Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
zoreli napisao:Baraba, 335 je Black Edition sa kožnim leđima na KP , stvarno odlično izgleda
Da ima verzija i9506 Black Edition , nebi ni pomislio na S5 ...
Ima li verzija i9506 da se kupi negde kod nas, a da nije sa sajta KP?
Evo sada pogledah i na KP, zapade mi za oko izvesni Mladen iz NS, vidim da ima dosta pregleda za kratko vreme, a ima i dobar broj pozitivnih ocena, zna li neko nesto o tom liku ili da nije mozda ima nekih iskustava sa njim?
Na KP prodavac Ivan Obradovic, preporuka, licno kupio od njega telefon! I daje garanciju 12meseci, ako nekom znaci...
On, Mladen i Mobilni Ns su provereni prodavci, proverite ima razlike u cenama kod njih!
weska88 napisao:Baraba, za koliko si ga prodao? ja nesto razmisljam da ga prodam da uzmem ovaj note,mada sam zadovoljan cetvorkom...
300e, samo jedan je pozvao i kupio. Kao nov, star oko mesec dana, oprema nije bila otpakovana, vip garancija 24 meseca i fiskalni. Ovaj lik je hteo samo u mint stanju sa garancijom uvoznika i fiskalnim, zato je platio 300e (verovatno bi i više platio). Bez garancije 24 meseca ovlašćenog uvoznika i fiskalnog, nije imalo šanse da ode za 300e.
Jbt... pre 3meseca kada sam ja kupio S4 nije mogao da se nadje polovan bez 350-360e i ja dodao jos 20e i kupio nov, necu da ga prodajem dok ne izadje g3 da vidim sta cu...S2 drzi cenu polovnog, njemu malo pala cena
Ubaci sam i ja ovaj NEE i desava mi se kada hocu da premestim aplikaciju na neku drugu stranu da mu pise "TouchWiz" je zaustavljen i izaci me?
Još se neko žalio da mu TW zakuca. Mislim da je rešenje da prevučeš još jednom NEE. Ne moras reset raditi. Ne znam zašto se to nekima dešava, a većini ne.
kunkun, jesam dirao bile su iskljucene vratio sam na 0.5 restartovao telefon i radi... Azimuth, videcu sada posto sam ukljucio animacije dali ce se desavati,ako se bude desavalo opet cu ga "presvuci" sa NEE,nikada mi se to nije desavalo...cackam animacije da bude kao brzi
meni nekako deluje jeftino ova crna plastika sa strane, recimo Binli leather cover mi je lepsi, a nasao sam i cover isti kao onaj od originalne Black edicije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.