z400 i tv uzivo

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
NewUser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 16:02

z400 i tv uzivo

Post od NewUser »

ja sam na telenor mrezi i na njihovom wap portalu postoji opcija za tv uzivo, ali kada pokusam da gledam tv plejer prvo pise da je konektovan ali se odmah zatim i diskonektuje, u cemu je problem? da li je u pitanju to sto je slab signal 3g mreze ili mozda nesto drugo, podesavanja telefona ili sam telefon?

Dajmalo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 15:04

Post od Dajmalo »

Pa Telenor jos uvek ne podrzava 3G, tako da... :uhuh: a i to ti je bacanje para, kod Telekoma cena je 30 din/minut, pa ti gledaj

NewUser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 16:02

Post od NewUser »

@dajmalo
telenor je od 1.3.2007 (nisam ni ja znao do pre skoro mesec dana) pustio 3G, ali samo u uzem centru nisa i novog sada, a za bg nisam siguran da li je pokrio ceo grad ili siri centar ili sta vec... tako da sam ja 3G testirao i u uzem centru nisa i u uzem centru ns, u stvari samo sam testirao internet, a tv sam pokusao da gledam ali kao sto si procitao neuspesno :-(, pa me interesuje zasto je to bilo neuspesno... i ne radi se o ceni vec sam hteo cisto da vidim kako izgleda gledati tv preko mobilnog, a jednog dana cemo i mi biti u mogucnosti da priustimo sebi i takav luksuz pa vredi znati sta ocekivati :-)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Dajmalo napisao:Pa Telenor jos uvek ne podrzava 3G, tako da... :uhuh: a i to ti je bacanje para, kod Telekoma cena je 30 din/minut, pa ti gledaj
Gresis silno,sinko! :P Kod Telekoma je cena gledanja tv stanica preko 3g portala 0 dinara i 0 para,tako da nemoj davati dezinformacije :uhuh: !!!!!!!!!!

Odgovori