Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Neverovatno! Nije mi jasno sta se to kod tebe dogodilo da ne vidi slike u galeriji. Proveri preko nekog filemanagera da li imas slike u DCIM folderu. Kada se flashuje rom preko recoverya ne brise se nista sa interne memorije, a tek poslebno se nista ne brise sa memorijske kartice cak ni kada se instalira oreko odina. Preko odina se jedino brise sadrzaj interne memorije. Prvo ti proveri ovo sto sam ti rekao pa javi. Ja cu veceras da skinem v13 i da ga instaliram jer sada imam v12
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
toda81, Znam da se ne brise i kad udjem u recovery tamo ih ima fajlovi ali ih ovako nema kad sam na romu. Ma iznervirah se i formatirao sam sd i sad je sve cisto... Nisam imao nista posebno jer sam skoro kupio tel i eto. Ko planira da ubacuje ovaj rom neka vodi racuna o tome... A proverio sam preko es file explorera i isto.
EDIT: Pretpostavljam da je ubacivanje novog bootloadera uticalo na ovaj problem sa citanjima podataka. Sada sam reinstalirao rom i sve je tu sto sam prethodno novo ubacio, tako da vodite racuna...
EDIT: Pretpostavljam da je ubacivanje novog bootloadera uticalo na ovaj problem sa citanjima podataka. Sada sam reinstalirao rom i sve je tu sto sam prethodno novo ubacio, tako da vodite racuna...

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nisi morao da formatiraš mass memory , sa prelaskom na 4.3 ROM napravi dve particije ... mogao si preko kompa da iskopiraš sa stare particije u novu i zatim je obrišeš .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
Lepo kaze zoreli da uopste nisi trebao da formatiras sd. Cak ni u uputst u za instalaciju rom-a ne stoji da se formatira sd. Samo se odradi wipe data i cache i dalvic cache i to je sve i ide instalacija rom-a. Ja sam upra o dosao kuci i stavicu da mi se skida nova verzija rom-a
Note IV N9100 dual
U komentarima je sotmax odgovorio nekom sa istim problemom da uradi format... Brisao sam ja i kes i data reset sve lepo ali nije htelo. Mrzelo me da skidam drugi rom, a ionako mi je obrisao samo cwm bekap i instalaciju za rom a ostale stvari imam i na kompu a slike na dropbox tako da mi je svejedno. Bitno da sad radi...
- toda81
- Prijatelj foruma
Bas tako, najbitnije je da radi jer je ovo fantastican rom bez ijedne greske, bar je tako kod mene, a voleo bih za par dana da cujem i vasa iskustva
Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Vidim da ima neki problem sa pozadinskim svetlom i da rekose da ce to da isprave
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- toda81
- Prijatelj foruma
Meni ne radi wifi na ovoj novoj verziji 
Da li je neko imao ovaj problem kada je instalirao najnoviju verziju? Ja taj problem nisam imao na v12. Pokusao sam dva puta da instaliram v13 i oba puta ne mogu da ukljucim wifi

Da li je neko imao ovaj problem kada je instalirao najnoviju verziju? Ja taj problem nisam imao na v12. Pokusao sam dva puta da instaliram v13 i oba puta ne mogu da ukljucim wifi
Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
Da ne treba mozda koristit hot fix za wi fi ?
WARNING!!!!!!!!! You need new bootloader in order for wifi to work properly
pise ti u postu 3
WARNING!!!!!!!!! You need new bootloader in order for wifi to work properly
pise ti u postu 3
- toda81
- Prijatelj foruma
kvaka33, prebrz sam. Moja greska. U isto vreme drugu sredjujem komp i ubacujem windows 7 i programe, a sredjujem i moj tel i preskocih da ubacim bootloader i kada sam ga ubacio sve je ok 

Note IV N9100 dual
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ljudi, da li da čekam official 4.3 ili da probam ovaj Sotmax? Hoće li mi Sotmax staviti Knox ili ne?
- kvaka33
- Expert
Ne znam sta da ti kazem privlaci me ovaj rom
A opet ima neki bug sa pozadinskim svetlom na dugmicima ,navodno odklonice ga skoro ,tako da cu da pricekam to i onda rokaj taj rom
A opet ima neki bug sa pozadinskim svetlom na dugmicima ,navodno odklonice ga skoro ,tako da cu da pricekam to i onda rokaj taj rom
- toda81
- Prijatelj foruma
Sotmax je odlican rom. Ja sam prezadovoljan. Taj bug sa svetlom je nista u odnosu na to sta sve pruza. Ne bih cekao da ga instaliram da sam na vasem mestu 

Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
A kakav je bug sa pozadinskim osvjetljenjem u pitanju? Ja sam ubacio v13 uz prethodni upgrade bootloadera i sve funkcioniše odlično za sada. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Ni meni nije jasno o kakvom se bugu radi jer i kod mene sve radi kao i kod janke. Takodje sam prvo flashovao bootloader preko odina pa onda rom
Note IV N9100 dual
Odradio sam unlock note2 preko koda i to je to .hvala na savetima
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Jesi ga vratio na 4.1.1. pa onda unlock preko koda sa tastature ili ... ???
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- toda81
- Prijatelj foruma
Zar note 2 ne moze da se otkljuca preko galaxsim unlock aplikacije?
Note IV N9100 dual
Za sotmax je bug sto ne mogu da se ugase svetla na onim touch dugmicima. Znaci ne mogu da non stop budu ugasena tj kad se izabere always off u podesavanjima i dalje se pale normalno... To barem za mene nije nikakav bug, ostalo sve ok...