Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od vojkan85 »

Lose su odradili ovaj zadnji deo. Jeste sve to lepo sto ima staklo, ali na sta lici kada se uzme u ruke, i kameru su mogli bar malo da stanje. Ovako prvo sto ce da se ogrebe, bice kamera kada se mota po dzepovima i stolu. Hteli su da izmene ceo koncept, za pocetka, nista specijalno ali od necega mora da se krene ;)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Evo sad su na sammobile izbacili cene s6 a krecu se od 699e do 1100e
Znaci cena prava sitnica :)
http://www.sammobile.com/2015/03/01/sam ... -and-e849/
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

I juce je cini mi se na gsmareni bilo reci o ceni. Moraju sada da opravdaju koncept. Mada su mogli da idu i drugom pricom. Ako je project zero aka S6, dajte da napravimo cene koje odgovaraju svim trzistima i da telefon prodajemo po manjim cenama, kako bi prodali recimo 10.000.000 jedinica. Ovako kod nas kada dodje, a prema najavala je to 10.april, ima da bude papren.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Цена ће убрзо доћи на своје, то је сигурно. Колико се сећам С5 када је изашао био је скупљи од Н3, погледајте сада однос цена.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Slazem se Joco da hoce, ali opet...ako imas drugaciju viziju za ceo koncept, onda imaj i drugi odnos kada prodajes proizvod, kako bi sto vise ljudi privukao i dobar aparat i dobra cena. Neko moje zapazanje ;)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Znate li koliko ljude briga na zapadu da li ce da se ogrebe telefon ili ne, njima je bitno da je lep a to ovaj telefon svakako jeste!

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Zapad je zapad, a mi smo tu gde jesmo ;). Naravno da je drugacija prica na zapadu, ali ima dosta razloga zasto je to tako. Pocevsi da dobijas brutalno mnogo vise od samih operatera pa na dalje ;)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Слажем се са тобом али Самсунг, Епл... Све су то брендови, не плаћамо ми само производ већ и име, мислим да је то свима јасно. Још сада је Самсунг увео премијум материјале и логично је да ће почетна цена бити још већа.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Drakenzen, ,,ljudi na Zapadu" su previse generalizovan pojam, jer ih ima cca. 800 miliona. Znam prilicno ljudi sa Zapada koji nose svoje telefone u razlicitim zastitama. :D Jbg, nekima nije bitan izgled nego kako radi pa im nije frka da izgube na estetici a da znaju da je telefon sacuvan od ostecenja.
Nokia Lumia 1520

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

^ +1 Тачно тако, већини је то најбитнија ствар.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Hvala Azimuth i nenade na odgovor. Ovo nisam znao a još manje video da neko to kod nas radi, proći će još dosta vremena kada će kod nas zaživeti. Što se tiče stakla pozadi meni se sviđa i normalno je da ljudi koji vode računa o svojim telefonima paziće isto kao da je i od plastike i od metala... Samo imam još jedno pitanje, lajsna (bok) telefona jel je od metala?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Да, лајсна/ивице су од метала.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Jel si zumirao fotku? Vidis koliko suma ima na njoj? Nije losa. Zar nisu ubacili nesto u kameru za poboljsanje pri nocnom rezimu fotkanja?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Zumirao jesam,ali ni priblizan sum kao na ostalim modelima.
Ubacili su to,i da se primetiti.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha, ovo izgleda odlično, ali, kada se setim njihovih slika sa predstavljanja od S5... u ove se mnogo ne pouzdam.

vojkan85, ako ovako puca stvarno fotke, ovo je odlično, obzirom da je ISO 640 na gornjoj fotki.

Najbolji galaxy do sada. Konačno i izrada. Grba pozadi mi uopšte ne smeta, dođavola, ne smeta mi ni grba od nokia 808, a kamoli ovaj pikavac od grbe, pod uslovom da kamera bude brutalna i opravda grbu. Nadam se da neće razočarati. Baterija me brine, deluje slabo, možda je štedljiv procesor kada miruje ili pri nekim osnovnim zadacima, ali koliko je štedljiv kada se optereti? Nadam se da su popravili zvuk na sluškama (na S5 nisam zadovoljan), bar jednom tu da ubodu. Otisak prsta mi deluje malo sprije u odnosu na iphone, ali neću to uzeti kao manu ako ne bude problema prilikom prepznavanja (iz prve prepozna). Ostalo je odlično.
Kako će se pokazati realno... to čekam, iskustva korisnika iz prve ruke, mislim nas smrtnika, a ne plaćene preglede po netu. Za sada, nisu me nešto privukli da iP6 zamenim za S6, ali čekam iskustva iz prve ruke.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba napisao:...pod uslovom da kamera bude brutalna i opravda grbu.
Kamera je po specifikacijama prilično bolja od one na S5. Veličina ISOCEL enzora jeste ista (1/2.6''), ali su zato na ovom novom senzoru veći pikseli za nekih 15%, što sigurno pravi razliku. Otvor blende je takođe promenjen (f/1.9), a tu je i optička stabilizacija slike (OIS), što će sve skupa sigurno uticati i na bolji kvalitet fotografija.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Drakenzen napisao:Znate li koliko ljude briga na zapadu da li ce da se ogrebe telefon ili ne, njima je bitno da je lep a to ovaj telefon svakako jeste!
Lep je samo kad ga izvadiš iz kutije. Posle nećeš moći da živiš od otisaka. Staviš zaštitno staklo? Staklo napred, staklo iza, pa sa 6.nešto dođeš na 8mm i telefon gubi svoj dizajn. Uostalom i tempered glass upija otiske.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

El Laki, otisci nisu problem, možeš da staviš kako napred tako i pozadi foliju. Folije koje pokrivaju full telefon, napred, ivice, pozadi... recimo Bodyguardz, sjajne i kvalitetne folije, telefon zaštićen sa svih stana, ne gubi na dimenzijama:
http://www.bodyguardz.com/apple-iphone- ... films.html

1808, stoji sve to, ali dok ne vidim kameru na delu ništa im ne verujem.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Auuu al se ovde vodi polemika oko tih folija itd, a da je npr s6 kojim slučajem deblji, bilo bi onda, ajao pa jako debeo fon pa još kad dodje futrola bio bi ko tenk.... Pa ne mogu oni svakom od nas da ugode , i rešenje je jednostavno, svako ima izbor ili da ga kupi ili ne ili da stavi neku zaštitu ili ne....
Huawei

Odgovori