Za QHD od 5,7" i uz sav Samsungov softver + S-Pen tu je trebala bar 30% jača baterija da ide pa makar i nauštrb veličine uređaja , milimetar gore dole nebi nikom smetao . Ja telefon baš maksimalno koristim od poziva / poruka / mejlova / chat-foruma / FB -društvenih mreža / slušanja muzike / fotografisanja (kod mene ono što radi i sinhronizuje se - to radi stalno bez ograničenja) .
Ajde sad ovo je tek drugo punjenje baterije na 5.0.1 posle sređivanja telefona i verovatno će realniji rezultat da bude tek posle nedelju dana korišćenja ... mada nikakav spektakularan pomak ne očekujem.
Da , punim i ja svako veče bateriju ali davno nisam doživeo da mi u 22h baterija bude na 10-15% (od 7h ujutro) na Note-u , a imao sam i Note 2 i Note 3 gde su trajanja baterije (za smartphon) fantazija - bez razmišljanja o tome koliko i kako ću ga koristiti tokom dana . Da Note 4 nema tako dobru kameru i zvuk ... hmmm

, sreća pa ima opciju "brzog punjenja" pa za 20 minuta napuni bateriju 50% (mnogo dobra stvar) .
Inače sem ovog trajanja baterije (uslovno - opet kažem videćemo za par dana) zaista sve radi perfektno i slobodno mogu reći da je Note 4 najbolji i najkompletniji Android smartphon ... tu nema dileme .
El Laki, da tu se slažem , nije ekstra nego OK / dobra , 5h SOT je OK ... mada su moja očekivanja bila veća (gledajući prošli Note 3) onda se setih tog QHD ekrana .
Drakenzen, znaš kako svi mi različito koristimo smartphon pa otuda i drugačiji rezultati trajanja baterije.
kutijagreha, ovde na forumu je situacija kod dosta članova da je svačiji telefon najbolji telefon , kad sam sa G2 prešao na G3 ogromno razočarenje je bila baterija (na 4.4.2) ... posle 10-tak dana navikne se čovek i počne da otkriva dobre strane uređaja .