Kupio novi x450, a baterija traje samo dan i pol, iako sam ga punio po uputama (koristim ga cca 1 h dnevno, sto razgovora sto cackanja po njemu) ima li jos neko slicna iskustva ?
Hoce li se baterija "popraviti" nakon jos kojeg punjenja ?
X450 i baterija
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Tesko... Ako si prosao proces formiranja baterije, tesko da ako sada ti malo drzi, jako tesko da se to moze popraviti...
Vidi sa prodavcima gde si ga kupio...
Mada generalno taj Siemens slabo drzi bateriju...
Vidi sa prodavcima gde si ga kupio...

Mada generalno taj Siemens slabo drzi bateriju...

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Da...Ne treba je ni previse drzati na punjacu... Unistava se baterija... Manjevise, ja mislim da Mandara ne bi mogao tako brzo da je unisti toliko da ona padne na dan i po... Pitanj je i da li je originalna baterija...itd...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
Evo i moga iskustva s baterijom... Posle prvog punjenja (3 i po sata), baterija je drzala oko dan i po (sa iskljucivanjem tokom noci, ali opet da napomenem da sam non-stop koristila GPRS, igrala igrice i preslusavala melodije... znate kako je to kad se dobije nov mobitel
)
Posle sledeceg punjena mi je drzala 4 dana (iskljucivanje tokom noci), a posle 3. punjenja skoro celih 5 dana... U svakom slucaju, zadovoljna sam.

Posle sledeceg punjena mi je drzala 4 dana (iskljucivanje tokom noci), a posle 3. punjenja skoro celih 5 dana... U svakom slucaju, zadovoljna sam.