Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
weska88, Pa jel taj tvoj drugar dobio za 380 evra novi original Note 3 ili neku kopiju ili pak polovan telefon ??? 

16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, S4 je on kupio.
Pa nov je ali bez opreme samo baterija,ali u nekoj kesici je bio i to je to,nema imei i tako to...pusticu ti na pp prepisku sa kp hteo sam i ja da kupim kod njega ali odustao,ja volim da ima kutiju i svu opremu
Pa nov je ali bez opreme samo baterija,ali u nekoj kesici je bio i to je to,nema imei i tako to...pusticu ti na pp prepisku sa kp hteo sam i ja da kupim kod njega ali odustao,ja volim da ima kutiju i svu opremu

El Laki, ne mogu te olovke da se porede sa ovom. Zanima me kako je koristite u praksi? Poruke, beleske itd.
Sto se tice tih telefona na poverenje (radnu garanciju) ja licno ne bih nikad rizikovao. Ajde da je 100e pa da jos I razmislim, ali je 380e previse za takvu kocku.
Sto se tice tih telefona na poverenje (radnu garanciju) ja licno ne bih nikad rizikovao. Ajde da je 100e pa da jos I razmislim, ali je 380e previse za takvu kocku.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne znam, nisam do sada koristio olovku. Tj jesam čisto da uporedim osećaj, ali nije to to. Za sada sve telefone koje sam imao, bez obzira na dijagonalu, nisam koristio olovku
Ovo je cijena polovnog telefona koji je kao nov i uglancan dobro
Onda se moze reci da sam ja dobro prosao kad sam moj platio 400 pre skoro dva meseca. 

ono je nov telefon od 380e napisao sam kakav je!ima i polovnih ali ovaj decko prodaje samo nove...
- zoreli
- Moderator
Aha , sad videh da su kod njega glanc novi Note 3 - 390 evra ali ide samo punjač/usb uz telefon , pa dobro to je baš dobra cena , vrlo važno za kutiju 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam kako vi, ali ja bez komplet opreme ne uzimam u razmisljanje. Kad dajem pare onda hocu sve u originalnoj kutiji da bude. Telefone nikada ne kupujem na nevidjeno. Uvek lepo da se nadjemo pa kad pogledam onda uzimam. Nikada me niko nije zavrnuo. Ne mogu da kazem da sam gadljiv na polovnjake, ali gledam da uvek uzmem nov telefon. Nekako volim da sam prvi i jedini koji ga je koristio. Jesam imao nekoliko polovnih, ali sam ih se relativno brzo i resio.
Ovo kad je bez IMEI broja mi je u najmanju ruku smesno. Ili u nekakvim kesicama.
A cene, pa normalno je da padaju. Sad se malo zatalasalo, ali ce se stabilizovati vrlo brzo. Svake godine se ponavlja prica. Tako je i sa Note 2, pa evo za godinu dana je izgubio tek 70tak evra. Ocekujem da ce isto biti i sa trojkom.
Ovo kad je bez IMEI broja mi je u najmanju ruku smesno. Ili u nekakvim kesicama.
A cene, pa normalno je da padaju. Sad se malo zatalasalo, ali ce se stabilizovati vrlo brzo. Svake godine se ponavlja prica. Tako je i sa Note 2, pa evo za godinu dana je izgubio tek 70tak evra. Ocekujem da ce isto biti i sa trojkom.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nov u radnji je 435e, note 3 je već pala cena 65e, bili su 500e (ne računam prvi talas naduvanih cena, već kad se stabilizovala na oko 500e).
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Meni ne bi nikad palo na pamet da kupim fon bez punjaca(?!), i IMEI, pa i kutije. Bez garancije bih jos i razmislio ako je dosta jeftiniji, ali u principu gledam da uzmem full pakovanje sa garancijom. Ali kupiti jedan od najboljih telefona u kesi i bez punjaca...no comment!
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
To u tvojoj prodavnici note 3 sa garancijom 435e?

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- zoreli
- Moderator
Moje mišljenje je da je bolje kupiti mesec dana star za 360 - 380€ (full pak u stanju 10/10) ... a takvih ima u oglasima, (keš ponuda je čudo)
- Azimuth
- Moderator
Baraba, upravo tako. I za godinu dana ce biti oko 300. Sto je i normalno.
Mene mnogo vise brine to sto ce svakom narednom modelu cene sve brze i brze padati.
Mene mnogo vise brine to sto ce svakom narednom modelu cene sve brze i brze padati.
- zoreli
- Moderator
Tako će biti i sa S5 ... ima da mu padne cena u maju drastično . (Posle početnih naduvanih cena od 500-550€)
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ok, ja sam pogresno razumeoEl Laki napisao:Bas kao sto kvaka33 kaže, nisam se možda najbolje objasnio ili me ti nisi razumeo. Ja evo prvi ne znam to što si me pitao za kernel, nisam neki stručnjak ali se sasvim solidno razumem. Ja sam ciljao na one ljude koji kupe telefon uzmi primer S4 samo eto da se vidi da ima S4, A ne zna npr ni 10% prednosti, noviteta, mogućnosti koje taj telefon pruža. A da ne pričam o onima koji kupuju ekstremno jake telefone A imaju 800mb rama slobodno itd. Po meni je to obično ku*rčenje i seljanima.
Imao sam situaciju da mi dođe lik sa S4 i počne pričati o mogućnosti S4 da prati oči prednjom kamerom i tako održava ekran upaljenim, govoreći o tome kao da je najnovija tehnologija, A to postoji odavno, jos je S3 imao to. Nadam se da me sad razumes

sorry za moj prethodni post koji je bio malo napadan

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Azimuth
- Moderator
Svim silama se trudim, grizem se za prste, da ti ne odgovorim za ovo pokazivanje i brendove 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
M svakako, na takvima i najviše zarađuju. Ako ćemo realno, marketing i svo to reklamiranje se radi zbog običnih potrošača kako bi se provukli na razne načine. Stručnjaci reklame ni ne gledajuLayne_Staley napisao: Ok, ja sam pogresno razumeoRazumem te sad o cemu pricas.. Ali opet, sta sprecava osobu da kupi najnoviji telefon cak iako ne zna ili ne zeli da ga koristi kao hc geek? Neko samo zeli da ima lep nov telefon.. Ne kazem, takvih je jako malo.. Vise je onih koje si ti spomenuo.. Al jbg, na njima zaradjuje Samsung (konkretno kada si ga spomenuo)
sorry za moj prethodni post koji je bio malo napadan
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Proverio sam telefonom, 430e u prvoj radnji:nemanjabrat napisao:To u tvojoj prodavnici note 3 sa garancijom 435e?![]()