Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S IV
Flešni custom recovery i uradi ROOT , tada uradi reset i wipe cash/dalvick .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ljudi jedno kratko pitanje.
Jel vredi kupovati s4 u Americi? Da li ce raditi kod nas?
Jel vredi kupovati s4 u Americi? Da li ce raditi kod nas?
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imaš temu u odeljku "servisiranje" gde smo pisali o otključavanju.
Ako je internacionalna verzija tj ako radi i na našim frekvencijama i ima slot za sim karticu, onda možeš uzeti. Ako nesto od ovoga nedostaje batali to.
Ako je internacionalna verzija tj ako radi i na našim frekvencijama i ima slot za sim karticu, onda možeš uzeti. Ako nesto od ovoga nedostaje batali to.
Skroz zaboravio na tu temu. 
A telefon I nije za mene, tako da nemam pojma o cemu se radi.
Ja cekam s5.

A telefon I nije za mene, tako da nemam pojma o cemu se radi.
Ja cekam s5.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Drugari, sta treba da se iskljuci ili sta vec da bi se smanjio uticaj operativnog sistema android i sistem android na potrosnju baterije. Evo danas imam 1h30min razgovora i to je 11% dok ova dva imaju po 13 i 16%.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Jeste li videli novi Black Eddition? Baš lepo izgleda, šteta što nije i9506 verzija...

- zoreli
- Moderator
Cooomi, već smo pisali i postavljali slike od Black Edition na 53 strani ove teme
, lako možeš "napraviti "Black Edition I9506" , kupiš I9506 Black Mist - kupiš kožna leđa na ebay za 9$ i ubaciš wallpapers od Black Edition ... i opet sve to imaš rečeno samo prelistaj temu par stranica unazad .

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samo bih rekao da nisu kožna nego plastična, da je ovo fora sa plastikom. Osim ako jedan black što sam video nije kopija, a verujem da nije.
ne znam da li je neko primetio, ali ta kozna ledja sto se samo prodaju zasebno, imaju u gornjem desnom (levom kad se gleda otpozadi, tamo iznad onog zareza za otvaranje) uglu "zarez", otvoren deo zbog tv antene valjda koje poseduju korejske verzije tako da nije bas kao na originalu 

Iphone 6, space gray
opet ja:
Drugari, sta treba da se iskljuci ili sta vec da bi se smanjio uticaj operativnog sistema android i sistem android na potrosnju baterije. Evo danas imam 1h30min razgovora i to je 11% dok ova dva imaju po 13 i 16%.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Iskljuci TW i sve samsungove app pa probaj tako. Naravno pre toga instaliraj neki launcher tipa Nova. On najmanje jede ram.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Izvinite na repostu, pratio sam ovu temu redovno, ne znam kako mi je promako... 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Supruga krajem sledece nedelje dobija nov S4 za 200evrica pa me interesuje da li da ubacujem neki rom ili da ostane na stock-u?
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
toda81, nema potrebe za custom ROM-om . Stock 4.4.2 radi besprekorno u svakom pogledu a uz ROOT možeš da ga podesiš do perfekcije i sa Xposed ubaciš tonu tvikova.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja bih ga ostavio na 4.4.2 čak i bez rutovanja. Ako joj nešto bude smetalo onda ćeš rutovati i skrkati custom. Ovako ima OTA i ne razmišljaš se.
Oficijalni 4.4.2 radi fantastično na ovim jačim, novijim, telefonima.
Oficijalni 4.4.2 radi fantastično na ovim jačim, novijim, telefonima.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Slažem se sa Azimuth, neka za početak bude sve fabrički, eventualno joj možeš posle rootovati, to je na Galaxy seriji lako 

- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Hvala vam na savetima. Onda se necu zezati sa ubacivanjem romova. Samo cu odraditi root da bih mogao preko titanium backupa da joj vratim sve apliakcije i podesavanja unutar njih koje je imala na LG L9. Jedva cekam da stigne tel jer ne znam koja je verzija S4 u pitanju
Note IV N9100 dual
Kada stavi jedan pored drugog pa u isto vreme klikne da vidi koji brze otvara
, vidim tamo si napisao beli te odbija videces lep je beli S4 nemoj da se konzervativan
, ja sam imao crni sada beli,svaki na svoj nacin lep...

- zoreli
- Moderator
toda81, nemoj da vraćaš sa Titanium bekapom aplikacije jer ti one neće raditi kako treba 

- toda81
- Prijatelj foruma
weska88, nije lepo to sto mi radis. Mislio sam da smo kolege sa foruma i da ces da budes na mojoj strani, a ne da me ubijas u pojam brzinom i ... 
Zoreli, do sada nisam imao problem kada sam to radio. Ozbiljan si to sto kazes ili se salis ?

Zoreli, do sada nisam imao problem kada sam to radio. Ozbiljan si to sto kazes ili se salis ?

Note IV N9100 dual