Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Jorda »

Svaka preporuka, pogotovo ako dolazis sa 6.1. ICS jede 150ak MB memorije vise, ali radi dosta tecnije tako da to ne smeta. Baterija traje dosta duze, stabilnost je veoma zadovoljavajuca, mada je za nijansu stabilniji bio ginger. Boje su takodje dosta prijatnije, generalno brzi fon i duzi vek trajanja baterije. I kao sto rekoh, data limit je zlata vredna stavka u ICSu. Skini 2.7 i neces se pokajati. Jedino sto meni nedostaje je opcija za touch key light duration (in the dark) koja vise ne postoji...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Kada kažeš da je za nijansu nestabilniji,na šta konkretno misliš?
I samo da vas podsetim,ne zaboravite veliki dogadjaj--» http://www.thenextgalaxy.com 20h po našem vremenu. :wink:

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Konkretno na par aplikacija koje su radile full na gingeru umeju da zakuju ponekad na ICSu. Ne smeta mnogo, FC i idemo dalje. :)

acamaca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Maj 2012. 14:28
:: nokia 2700

Post od acamaca »

Postovani forumasi,

zamolio bih Vas za savet, posedujem samsung galaxy s2, i baterija mi jako slabo drzi, mogu reci da moram da ga punim 2x dnevno, interesuje me pojacana baterija, da li je neko imao iskustva sa sledecom: http://www.beomob.rs/shop/samsung-i9100 ... erija.html znam da nije bog zna sta pojacana, ali ipak bih voleo makar da izvucem ako je moguce da izdrzi od ujutru do popodne (tj dok ne dodjem do kuce)

Takodje ne znam da li negde postoji jos pojacana baterija a da nije dupla i da mora da se stavlja novi poklopac samim tim i deblji telefon.

Zahvalio bih na svakom odgovoru

Pozdrav i sve najbolje

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Imas par stranica iza caletov opis doticne baterije. Meni je danas prvi put ispao fon iz dzepa dok sam sedeo i ogrebao se na 3 coska odjednom! Ne verujem koji sam baksuz.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Jao Jorda čoveče,pored tolikih zaštita na tržištu. :smutny:
acamaca baci pogled na http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic. ... start=1116

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja sam nervni slom dobio kad mi je ispao.doduse ima samo jednu tackicu jedva vidljivu ali i dalje me nervira.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

hakerrr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 06:17
:: Samsung Galaxy S2
:: N82

Post od hakerrr »

A sta ja da kazem ispao mi neki dan s2 star 3 meseca i naprsnulo mi staklo ekrana ,pojeo sam se ziv sada neki kazu da mora da se zameni samo ekran a neki ceo tauch nisam pametan uhhhh

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Zato ga ja čuvam u silicone case i bi-fold futroli.
Možda preterujem,ali što je sigurno sigurno je. :wink:

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

A na onim 'drop' testovima ga bacaju sa metar i po visine, pa ne pukne nista, a iphone-u satro odmah pukne, sad treba covek da ih pozove ove u Juznoj Koreji i da im kaze ''prijatelji, braco, drugovi, takva i takva stvar, ispao mi telefon i odmah pukao ekran, molim ocu novi telefon'' :-) ....Prosto pomislim da za te testove koriste neke kineze sa 'dodatnim ojacanjem'' pa zato ne pucaju tako lako... :-)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ja sinoc popio malo i zaspao sa telefonom.U toku noci pade na parket i sad imam jos jednu tackicu na plastici.Dodje mi da se ujedem za mosnice
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ja sam za novu godinu popio i zaspao twitajući.Ujutru se probudim a on ispod mene.Sva sreća te je izdržao celonoćno komešanje. :lol:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sto se tice testova, sve koje sam gledao ispustali su telefon flat na ekran ili dupe (oprostite na izrazu), ali zato kad rokne na cosak...
Inace, za mene nije nista novo da zaspim sa telefonom pa ili zena ili ja prespavamo na njemu (ova prva varijanta je manje opasna). :lol:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

psyhound, ma kupiće ti žena nov ako "zezne" :D
I ja često zaspim sa telefonom samo se istripujem jer noću ga držim na punjaču pa onda počnu neki snovi sa vešanjem... Hahaha šalu na stranu nekako me malo strah oko tog usb konektora da ga ne zeznem ali šta da mu radim kad me umor stigne!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ljudi jel imate vi nesto drugo sa cime lezete u krevet ili samo sa telefonia :lol: .

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

lesa0208, e nek si im rekao... :D
Prva stvar koju uradim pre bacanja svoje telesne mase u horizontalu je ta da stavim novcanik i telefon na stocic pored kreveta. I to da ne znam koliko sam popio... 8) :D

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Претпостављам да су сви који су јутрос повезали телефон са интернетом добили обавештење. Ко још није нека то уради.

Доступан је 4.0.3 FW за територију Србије. Може да се уради надоградња преко телефона или преко Киеса.

scele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 10:13

Post od scele »

cgmiki, videh to jutros, i baš sam bio srećan :D . I ajde reko da odložim update dok ne dođem na posao da ga zakačim na WiFi. Sad opet da proverim kad ono "No update available". Šta se dešava?!?
HTC Desire

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Gde vam izbaci to za update?Ja imam fabricki rom ali sa Orange mreze,kad sam ga brikovao taj su mi stavili ali nisam dobio info za update

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Behemoth, ma urdi ga preko odina, dok se kies odluci dal da uradi ili ne smoris se. :D
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Odgovori