Prebacivanje muzike pc-telefon-mem.kartica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
draganv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2007. 10:10

Prebacivanje muzike pc-telefon-mem.kartica

Post od draganv »

Novi sam na forumu i prvo moram da pohvalim uredjivace na kvalitetu.
Kupio sam d900 sa mem.karticom og 1gb.Procitao sam na forumu kako ne mogu da prebacim muziku direktmo na mem.karticu vec na telefon.Kako nisam ekspert sza ove stvari,moze li neko da mi objasni kako poslije sa mem.telefona da prebacim muziku ma mem.karticu.
Hvala unaprijed.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Samo ides na pesmu pa "move" i imas izbor dali ces u omiljene pesme ili memorijsku. ostalo ce on sam,jedino moras folder na memorijskoj da izaberes... imas i opciju"copy" al onda dupliras pesmu i na fon i na karticu... eto to je to...

draganv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2007. 10:10

Post od draganv »

Milose,hvala ti.Uspio sam prvo da ih prenesem na tel.sa copy,a poslije na mem karticu.Malo su iskomplikovali program,cudno da nisu ostavili mogucnost da ide direktno na mem.kard.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Pa to je generalno problem kod samsunga,i to sto ne mozes da stavis svoje zvono za poruku vec samo fabricko... drago mi je da sam bio od pomoci... :D

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ima fora direktno na memorijsku . moras prvo da u phone settings - usb settings - da oznacis "mass storage" i onda kad preko usb-a spojis telefon sa PC-em , otvorice ti se memorijska kartica a ne memorija na telefonu . i tada samo kopiras file sa PC-a na memorijsku . tada telefon radi kao usb flash . :D

kada telefon skines sa PC-a , vraca se na modem funkciju i ako bi tada prikljucio na PC , video bi samo phone memory . a ne memorijsku .

pozdrav Vlada
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori