zna kako resiti ovaj problem tj. moze li se ikonica iskljuciti i jos jedno pitanje gde naci za dz samsugove melodije i teme posto u mem. stoji po jedna tema i jedna melodija unapred hvala svima na odgovoru.
Samsung E900
Dali netko zna di je problem??
Tijekom razgovara stalno mi nesto prekida i nekad se zna dogodit da zavrsi poziv....A nekad mogu normalno razgovarat ali to je rijetko,molim pomoc.... 

Samsung E900
Zeleo bih da cujem razne komentare, mane, pohvale, i od onih koji ga imaju i od onih koji ga nemaju. Znaci svaki komentar je prihvatljiv. Svidja mi se i mozda bih ga kupio.
Re: E 900 Pohvale? Mane? Kupiti ili ne?
Pa daj malo procesljaj forum, o ovome telefonu smo raspravljali barem 10 puta malo istrazi nemoj samo tako postavljati teme

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
viewtopic.php?t=7647&start=0
viewtopic.php?t=7985&highlight=e900
Evo neki od linkova samo..Inache meni se nikako ne svidja,spor softver,touch keypad itd...
viewtopic.php?t=7985&highlight=e900
Evo neki od linkova samo..Inache meni se nikako ne svidja,spor softver,touch keypad itd...
Pala je odluka na kraju na E 900, nekako mi je on naj...ne znam zasto elegantniji je, a posto nisam bas bio pri parama onda sam morao da uznem takav model koij ima prosecnu kameru, mp3 memoriju itd. Ukratko sam ga cackao, navikao se na touch pad, interesatno, malo je interfejs komplikovaniji ali ne mari. E sad, interesuje, serviser mi je rekao da treba da punim telefon 3 x 12 sati.Na forumu sam procitao negde da je to kod lit-jonskih baterija to jest baterija nove proizvodnje ne preporucljivo, znaci da steti. Da li baterija treba da se formatira tako ili ne ?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110