Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od vlaki »

Hvala!
A šta je flip a clip? Seciranje klipova, ili šta? :D
Uglavnom, lepe funkcije generalno sa olovkom, vidim iz ovog što si napisao, i korisne..
Kapiram da su ostale funkcije i aplikacije slične, ako ne i iste kao i na s3, pa da li bi mogao neke da izdvojiš koje redovnije koristiš, a kojih nema na s3 ili slično?
Uglavnom, smeši mi se note 2 i verovatno ću se za njega opredeliti, ali nikad se ne zna.. :roll:
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Sve te koje Note ima sa olovkom S3 nema jer ne dolazi sa olovkom i samim time olovka kod Notea ima neke funkcije, dok kod s3 sluzi samo za bockanje po ekranu.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

vlaki, flip a clip - > pravljenje crtanog filma, mnogo je lako i mnogo dobro..

Recimo, funkcije koje su posebne sa s pen su : air view, video air view, picture air view itd itd.. Pogledaj na youtube da ti ne objasnjavam sta je sta
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Layne_Staley, hvala, zvuči zanimljivo.. :D
Gledao sam skoro svaki review za note 2, pa sam upućen u to, ali eto da vidim i mišljenja i iskustva korisnika ovde na forumu.. :wink:
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ma нема шта да размишљаш. Ако имаш 500 евра вишка и величина ти не смета, онда узимај у уживај.
ex ivan87

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ceftriaxone, upravo tako ... Ja sam se bojao za velicinu takodje, pogotovo sto imam male sake (veliki covek sa malim sakama - > nakaza :) ). Ali navikao sam se posle 7 dana..

Mada postoje ljudi koji nisu uspeli da se naviknu na velicinu, tj smetalo im je sto je telefon toliki.. (na primer, Baraba, koliko me secanje drzi).

Sve je to individualno :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Ma veličina mi ne smeta.. :D
Ma skupiće se za ovo čudo, ima u telenoru dobar paket, pa ću uzeti verovatno preko njih.. Ima li tu neke razlike? Uzeo sam pre dve godine e72 preko njih i dobro me služi, pa sad ne znam kakvi su sa ovim novim telefonima.. Čini mi se kao da se neko žalio na njih da ne nabavljaju originale ili neka slična glupost..

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlaki, ja sam zastupnik teorije da je za neke serije uređaja (ne samo telefona nego svega) koje stižu u Srbiju ne moraju uvek biti baš A klase pa da korisnici kogu imati procentualno više problema nego sa aparatima sa nekog drugog tržišta, ali statistika na kojoj je ovo bazirano nisam siguran da više stoji, a posebno za Samsung, a inače ne postoje neoriginalni uređaji, svi su sa istog mesta, samo je pitanje kontrole kvaliteta.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od toda81 »

Slazem s esa tobom. Zato sam vecinu telefona nabavljao iz Nemacke i Austrije i suoer su se pokazali i nisam imao problema sa njima
Note IV N9100 dual

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
:: Samsung Galaxy Note
:: II Titanium Gray

Post od Dulee »

Drugari, treba mi vasa pomoc jer moram da biram izmedju belog Note II u Telenoru uz Premium XL paket i sivog u MT:S-u uz Mix Net XXL paket. Vise mi se svidja beli, a iz kontaktirao sam MT:S i rekli su mi da ga nece biti u ovoj ponudi :( Koja su neka vasa licna iskustva sa sivim/belim, koji je po vama lepsi i da li uopste vredi zrtvovati 7GB, koliko ima vise u Mix Net XXL paketu u odnosu na Premium XL? :|

Inace cena paketa zajedno sa cenom telefona je od prilike ista na 2 godine... I znam da je najpovoljnije da uzmem telefon preko oglasa, ali nisam u situaciji da biram...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja sam uzeo beli. Lepsi mi je bio + ne svidja mi se kako je odradjena kna satro titanium boja. + notification led light ne prikazuje verno boje na sivom..

Za pakete ne znam, nemam vremena da citam sad, znas situaciju.. Ja u telenoru imam prenesi i surfuj 3000 i sasvim mi je dovoljan, a bas bas pricam i bas bas saljem sms (pricam oko 1000 minuta mesecno i posaljem 1200 sms mesecno u proseku)

Edit : sad sam video o kojim paketima razmisljas.. 3gb je sasvim dovoljno.. ja potrosim 2 gb ali kad svaki dan sharujem net sa laptopom sa mobilnog..

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

gargamel4, otprilike je bila ta priča da ne stiže kod nas A klasa.. :dry:
Danas videh u ns u telenoru samo maketu telefona, nisam našao da isprobam, ali ću u ponedeljak verovatno.. Strašno kako lepo leže u ruku.. :D

Schnappi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jan 2010. 22:07

Post od Schnappi »

Ljudi jel neko moze da mi pomogne oko futrole na note 2. Naime kako je telefon sam po sebi veliki, kada ga stavite u onu silikonsku futrolu, dosta ruzno izgleda... Zanima me da li postoji za note 2 folija koja se lepi sa zadnje strane da cuva uredjaj od ogreborina? Folija za displej postoji, ali za zadnju stranu ne znam. Te folije postoje za iphone, pa mislim da bi trebalo i za samsung. Neko jel zna nesto o tome?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Schnappi, postoji:
http://www.bodyguardz.com/samsung-galax ... films.html
http://www.bodyguardz.com/armor-carbon- ... ote-2.html

Bodyguardz imam na S3 i prezadovoljan sam, odličan kvalitet a ne gubi telefon na dimenzijama. I mene nervira kada se stavi u futrolu ili silikon pa se pretvori u debeljucu.

Schnappi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jan 2010. 22:07

Post od Schnappi »

EEE toooo... gde ima to kod nas da se kupi? Nigde nisam nasao

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dulee »

Da se pohvalim i ja i da kazem da sam naruci Note II juce preko mt:s-a 8) Samo je sada problem izdrzati do ponedeljka ili utorka, kad i ocekujem da stigne :D

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Dulee, javljaj utiske čim stigne i da te služi dugo! :D

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dulee »

Stigao telefon juce i mogu reci da sam odusevljen :) sve je onako kako sam ocekivao iz prica :D
samo imam jedno pitanje xD kada postavim istu sliku za screen lock i wallpaper jel je normalno da je ova sa screena locka kao malo izbledjena u odnosu na wallpaper?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Nek' je sa srećom! I ja ću ga za par dana uzeti nadam se.. :D
Video sam ga u ušću, fantazija od telefona, ništa drugo.. I mogu neke funkcije obaviti jednom rukom kao što su pozivi i mozda cak i kucanje poruke, mada malo teže, ali šta sad kad je phablet.. :D

Pozz! 8)

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dulee »

Treba mi pomoc jer sam malo pre bio na netu i posto je bila skoro prazna baterija istovremeno sam je punio nekih 10 minuta... sledeci put kad sam uzeo fon ne mogu da ga ukljucim jer se boot-uje do dela kada svetli "SAMSUNG" i odatle se ne pomera... Probao sam i da izvadim bateriju i opet nece... Neke ideje?

Odgovori