servis za Samsung-a
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
servis za Samsung-a
Da li neko zna da li u Beogradu postoji neki ovlasceni servis za Samsung telefone, jer mi nije dobra baterija, a prodavnica koja mi je prodala telefon, pre 10 dana, nema baterije, pa ne mogu da mi zamene. 

Puni mi se telefon celu noc i jos se puni, otisla sam u prodavnicu i dali mi novi punjac, kad sam ukljucila da punim, telefon nije reagovao, nego sam trazila polozaj punjaca i uticnice kad pocinje sa punjenjem, posle 15 min, videla sam da ne puni pa sam opet "dzarala" punjac i uticnicu. Zato sam mislila da je baterija problem.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ruzice , ne daj samo da te izvacare ni slucajno . bori se da ti telefon ako treba i zamene ili vrate pare . pozovi inspekciju i raspitaj se , jer to malo ljudi zna i zato trgovci to iskoriscavaju , a to je da ti imas pravo po zakonu da dobijes pare nazad bez obzira da li ti je telefon pokvaren prodat ili ne . cak i da je sve u redu sa njim , mozes da trazis pare nazad jer ti ne odgovara na primer . pomeni im inspekciju da bi se malo uprpili a ako to ne odreaguje , slobodno idi sa telefonom i svim racunima , u inspekciju i prijavi ih . zamoli da dodju sto pre . ako imas neku vezu , jos bolje . odgovorno ti tvrdim da na osnovu tvog slucaja sto si izlozila, imas sva prava da trazis pare nazad . raspitao sam se licno . i prijateljica je imala neki takav slucaj pri kupovini telefona i kad im je podviknula da nije zadovoljna njihovim uslugama i da trazi pare nazad , da bi telefon kupila negde drugde , pokusali su da izvdraju ali je pred njima pozvala inspekciju i pricala sa dezurnim i ovi su brze bolje vratili pare samo da ovi ne dolaze .
znaci za svaku kupljenu robu , covek ima pravo po zakonu da trazi povracaj novca , nema veze koja je roba ili sto mozda neka radnja napise NE VRACAMO NOVAC na primer . to su napisali nezakonito i nema podrsku u zakonu .
pozdrav Vlada

znaci za svaku kupljenu robu , covek ima pravo po zakonu da trazi povracaj novca , nema veze koja je roba ili sto mozda neka radnja napise NE VRACAMO NOVAC na primer . to su napisali nezakonito i nema podrsku u zakonu .

pozdrav Vlada
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas