Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
@loshme10, OTA iliti Over The Air je samo update postojece verzije koju imas u telefonu i taj apdejt stize u zavisnosti od regiona za koji je namenjen tvoj telefon. Ovo sto je @zoreli postavio je takodje oficijalni rom, i njega je neko dobio OTA, a drugi su ga iz Odina prevukli i to je to.
Dakle, razlika izmedju OTA i flesovanja iz Odina je jedino sto kod prve sve dolazi automatski, a kod druge ti treba racunar.
Imas link, skini i probaj. 5 minuta posla. Licno bih to uradio da sam na tvom mestu. Novija verzija najcesce donosi sitne ispravke i poboljsanja, prati oznake i sve ce ti biti jasno.
Ma razumeo sam kako se odradjuje, nego me smara da opet radim factory reset ako nema nekih bitnih poboljsanja... Zato pitam da li ima nekih vaznih ispravki, da znam da li da se cimam...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
Kako vam se ponasa baterija sa zadnjim apdejtom?Koliki je prosecan up time u uz oko 4h sot pretezno koristeci wifi?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
zoreli, kad si samo na Wifi a mreza ti namestena na 3G moze li dan ipo da izgura?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, uz ROOT /Greenify / Titanium Bacup (freeze apps) ...itd - onda može . Mada opet sve zavisi od načina korišćenja , koliko i koje app koristiš i tako - vrlo individualno .
Prvi utisci. Ekran fantazija. Izrada takodje. Sve leti 5.1.1 sistem.
Obican S6 model. Ali baterija curi li curi
Mada radio sam azuriranje svega,mozda je do toga. Videcemo ovih dana kakva ce situacija biti. Za sada zadovoljan
Za koji dan detaljan rivju I video oko memory leak-a
kutijagreha, e sad si me razočarao.
Posle toliko meseci čekanja i onoliko priče o G4 - ti da pređeš u protivnički tabor?!
Čestitke, uživaj u njemu, pa da ga zameniš za Edž+, kažu da ima bolju kameru.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.