Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Sto se tice mog problema sa ICS 4.0.3 i dupliranim SMS-ovima, kada se poruke salju iz aplikacija tipa Handcent-a ili GoSMS, pojavilo se resenje, pa evo da ga podelim sa ostalima.
Handcent je izbacio beta verziju koja radi ispravno na ICS 4.0.3, nema je jos na marketu ali se moze skinuti ovde. Bice na marketu verovatno cim izadje iz beta faze.
Isto vazi i za GoSMS.
Handcent je izbacio beta verziju koja radi ispravno na ICS 4.0.3, nema je jos na marketu ali se moze skinuti ovde. Bice na marketu verovatno cim izadje iz beta faze.
Isto vazi i za GoSMS.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Sre, 28. Mar 2012. 07:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Koliko je rama zauzeto na ICS?
Meni je cesto palio silne aplikacije na preko 400 i to me je jedino nerviralo pa je bio mali lag u radu.
Meni je cesto palio silne aplikacije na preko 400 i to me je jedino nerviralo pa je bio mali lag u radu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Na marketu se pojavila verzija Handcent SMS aplikacije koja ispravno radi sa SII na XXLPQ ICS 4.03 firmveru, tako da ne teba skidati beta verziju iz moje prethodne poruke.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jun 2009. 03:39
Kako stoji stvar sa zagrevanjem,posto ume da se zagreje i ovako,a ne jos ako je klokovan procesor.I baterija koliko traje?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Da, to sam i ja hteo da pitam. Inace litening ics - extra brz i na default, na 2.5 verziji mi ne radi kamera... toliko za sad, sutra cu namestit svoja podesavanja pa cemo videti.
EDIT: malopre probah kameru i radi ok. Fon je dosta brzi od gingera, moram opet da pomenem, boje su lepse i nije previse taman kao na ostalim kernelima koje sam probao. Za sada zadovoljan, idem da iscackam podesavanja u sitna crevca pa javljam jos utisaka. Inace, opcija za data limit je zlata vredna. Pre 3 meseca me vip ojadio za 700 din preko racuna za net koji nisam koristio...
EDIT: malopre probah kameru i radi ok. Fon je dosta brzi od gingera, moram opet da pomenem, boje su lepse i nije previse taman kao na ostalim kernelima koje sam probao. Za sada zadovoljan, idem da iscackam podesavanja u sitna crevca pa javljam jos utisaka. Inace, opcija za data limit je zlata vredna. Pre 3 meseca me vip ojadio za 700 din preko racuna za net koji nisam koristio...
-
- Povremeni posetilac
Sto se tice zagrejavanja nisam primjetio da se nista vise grije jedino kada je na 1600mhz tada se vise grije. Grije se manje nego kada je na miui na 1200mhz... E sad baterija, ja stvarno bas koristim tel tako da ne mogu ocekivati da mi baterija drzi po tri dana. Svaki dan idem na trcane oko pola sata i tada mi je ukljucena aplikacija "moja pracenja" i slusam muziku, ne gasim nikad wifi, gps, gprs i stalno mi je ukljucena sihronizacija sa svim mojim nalozima i vremenskom prognozom, dnevno imam preko pola sata razgovora i koji sms i mail, ponekad skype... bterija mi bez problema drzi cijeli dan i navece kada ga stavim na punjenje ostane mi jos oko 30% baterije.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
svemirac50 napisao:kada je na 1600mhz tada se vise grije...Svaki dan idem na trcane oko pola sata i tada mi je ukljucena aplikacija "moja pracenja" i slusam muziku, ne gasim nikad wifi, gps, gprs i stalno mi je ukljucena sihronizacija sa svim mojim nalozima i vremenskom prognozom, dnevno imam preko pola sata razgovora i koji sms i mail, ponekad skype... bterija mi bez problema drzi cijeli dan i navece kada ga stavim na punjenje ostane mi jos oko 30% baterije.
Nisi samo rekao od koliko mAh koristiš bateriju.[?]
Dajte ljudi malo realnosti.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Pa verovatno standardnu od 1650. svemirac, sa cim si digao frekvenciju procesora?
Evo jos koji utisak - stabilnost je zadovoljavajuca, mada moze i bolje i sigurno ce biti sa novijim verzijama. Accuweather widget je isecen sa donje strane, ne znam zasto je to tako (a mozda je samo meni), baterija mi traje otp 30% duze sto je za pohvalu. Slika ostrije deluje i prijatnih je boja, siyah 3.x.x stvarno sabija. I da, jesam li pomenuo brzinu?
MANA - WTF se desilo sa dialerom????? Koliko sam primetio na ICSu je logs RAZDVOJEN od contacts!
Cemu ovo? Stvarno glupost, ako hocete iz logs da odete gde su svi kontatki morate ici na menu pa tek onda all contacts, ne postoji jezicak vise. Uzas.
Pitanje - da li ce da radi phone i contacts apk sa gingerbread ako se flesuje na ics???
Evo jos koji utisak - stabilnost je zadovoljavajuca, mada moze i bolje i sigurno ce biti sa novijim verzijama. Accuweather widget je isecen sa donje strane, ne znam zasto je to tako (a mozda je samo meni), baterija mi traje otp 30% duze sto je za pohvalu. Slika ostrije deluje i prijatnih je boja, siyah 3.x.x stvarno sabija. I da, jesam li pomenuo brzinu?

MANA - WTF se desilo sa dialerom????? Koliko sam primetio na ICSu je logs RAZDVOJEN od contacts!
Cemu ovo? Stvarno glupost, ako hocete iz logs da odete gde su svi kontatki morate ici na menu pa tek onda all contacts, ne postoji jezicak vise. Uzas.
Pitanje - da li ce da radi phone i contacts apk sa gingerbread ako se flesuje na ics???
-
- Povremeni posetilac
cale, koristim standardnu bateriju od 1650. Ne znam jesi li me dobro razumio meni sad cpu radi na 1400mhz i sa tom frekfencijom mi toliko baterija traje. To bas i ne utice puno na potrosnju baterije jer preko aplikacije cpu spy vidin da na 1400mhz procesor radi svega 2% od ukupnog rada za cijeli dan. Sada na ics koristim setup cpu. E da i pored povecana frekfencije procesora korikovao sam i voltazu tako da sad ovako izgleda:
100mhz-925mv
200mhz-925mv
500mhz-950mv
800mhz-1025mv
1000mhz-1125mv
1200mhz-1225mv
1400mhz-1325mv
Da se razumijemo nikoga ne nagovaram da ovo radi kao ja i nemam razloga da pisem na forumu ono sto nije istina...
100mhz-925mv
200mhz-925mv
500mhz-950mv
800mhz-1025mv
1000mhz-1125mv
1200mhz-1225mv
1400mhz-1325mv
Da se razumijemo nikoga ne nagovaram da ovo radi kao ja i nemam razloga da pisem na forumu ono sto nije istina...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ceo dan ti je upaljen wifi i gprs i ceo dan ti drži baterija? WTFsvemirac50 napisao:Svaki dan idem na trcane oko pola sata i tada mi je ukljucena aplikacija "moja pracenja" i slusam muziku, ne gasim nikad wifi, gps, gprs i stalno mi je ukljucena sihronizacija sa svim mojim nalozima i vremenskom prognozom, dnevno imam preko pola sata razgovora i koji sms i mail, ponekad skype... bterija mi bez problema drzi cijeli dan

Instalirao sam ICS XWLP3 4.0.3 ima sitnih promena, primetno je brzi na quadrantu je dobio 4300 sto i nije tako lose s obzirom da kada sam koristio 2.3.6 ocena je bila oko 3000 . Imam srpski meni i srpski swype , sada ono sto mi se ne svidja uvek mi je zauzeo od 400-500mb rama sto nije bio slucaj sa 2.3.6 da li je svima toliko rama zauzeto na ICS?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white