Z400
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
sasvim je ok telefon.
ima stopericu. ima sms archive samo sto se zove my folders na kraju menija. da li imate problema sa memoriskom karticom?
Da li neko zna gde ima da se kupi adapter za 3.5mm ulaz za ovaj fon i koliko kosta. kontam da su mu obicne slusalice prilisno loseg kvaliteta i iritiraju posle duze upotrebe.
ima stopericu. ima sms archive samo sto se zove my folders na kraju menija. da li imate problema sa memoriskom karticom?
Da li neko zna gde ima da se kupi adapter za 3.5mm ulaz za ovaj fon i koliko kosta. kontam da su mu obicne slusalice prilisno loseg kvaliteta i iritiraju posle duze upotrebe.
Ljudi, jel postoji mogucnost uploadovanja java igara i aplikacija na telefon sa PC-a i ako postoji kako? Ja sam do sada uspevao samo da ih skidam sa neta direktno telefonom, jer se iz software-a koji ide uz telefon ne vidi folder sa igrama a nije ih moguce pokrenuti ako ih spakujem recimo u folder "other files". Hvala unapred
@newUser
stoperica se nalazi u meniju applications posle kalkulatora
a sms "archive" u my messeges poslednja stavka zove se my folders
ima nacin da se preko usba uploaduje igre za d600 ja mislim da bi trebao i na z400 da radi.
pogledaj upuctvo na www.d600world.tk
stoperica se nalazi u meniju applications posle kalkulatora
a sms "archive" u my messeges poslednja stavka zove se my folders
ima nacin da se preko usba uploaduje igre za d600 ja mislim da bi trebao i na z400 da radi.
pogledaj upuctvo na www.d600world.tk
evo odgovora koji je napisao neko na jednom drugom forumu, citiram:
"Na zalost ne.
Uputstva sa druge Samsunge ne vaze (D500 i sl)."
@sapi91
u meniju applications posle kalkulatora se nalazi converter (za valute, duzinske mere, tezinu,zapreminske mere, povrsinske mere, temperaturu), a sto se tice sms archive - my messeges ne postoji, vec imam samo messeges i tu ne postoji nikakav folder my floders. ocigledno imamo potpuno razlicit software na istim telefonima
"Na zalost ne.
Uputstva sa druge Samsunge ne vaze (D500 i sl)."
@sapi91
u meniju applications posle kalkulatora se nalazi converter (za valute, duzinske mere, tezinu,zapreminske mere, povrsinske mere, temperaturu), a sto se tice sms archive - my messeges ne postoji, vec imam samo messeges i tu ne postoji nikakav folder my floders. ocigledno imamo potpuno razlicit software na istim telefonima

ako nekoga zanima kako da postavi sopstvenu melodiju za sms neka to uradi ovako
settings -> profiles -> normal (outdoor) -> edit -> message alert tone -> pritisnite srednje dugme i izaberite special tone pritiskom na srednje dugme, ponovo srednje dugme i onda na options -> change i izaberite sta hocete... nekome se nece svideti sto ne moze mp3 ali mislim da je to preterivanje
sad vec pocinje da mi se svidja ovaj telefon
settings -> profiles -> normal (outdoor) -> edit -> message alert tone -> pritisnite srednje dugme i izaberite special tone pritiskom na srednje dugme, ponovo srednje dugme i onda na options -> change i izaberite sta hocete... nekome se nece svideti sto ne moze mp3 ali mislim da je to preterivanje
sad vec pocinje da mi se svidja ovaj telefon

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Jel moze neko da mi kaze kako se namesta da svi fajlovi koji se prebacuju na telefon preko BT-a idu na memorijsku karticu,a ne na memoriju telefona,jer kad sam probao da joj posaljem neku pesmu pisalo je da nema dovoljno memorije na telefonu i da treba nesto da se obrise?
Pitam to jer me je drugarica zamolila da nekog pitam a posto nisam bas neki expert za Samsung...
Pitam to jer me je drugarica zamolila da nekog pitam a posto nisam bas neki expert za Samsung...

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Pa kako da onda prebacuje pesme sa telefona na telefon,nije valjda da joj je kartica neupotrebljiva u tom slucaju!?:shock:
Stalno kad bi hteo da joj prebacim jednu pesmu pisalo bi "Nemate dovoljno memorije,obrisite nesto sa telefona"!
Ako je nemoguce prebacivati fajlove direktno na karticu,onda je to jedna od najvecih gluposi na svetu!
Jel postoji uopste neki nacin!?
Deeeexter
Stalno kad bi hteo da joj prebacim jednu pesmu pisalo bi "Nemate dovoljno memorije,obrisite nesto sa telefona"!
Ako je nemoguce prebacivati fajlove direktno na karticu,onda je to jedna od najvecih gluposi na svetu!

Jel postoji uopste neki nacin!?
Deeeexter

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa z400 ima 30MB interne,kako moze da ti bude sve puno?!Drzi memriju telefona chistom,a sve stavljaj na mem. karticu kad primish i gotovo...Ne znam da li ima neka opcija za direktno chuvanje na karticu poshto kad sam ga ja koristio nije imao mem. karticu tako da da nisam mogao da isprobam...Mada ovo ti je najjednostavinije reshenje,oslobodish internu memoriju i uvek imash mesta da primish shta hocesh i odmah prebacujesh na mem. karticu... 

- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja sam kupio ovaj telefon juče i mnogo mi se dopada, ima neke opcije koje su zaista korisne (npr. zaključavanje imenika), mislim da za poruku može da mu se dodeli bilo koji zvuk-ima opcija Special tone i onda se odabere melodija. Pročitao sam postove o njemu i mislim da mane koje su korisnici gore naveli nisu strašne i da se sa tim može živeti, valjalo vi da ima opciju notes za veleške i štopericu.
Zanima me nešto drugo: pošto imam imenik i na SIM kartici i u telefonu, kako mogu da namestim da mi se vidi samo imenik u tlelfonu, a da se ne vidi imenik SIM kartice (meni se vide oba).
Drugo pitanje: baterija je posle prvog punjenja izdržala samo 1 dan, to mi je malo čudno. Da li kod ovog telefona baterija zaista toliko kratko drži?
Treće pitanje: koja je fabrička šifra telefona?
Zanima me i to da li da kupim memorijsku karticu od 1GB ili od 512 MB za ovaj telefon?
Unapre zahvalan na odgovorima.
Zanima me nešto drugo: pošto imam imenik i na SIM kartici i u telefonu, kako mogu da namestim da mi se vidi samo imenik u tlelfonu, a da se ne vidi imenik SIM kartice (meni se vide oba).
Drugo pitanje: baterija je posle prvog punjenja izdržala samo 1 dan, to mi je malo čudno. Da li kod ovog telefona baterija zaista toliko kratko drži?
Treće pitanje: koja je fabrička šifra telefona?
Zanima me i to da li da kupim memorijsku karticu od 1GB ili od 512 MB za ovaj telefon?
Unapre zahvalan na odgovorima.
Ghost
sto se tice imenika - moras se navici da gledas oba imenika
baterija - ja ovu moju ne mogu da definisem nekada se isprazni za 2 dana nekada pokazuje da je puna 3 dana a onda se isprazni za dan, ali u proseku moze da drzi 2-3 dana bar je moje iskustvo takvo
sifra telefona je za sve samsunge ista 6 ili 8 nula...
mozes kupiti i 1Gb nailazio sam po forumima da su uzimali te kartice i da telefon radi
baterija - ja ovu moju ne mogu da definisem nekada se isprazni za 2 dana nekada pokazuje da je puna 3 dana a onda se isprazni za dan, ali u proseku moze da drzi 2-3 dana bar je moje iskustvo takvo

sifra telefona je za sve samsunge ista 6 ili 8 nula...
mozes kupiti i 1Gb nailazio sam po forumima da su uzimali te kartice i da telefon radi
- nevidljivi
- Entuzijasta
Uzeo sam karticu od 512 MB, sasvim OK radi, telefon mi se sviđa, naročito opcija Privacy Lock kojom se može zaključati bilo šta u telefonu, šifru sam već provalio i promenio, za imenik ću se snaći tako što ću obrisati sve sa SIM kartice. Baterija me užasno nervira zato što mi izdrži samo jedan dan, zadnji put je držala dva dana, ali uz jako malo korišćenja. Nešto mi je čudno kod baterije: pošto ima 3 crte, kad ostane na dve, onda te dve jako kratko drže, kao da je baterija neispravna, išao sam tamo gde sam ga kupio i rečeno mi je da je kod njega normalna stvar da drži samo jedan dan, ali to ne mogu da verujem, pa ću da proverim kod još nekih servisera-ako drži samo jedan dan bez nekog preteranog korišćenja, to mi deluje mnogo malo, da li postoje baterije većeg kapaciteta za njega? Kako može da se reši problem seckanja video zapisa koji su veliki (zapis od oko 40 minuta koji je veliki 39 MB u 3GP formatu jako secka i uopšte ne može da se gleda), da li bi se to rešilo flešovanjem softvera? Izuzev te baterije nemam druge primedbe na telefon, vidljivost ekrana je extra. Ako neko zna rešenje problema koje sam naveo, neka mi odgovori što pre, da znam da li da intervenišem po pitanju baterije zato što mi prodavačica ne deluje da baš dobro poznaje materiju...
Što se tiče Samsungovog menija, treba vremena da se naviknete, neke opcije se drugačije zovu i smeštene su na neuobičajenim mestima-meni je ovo prvi Samsung telefon, pa se još navikavam na njegov meni, ali mislim da su Samsungovi telefoni svakim danom sve bolji.
Što se tiče Samsungovog menija, treba vremena da se naviknete, neke opcije se drugačije zovu i smeštene su na neuobičajenim mestima-meni je ovo prvi Samsung telefon, pa se još navikavam na njegov meni, ali mislim da su Samsungovi telefoni svakim danom sve bolji.
Ghost
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Shto se tiche Privacy lock-a to ima vec odavno na Samsung telefonima (tipa E700)...Shto se tiche baterije,pa ne znam...Meni je to postalo normalno od modela D500,i navikao sam se jako brzo...Koristish ga ceo dan,pred spavanje nakachish ga na punjach i sutra ujutru opet iskljuchish i sve tako...Tako da mislim da je sve to normalno..(na 6630 znam da je ispraznim za pola dana)..A u vezi jache baterije ne verujem,zato shto je upakovana u onaj zadnji poklopac itd. tako da mislim da ne vredi da trazish neku jachu...
- nevidljivi
- Entuzijasta
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 25. Apr 2007. 10:37
ja imam problem sa mem. karticom..nece da mi se automatski prebaci pesma na mem. karticu..vec ostaje na telefonu..
videla sam da je vec neko napisao da ima isti problem..
i jos jedna stvar...pre par dana kada sam trebala da prihvatim neku pesmu koja je trebala da mi se posalje preko bluetootha meni se telefon iz cista mira ugasio..da li je u pitanju kvar..ili se i to desava na ovom telefonu??
videla sam da je vec neko napisao da ima isti problem..
i jos jedna stvar...pre par dana kada sam trebala da prihvatim neku pesmu koja je trebala da mi se posalje preko bluetootha meni se telefon iz cista mira ugasio..da li je u pitanju kvar..ili se i to desava na ovom telefonu??
- nevidljivi
- Entuzijasta
Sandrita-Chikita, zavisi kako prebacujes pesmu, ako ti neko šalje preko BlueTooth-a, onda se pesma, nažalost, automatski smešta u memoriju telefona i to se ne može izmeniti. Jedino možeš da, kada primiš pesmu ili neki drugi fajl, isti premestiš na memorijsku karticu. To što ti se telefon ugasio kada si trebala da primiš pesmu preko bluetooth-a ne mora da znači da je u pitanju kvar, možda je baterija bila skoro prazna. Međutim, ako ti se to dešava često, onda zaista jeste neki kvar i treba to da proveriš, naročito ako ti je telefon nov i pod garancijom.
Imam ja još neka pitanja u veti telefona: kada slušam muziku preko slušalica i pritom mi dolazi poziv, da li se javljam kratkim ili dužim držanjem tastera na slušalicama. Imam Logitech Bluetooth slušalicu i ona dobro radi sa telefonom, ali neće baš najbolje da prima pozive, da li neko zna o čemu se radi?
Kada želim da prebacim u telefon ili na memorijsku karticu neku MP3 muziku u programu Samsung PC Studio koji sam dobio uz telefon, ne mogu to da uradim zato što program prijavljuje da nije validan format datoteke (MP3) i odbija da prebaci muziku u telefon sa kompa, da li neko zna o čemu se radi i da li bih to mogao da rešim skidanjem novije verzije PC Studija sa neta, unapred hvala.
Imam ja još neka pitanja u veti telefona: kada slušam muziku preko slušalica i pritom mi dolazi poziv, da li se javljam kratkim ili dužim držanjem tastera na slušalicama. Imam Logitech Bluetooth slušalicu i ona dobro radi sa telefonom, ali neće baš najbolje da prima pozive, da li neko zna o čemu se radi?
Kada želim da prebacim u telefon ili na memorijsku karticu neku MP3 muziku u programu Samsung PC Studio koji sam dobio uz telefon, ne mogu to da uradim zato što program prijavljuje da nije validan format datoteke (MP3) i odbija da prebaci muziku u telefon sa kompa, da li neko zna o čemu se radi i da li bih to mogao da rešim skidanjem novije verzije PC Studija sa neta, unapred hvala.
Ghost
mene samo interesuje da li neko ima problem sa prijemom signala kod samsunga z400? ja sam na 064 mrezi i imam strasnih problema sa signalom, ne samo da sam cesto nedostupna, vec mi se desava da mi u sred razgovora pada mreza, da ne mogu uopste da uspostavim vezu, pa zato pocinjem da sumnjam da je to sve do telefona....molim vas da me utesite!!