Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od El Laki »

Samo piši. Što više iskustava, to bolje. ;)

Polako ali sigurno, Note 4 postaje jedan od najzastupljenijih modela na forumu! :D

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

O yeah ;). Nego, imam jedan manji bug. Naime, desava mi se recimo kada hocu da izadjem iz app-a i kliknem na home dugme, ne desava se prvi put nista, kao da dugme ne prihvati komandu. Tek iz drugog puta izadje. Probao restartom aparata, nista. Jel imao neko slican bug? Inacew dugme normalno radi, i nema problema sa njim, samo prilikom izlaska iz app-a ima "problema".

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

vojkan85, to se dešava na S5 i N4 , i to ne u svim aplikacijama (bar kod mene) .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

El Laki napisao:Polako ali sigurno, Note 4 postaje jedan od najzastupljenijih modela na forumu! :D
I drago mi je što je tako, mislim da je to jedan od najboljih telefona današnjice i da zaslužuje pažnju i pohvalu.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@vojkan85 nisam imao problema takve vrste ni sa S5 ni sa Note 4. Ni na KK ni na ll. E sad, ako zoreli kaže da se na nekim primercima javlja, probaj da nađeš rešenje na netu ako ga ima.

@Evindzer slažem se ;)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Potrazio sam malo, ali nema nista konkretno vezano za bug sa home dugmetom. Ne smeta to ne znam ni ja koliko, ali malo ume da pecne. Inace, da se vrati na lizalicu. Bas sam zadovolljan kako radi aparat sa njom. Cak mi je i baterija skroz ok. Jedan dan izdrzi uz aktivno koriscenje. Sve je i dalje fluidno na aparatu. Cekamo sada 5.1.1 da vidimo sta ce on da donese novo. Za sada su pozitivni utisci.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja mislim da je to sa home dugmetom do tvog primerka, tj da je pre hardverski problem nego softverski. Ako imaš garanciju vidi šta ti kažu u servisu. Jer što da te zeza i to malo ako već ne mora. ;)

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Da li ima neke razlike izmedju Poljskog i Nemackog firmware-a?
Meni je Nemački, ekstra deluje. Lollipop radi super, bolje je nego KK. Mada i KK je za 10ku.
Samsung Galaxy S20 Ultra

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ako su iste verzije, nema. ;)

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

El Laki, hvala :-)

Vaša poruka sadrži 25 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Samsung Galaxy S20 Ultra

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Moja jedina primedba (za sada) ide za trajanje baterije , ipak je ovo slaba baterija za ovoliki QHD ekran ... 2G/3G+WIFI sa Greenify i uklonjenim bloatom meni izdrži od ujutro do uveče sa max 5h SOT . Odprilike to su isti rezultati koje sam dobijao sa G3 ali prilično lošiji od G2 / M8 / Note 2 i 3 / S5 .

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

A sta tek kazes na ovo? :D :D
http://www.technobuffalo.com/2015/04/09 ... d-display/
Koliku li ce bateriju njemu morati da ugrade da bi izdrzao jedan dan.. :unsure:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@zoreli meni uz takvo korišćenje nikad ne ide ispod 30h ukupno i 5h30min sot. Jedino kada igram bilijar pa sam na YT po par sati. Ali i tad ide oko 24h. Nije ekstra ali skroz dobra baterija.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

A smejali se za G3 i bateriju.
Jednostavno,amoled qhd ekran mora,ali mora bar da ide na minimum 4000mah,i da kazes da je baterija dobra

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Zoreli, mozda inace ne koristim mnogo telefon, ali dok sam koristio N4 nisam nikad razmisljao da li cu imati baterije do kraja dana, mozda sto sam ja naucio da svako vece punim telefon pa mi to ne predstavlja problem...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Note 4 5.7 inca ekran 3220mah
LG G3 5.5 inca ekran 3000mah
Note 4 izasao 7 meseci nakon G3 (veliki period da Samsung uvidi gde je LG pogresio,i da ispravi gresku oko baterije i QHD ekrana)

________________________________________________________________________________________________

Utisci:

1.Na kraju se ispostavilo da nakon sredjivanja bloat-a na G3 i Note 4,G3 ima za nijansu bolju bateriju.
2. Pre toga svi su ismejavali bateriju na G3,a takodje svi velicali bateriju na Note 4.
3.Toliko o subjektivnosti na forumu
4. Ende

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Za QHD od 5,7" i uz sav Samsungov softver + S-Pen tu je trebala bar 30% jača baterija da ide pa makar i nauštrb veličine uređaja , milimetar gore dole nebi nikom smetao . Ja telefon baš maksimalno koristim od poziva / poruka / mejlova / chat-foruma / FB -društvenih mreža / slušanja muzike / fotografisanja (kod mene ono što radi i sinhronizuje se - to radi stalno bez ograničenja) .
Ajde sad ovo je tek drugo punjenje baterije na 5.0.1 posle sređivanja telefona i verovatno će realniji rezultat da bude tek posle nedelju dana korišćenja ... mada nikakav spektakularan pomak ne očekujem.
Da , punim i ja svako veče bateriju ali davno nisam doživeo da mi u 22h baterija bude na 10-15% (od 7h ujutro) na Note-u , a imao sam i Note 2 i Note 3 gde su trajanja baterije (za smartphon) fantazija - bez razmišljanja o tome koliko i kako ću ga koristiti tokom dana . Da Note 4 nema tako dobru kameru i zvuk ... hmmm :) , sreća pa ima opciju "brzog punjenja" pa za 20 minuta napuni bateriju 50% (mnogo dobra stvar) .

Inače sem ovog trajanja baterije (uslovno - opet kažem videćemo za par dana) zaista sve radi perfektno i slobodno mogu reći da je Note 4 najbolji i najkompletniji Android smartphon ... tu nema dileme .

El Laki, da tu se slažem , nije ekstra nego OK / dobra , 5h SOT je OK ... mada su moja očekivanja bila veća (gledajući prošli Note 3) onda se setih tog QHD ekrana .
Drakenzen, znaš kako svi mi različito koristimo smartphon pa otuda i drugačiji rezultati trajanja baterije.
kutijagreha, ovde na forumu je situacija kod dosta članova da je svačiji telefon najbolji telefon , kad sam sa G2 prešao na G3 ogromno razočarenje je bila baterija (na 4.4.2) ... posle 10-tak dana navikne se čovek i počne da otkriva dobre strane uređaja .

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

zoreli, bas zbog te objektivnosti si tu gde jesi na ovom forumu. Mnogi ne shvataju,nije poenta menjati telefone stalno,pa ocekivati ovde neku nagradu za to,vec da budes objektivan,a takvih je ovde malo. Svaka cast tebi i kvaki. Barapcina tu i tamo zna nekad da bude objektivan :P Azimuth takodje. Ostali sa previse simpatija gledaju svoje uredjaje.
Sto se tice G3,bilo je razocarenja po pitanju baterije na 4.4.2,ali sa LP i H verzijom me je odusevila. Ali dobro,bar se slatko nasmejem ovde ako nista drugo citajuci raznorazne simpatije :lol:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od Joxy »

За колико временски отприлике напуни батерију од неколико до 100%?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Joco pisao sam tačne brojke u onom kao review ali da te ne slažem ajde da kažem oko 80min.

Odgovori