Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evindzer, Hvala. Bice zdravlje Boze samo Lako moze za G4 da se zameni. Za sada me je odusevio. Videcemo za koji dan utisak Ninolina, Hvala. Bice za koji dan Baraba, Hvala. Koliko sam uspeo da vidim Isocell senzor je u pitanju. Ali bice test jedan dobar
Edit: Nasao. Skloni se fhd snimanje 60 frejma,i moze da se ukljuci stabilizacija Mnogo jasnije slike ispadnu (nema mutnih delova)
Inace,blic je bas jak
kutijagreha, čestitke za nov foto aparat ... i da nam i dalje postuješ odlične fotke ... sad još bolje .
..A za bateriju , par dana da se stabilizuje + onemogući aplikacije - one koje ti ne trebaju + u Smart menadžeru / RAM - imaš opciju automatskog zaustavljanja aplikacija .
Posle root-a i okidanja knoxa uz brisanje bloat-a,baterija se vidno popravila Kapiram da ce do kraja biti bar 4.5h SOT-a. Sve popaljeno. Prvo punjenje. Bice to jos bolje. Ipak,kada se 'utegne' ima S6 dobru bateriju Ali tek nakon intervencija
Ovo pod dva, to je za slikanje u uslovima slabije osvetljenosti, ikonica znači da smiris ruku. Nekada sa tim ispadne odlična slika, ali mora ruka da reaguje kao da je na tripodu. Treba malo prakse za to. Ugasi ako te nervira.
Posle root-a i okidanja knoxa [emoji38] uz brisanje bloat-a,baterija se vidno popravila Kapiram da ce do kraja biti bar 4.5h SOT-a. Sve popaljeno. Prvo punjenje. Bice to jos bolje. Ipak,kada se 'utegne' ima S6 dobru bateriju Ali tek nakon intervencija
A kad su ostali pričali o bateriji ti nisi verovao. [emoji14]
Čestitke na novoj mašini, definitivno nisi pogrešio u izboru. Samo će te malo zezati okinut Knox ako budeš želeo da ga menjaš za G4, ali nema veze.
Je l' zna neko kako funkcioniše pravljenje tema za S6 i S6 Edge?
Koliko sam video na XDA, morao bih prvo da Samsungu pošaljem par preview-a svojih tema, pa ako odobre onda tek dobijam softver za implementiranje tema u telefon.
kutijagreha napisao:zoreli, hvala Bice fotografija,samo da se ugrabi slobodnog vremena
Inace,ipak je IMX240 u pitanju
Nisam bio u toku ovih dana,ali cestitam,i ja mislim da si pametnije pazario nego da si G4 uzeo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala Sale. Za sada prija prelazak. Ekran nocu sljasti i pravi je magnet za cice
Mada,stvar navike. Evo vec posle 2 dana maltene se navikao na amoled boje
Edit: Kakav sam sinoc imao trip Inace odlicna opcija,wallpaper motion
Pozdrav svima.pre 3 dana sam uzeo tel i ekstra je sve osim baterijeimam oko 3.5 sata sot sa osvetljenjem na 30 posto.imao sam g2 pre ovoga pa sam malo razmazen☺.ima li neko savet kako da poboljsam bateriju
Ok.hvala.ali ne bih radio root posto mi je sve ok na telefonu i ne osecam bas neku preku potrebu.ne bih da okinem taj knox ili kako se vec zove zbog garancije.pretpostavljam da su ovi u servisima bezobrazni pa kad odneses zbog nekog kvara oni kazu kao i ovi za lg.rutovan je tel izgubio si garanciju.
Nego zna li neko gde ima da se kupi za neke ok pare ona maska sto pokriva samo ledja i ivice telefona.ona mi je nekako najlepsa t.j. najmanje narusava izgled telefona.ne bih onu sto ima poklopac ono mi je bezveze posto sam malo aktivniji korisnik pa bi me irititalo da svaki cas otvaram onaj preklop.
kutijagreha, čestitke za telefon. Ne mogu da verujem da si uzeo S6, posle svega napisanog u prethodnim mesecima. Sada samo 1808, treba da složi sve što je pisano u jedan post da stoji kao podsetnik - možeš da pljuješ Samsung, ali ćeš kupiti Samsung -
Verujem da ćeš praviti fotografije za klasu bolje od naših.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Zoreli,iskljucio sam auto hibernaciju. Rucno gasim aplikacije koje zelim da 'uspavam'.
Ali pogledacu ovo svakako. Videcemo da li ce to resiti problem.
Ike,hvala
Prvenstveno sam hteo da isprobam fluidnost. Ekran je jedan od najboljih trenutno na trzistu. Bice uskoro rivju. Fluidnost takodje. Samo ima te neke sitnice koje malo kvare utisak.
Upoznajem se trenutno sa kamerom,ima par primera na mom nalogu.
Bice to bolje vremenom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.