Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

evo nasla sam i sada mi je 3G al kako slabo cujem,kada zovem obicni poziv ko da zovem ameriku..boze sacuvaj..
a sta je to HSDPA?nisam upucena u to? izabrala sam ovu WCDMA opciju :oops:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

HSDPA,ili ti High-Speed Downlink Packet Access.
HSDPA je unapredjena verzija HSPA,odnosno tzv. 3,5G/3G+,koji omogucava brzine 1.8,3.6,7.2 cak i 14.4 Mbit/s.Zavisi da li si u voznji,hodu,nepomicna,kao i kvalitet signala,kvalitet i podrska mrezne infrastrukture itd.
Sve u svemu,ja se ne bih opterecivao time.
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

ok,thanks 8)
a kako da ukljucim taj HSDPA ,to je izgleda jako dobro ,kvaliteta signala,
uspjela sam video poziv aktivirati

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ukoliko si ostvarila Video Call,u tom slucaju je HSDPA ukljucen.
Inace ga aktiviras/deaktiviras na Start-->Settings-->Connections-->HSDPA.
Slika

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da li neko zna zasto mi se nista ne desava ukucavanjem koda *#1546792*# za pocetak procedure menjanja jezika na Omniji? Trebalo bi da mi pokaze opciju ''preconfiguration''... :unsure: :unsure: :unsure:

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

tomas.hokenberi, probao sam sa onim podesavanjima za 3g mondo medjutim i dalje ne mogu da pristupim preko monda gledanju TV-a... :uhuh: znaci konektujem se preko gprs-a na mondo i onda kad odem na TV on mi kaze da mogu samo da pristupin preko APN-a 3GMondo,i ja onda odem i prebacim rucno iz settings>connection>>connections>>manage existing connection> i oznacim Mts3G(tako sam nazvao podesavanja za 3G) konekciju i probam(idem sve vreme preko opere) medjutim opera krene da ucitava malo i onda zakoci i posle nekog vremena prijavi gresku! :ohmy: i ja tako pokusavao da menjam razne stvari(opera>settings>connections) i stavljao na "my steaming networks","my internet"...ali ni da mrdne!mnogo me ljuti telefon! :angry: i pre par dana sam se zalio za WiFi na ovoj temi ali ni tu nije bilo pomoci...omnia me stvarno razocarava na polju konekcija...

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

luca, ja sam ovdje dobila savjet da to ne radim da nije sigurno.. i ja sam htjela na jednoj omnia da promjenim jezik da stavim engleski,al su mi savjetovali da to ne radim,te kodove,nego da mjenjam ROM

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

luca, Kod koji si postavio je ispravan,medjutim,moguce je da si pogresio prilikom samog ukucavanja.
Sto se tice same procedure,moras je tacno znati,i sastoji se od 4 stavki u Administrator Settings meniju koje mozes,i opet moras znati sta menjas.
Ja ti postupak mogu poslati.Ali,ako nisi "advanced user",ne bih ti savetovao da "petljas" sa tim kodovima.
Slika

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

samo da se nadovezem na caleta.WM je najlakse upropastiti sa instalacijom novih drajvera ili cakcanju u engeenering meniju(u slucaju KS20) tj u slucaju omnie opcija preconfigurations......zaboravio sma da napomenem i cackanje po registrima i menjanje istih . 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nasao sam na netu i resio sam na drugi nacin sve to... bio mi je nemacki jezik a ubacio sam engleski... :wink:

bleki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 15:00

Post od bleki »

Zar niko nezna odgovor na moj problem ili niko nema video kabl pa da je isprobao radi li

nabavio sam tv out cable atc012cse medjutim kada ga ukljucim u telefon nista kada odem na tv out viewer i kliknem nanjega izadje mi da za tv out viewer mora biti spojen tv-out kabel a on je spojen
treba li predhodno izvrsiti neka podesavanja u telefonu zna li neko inace kabl je dosao iz njemacke i pise da je za omniu

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

bleki, ja nemam tv kabal
luca, kako si rijesio,odnosno na koji si nacin ubacio engleski jezik?

mladja_s
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2009. 20:13

Post od mladja_s »

Verovatno je neko pitao ali evo opet: Da li neko zna gde u Beogradu moze da se kupi kozna futrola za ovaj telefon?

Pozdrav svima

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Jeste pitao,i to nekoliko puta.
Zvanicni uvoznik Samsung-a za Srbiju,"Roaming Electronics",ne samo da nema koznu futrolu,vec nema bilo kakvu.Originalna se podrazumeva.I ne samo da nemaju futrole,vec ni screen protector-e,TV OUT kabal i mnostvo toga sto bi jedan zvanicni distributer trebao u svojoj ponudi da ima.
Jedino ti preostaju "buvljacke" alternative.
Tako sam ja resio svoj problem.
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

oj.... pa izgleda da se ne moze nigdje naci futrola i meni bi dobro dosla screen protector al mislim da to kod nas nema... :smutny:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

jedno pitanjce... zasto mi telefon ''ne vidi'' kad instaliram HTC plugin.cab??? :unsure: :unsure: :unsure:

ok, reseno... :oops:

goran09
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 16:46

Post od goran09 »

El ima nekog ko je raspolozen da naruci za nas nekoliko invisible shield, meni je internet kartica istekla, i sad ce im trebati jedno 3 nedelje da mi urade novu, a ne bih toliko da cekam da koristim tel bez ikakve zastite?

Ako ima, neka se javi, da se dogovorimo oko narucivanja...

Edit: a evo i u sledecih 5 dana daju popust od 50%. :)

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 19:42

Post od marko0210 »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima dobri cvarci i kavurma :lol: :lol: Salim se :lol: Zanima me koliko je tesko,tj lako menjati mesku na omnii i gde se moze kupiti bela maska?Hteo bih malo da izmenim izgled tel :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Da li je neko probao spb shell 3? 8) Mislim da cu kupiti Omniu,i jako me zanima posle koliko ste se privikli na nju i kakav je ekran? Tj osetljivost? :smutny:
iPhone 4.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ja iskreno ne znam koji vlasnik OMNIA-e nije probao Spb Mobile Shell 3.0.
Bilo je dosta price o tome,ali mogu jos jedanput reci da je to fantastican shell,nezamenljiv.Peronalizacija u svakom pogledu.
Zauzima malo vise memorije,ali....vredi.
Slika

Odgovori