Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Imam jedan problemcic sa aplikacijom Magicall (Call manager).
Naime, nakon zatvaranja aplikacije, LED indikator (svetlo u gornjem levom uglu) i dalje blinka ili samo svetli, sto znacajno iscrpljuje bateriju na i780.
Pokusao sam u podesavanjima u Magicall-u razne opcije : LED notification na "Off", "Autoclear" i slicno, ali problem i dalje opstaje .
Jedino sto resava problem je reboot, ali verujem da postoji neko jednostavnije resenje nego da svaki put nakon upotrebe Magicall-a gasim i palim telefon.
Postoji li neka sistemska opcija da potpuno iskljucim LED indikator?
nick6, Nisam koristio Magicall pa nisam siguran sta se tacno desava kod tebe. Inace meni je smetalo to sto ne "blinka" dioda kod propustenih poziva i poruka pa sam instalirao Notify Blinker da radi upravo suprotno. Da ne koristis mozda i Notify Blinker u kombinaciji sa Magicall-om?
Ne, ne koristim Notify blinker. Meni bas naprotiv ne treba blinkanje jer ne zelim da me telefon stalno opominje (blinka, svetli) kad me zovu Rejected calleri, a ako mi bas treba da vidim ko me od njih pozvao, udjem u Call log i podledam.
A narocito mi smeta sto, kad je Magicall ukljucen, LED flash stalno gori i cedi bateriju do daske.
Steta, program je jako dobar (Magicall) ali mislim da cu ga na kraju balade deinstalirati .
Koristan savet za one koji se odluce da instaliraju Windows Mobile 6.1 (official) upgrade (videti moju poruku na prethodnoj strani za detalje):
Ako koristite WM 6.1 upgrade koji nije predvidjen za nas region on nece imati sve podatke o nasim mrezama i moze doci do problema sa gprs-om itd. Da bi izbegli te probleme obavezno pre upgrade-a napravite bekap sledecih registry kljuceva iz Windows Mobile registry baze:
Njami, Kupi dok nije skocilo. Proveri samo da li dobijas sve u paketu: mob+usb kabl+2 baterije + adapter za punjenje druge baterije + punjac + CD + slusalice + 1 olovka.
tomas.hokenberi, to sam i ja razmisljao. Oni mi rekose da stize sve sto daje uvoznik, a to bi trebalo da je to. Malo mi je to nezgodno posto bih trebao da prodam ovaj moj i550. Mislim, imam i sada novaca, ali su predvidjeni za neke druge stvari. Hvala na savetu.
Pozdrav
Ta radnja je meni jedna od pouzdanijih iz vremena kada su ne legalne kombinacije cvijetale.
Svi su onda davali 6 mjeseci garanciju a oni godinu dana.
Ja sam cak jednom morao i da reklamiram telefon, i ispali su sasvim korektni, svi problemi su u rekordnom roku otklonjeni.
BTW , njihov servis je onda bio u radnji protno na 3 spratu cumicevo sokace.
Znaci sve preporuke i za fon i za radnju.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, ja sam kod njih kupio cak tri telefona, dva u vreme nelegalnosti i jedan u legalnom "dobu" i svi telefoni super sluze. I prema meni su sva tri puta bili veoma korektni, a i cene su im uvek bile veoma povoljne.
Videcu da nesto sredim i da u skorije vreme uzmem telefon...
Pozdrav
I moja preporuka za i780, imam ga skoro mesec dana, I vrlo sam zadovoljan za sada (uz neke manje nedostatke o kojima sam vec napisao utiske).
Pretpostavljam da ces morati da se naviknes I na nesto slabiju kameru nego na i550
Imam ovaj tel skoro mesec dana...i fenomenalan je :
Instalirao sam programcic(neko je ostavio link) sto menjafunkciju D-pada....i stvarno je extra stvarcica
Zna li neko gde za njega moze da se kupi neka kozna ili mozda original futrolica? posto ga trenutno nosim u nekoj za fotoaparat.
Imam probl sa podesavanjem interneta....u Start/settngs/connections/connections/advanced
kad idem na select networks nemam opciju MyWAP Network....a siguran sam da je bila.... verovatno sam ja nesto cacnuo pa.... moze li se to nekako vratiti ili?
slobke, Ako jos nisi sredio problem sa GPRS-om. Kopiraj registry instrukicje ispod u Notepad (ili bilo koji drugi tekst editor)i snimi ga kao wap.cereg
Proveri da ti nije nalepio nastavak .txt.
Instaliraj CeRegEdit i uvezi taj fajl. Ne zaboravi da "otkljucas" registry.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.