pozdrav svima
Samsung x210, mali problemi :)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung x210, mali problemi :)
Kupio sam pre par dana ovaj telefon,, i bez obzira sto sam procitao uputstvo i na srpskom i na engleskom, nisam uspeo da nadjem kako je moguce potpuno iskljuciti sve zvuke na telefonu
ima li neko d zna kako se to radi?
pozdrav svima
pozdrav svima
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
milankol, pa setings opciji u meniju imas podopciju SOUND setings,tu odes na inkoming call pa stavis only melody,pa zatim odes na mesage tone pa i tu stavis melody,onda izadjes na pocetni ekran i drzis tarabu i utisao si ga.
A drugi nacin ti je da u opcijama inkoming call melody i mesage tone smanjis jacinu na nulu (call volume)
A drugi nacin ti je da u opcijama inkoming call melody i mesage tone smanjis jacinu na nulu (call volume)
D500&E71
- loki13
- Expert

milankol, kod prvog nacina moras (MORAS) staviti da ti se za poziv oglasava samo melodija (ne i vibracija) onda ce sto posto da radi.
Mada imas u sound setingsu opciju quiet mode-tu imas da izaberes da li ces silent ili vibrate pa ti izaberi silent,mislim da je ovo ono pravo resenje
Ajde vidi pa javi jel radi
Mada imas u sound setingsu opciju quiet mode-tu imas da izaberes da li ces silent ili vibrate pa ti izaberi silent,mislim da je ovo ono pravo resenje
Ajde vidi pa javi jel radi
D500&E71
- loki13
- Expert

milankol, ma mora da moze,ma nijedan tel ne postoji koji to ne moze - mislim tu nema price
Ako ti je tako lakse,ti ga prodaj,ili bre nadji nekog oko tebe ko se malo vise razume podesice ti za 2-3 minuta sve sto zelis,pa i gprs!
Imas postove iznad,imas samsungov sajt pa polako procitaj i uradi sta pise,JEDNOSTAVNO JE NEMOGUCE DA NE MOZE!!!!

Ako ti je tako lakse,ti ga prodaj,ili bre nadji nekog oko tebe ko se malo vise razume podesice ti za 2-3 minuta sve sto zelis,pa i gprs!
Imas postove iznad,imas samsungov sajt pa polako procitaj i uradi sta pise,JEDNOSTAVNO JE NEMOGUCE DA NE MOZE!!!!
D500&E71
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
jednostavno u sound settings pa quiet mode stavis na mute. kod mene na samsungu je mute . mora da se save-ira kad se prebaci na mute , i jednostavno onda na tarabu se aktivira quiet mode. ako to ne radi kod tebe milane onda brate nesto ne valja kod tvog fona . nema drugog nacina . 
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
e pa ne moze
ja se mozda ne razumem u telefone nesto extra, ali fala bogu engleski znam, a i nisam toliko glup da ne mogu da uradim sto ljudi napisu
@vlada1970: nemam nikakav quiet mode u sound settings, tako da... ne znam sta mu je
inace, da li je normalno da baterija iscuri za 1 dan? slusam radio, to stoji, ali ipak ne toliko da baterija tako brzo ode ;(
@vlada1970: nemam nikakav quiet mode u sound settings, tako da... ne znam sta mu je
inace, da li je normalno da baterija iscuri za 1 dan? slusam radio, to stoji, ali ipak ne toliko da baterija tako brzo ode ;(
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
za bateriju mi ne pricaj nista milane . prvi put imam samsung i uzeo sam P850 zbog kamere ali me je baterija razocarala totalno . samsung ima garantovano neku GLUPU politiku u vezi baterija . nema drugog objasnjenja . kao da su odlucili da postanu poznati po LOSIM baterijama . meni druze sa slikanjem oko 60-ak slika dnevno i par video snimaka , bez mp3-a jedva traje jedan dan . ali jedva . to nije 24 sata da se razumemo, nego od 6 ujutro do 10 po podne . tako da navikni na takve baterije ili menjaj . ja sam ovde postavljao pitanja i pitanja , ali niko mi nije odgovorio gde za moj fon ima da se kupi , ne samo jaca baterija ako uopste postoji , nego makar ista ovakva ali samo baterija bez fona . ja pretrazih net ali isto ne nadjoh osim u kini i hong kongu . katastrofa. cak ni u Evropi nisam nasao .
a za ovaj quiet mode , dalje ne znam stvarno sta da ti kazem . odnesi brate u neki servis i pitaj ili pretrazi na netu . ne znam sta drugo da ti kazem .
ja mislim da svaki samsung ima quiet mode , ali tek koristim samsung dva meseca . mozda neko bolje zna . 
a za ovaj quiet mode , dalje ne znam stvarno sta da ti kazem . odnesi brate u neki servis i pitaj ili pretrazi na netu . ne znam sta drugo da ti kazem .
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa on kad napuni zavrshi ciklus tako da...Meni se pre isto na Samsungu baterija praznila za jedan dan,svako veche sam ga stavljao na punjach a ujutru kad ustanem ga uzmem i super,to mi je bash odgovaralo...
A inache nijedna baterija mi se nikad nije pokvarila ili shta vec zato shto je predugo stajala na punjachu...
A inache nijedna baterija mi se nikad nije pokvarila ili shta vec zato shto je predugo stajala na punjachu...