z400 i tv uzivo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
z400 i tv uzivo
ja sam na telenor mrezi i na njihovom wap portalu postoji opcija za tv uzivo, ali kada pokusam da gledam tv plejer prvo pise da je konektovan ali se odmah zatim i diskonektuje, u cemu je problem? da li je u pitanju to sto je slab signal 3g mreze ili mozda nesto drugo, podesavanja telefona ili sam telefon?
@dajmalo
telenor je od 1.3.2007 (nisam ni ja znao do pre skoro mesec dana) pustio 3G, ali samo u uzem centru nisa i novog sada, a za bg nisam siguran da li je pokrio ceo grad ili siri centar ili sta vec... tako da sam ja 3G testirao i u uzem centru nisa i u uzem centru ns, u stvari samo sam testirao internet, a tv sam pokusao da gledam ali kao sto si procitao neuspesno
, pa me interesuje zasto je to bilo neuspesno... i ne radi se o ceni vec sam hteo cisto da vidim kako izgleda gledati tv preko mobilnog, a jednog dana cemo i mi biti u mogucnosti da priustimo sebi i takav luksuz pa vredi znati sta ocekivati 
telenor je od 1.3.2007 (nisam ni ja znao do pre skoro mesec dana) pustio 3G, ali samo u uzem centru nisa i novog sada, a za bg nisam siguran da li je pokrio ceo grad ili siri centar ili sta vec... tako da sam ja 3G testirao i u uzem centru nisa i u uzem centru ns, u stvari samo sam testirao internet, a tv sam pokusao da gledam ali kao sto si procitao neuspesno