Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
I to nova i upakovana. 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Ma znam ja da ste vi geek-ovi i da necete da date pare nego cisto reko da ponudim 

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- janka_88
- Expert
Udji na http://www.amazon.de i pogledaj cijene baterija. Upakovana u original pakovanje sa hologramom i računom iz Samsung shop-a.
Dock sam preko ebay-a kupio i originalni je u pitanju. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Janka_88, ja sam uzeo u K9mercijalnoj banci internet karticu pa cu da vidim samo kako ide to narucivanje i obavezno narucujem za note2 i LG L9, a i za nokiu n71 baterije
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imam iz komercijalne za internet placanje i radi odlicno. Mozes i paypal da otvoris sa njom.
- toda81
- Prijatelj foruma
Mozes li na pp da mi objasnis kako sve to radi i kako sve funkcionise posto si i ti u Komercijalnoj banci kao i ja?
Note IV N9100 dual
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Baraba, ako saljes todi uputstvo za on line kupovinu i placanja, pusti i meni istu pp, ako ti nije problem. Ja sam u intesi i imam internet visu, ali je nisam koristio.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta vas tačno zanima? Uzeo sam karticu u banci. Možeš da trošiš sa kartice onoliko koliko simaš na njoj. Otvorio nalog na paypal. Ne znam šta bih tu objasnio? Imala je ovde tema na forumu o paypal.
@Janka_88 da li amazon.de salje kod nas. To te pitam jer sam ja pre neki dan klincu narucio lego set sa amazon.it i posto oni ne salju u Srbiju iscimao sam drugara koji je u Italiji te sam ja narucio i platio preko neta a amazon je poslao njemu tamo na adresu pa ce mi on doneti. Cimanje nema sta ali konkretno taj legi set je oko tri puta bio jeftiniji preko amazona nego u dexico kod nas koji je uvoznik za lego, mislim komentar je suvisan
- janka_88
- Expert
U zavisnosti koja je vrijednost kao i tip robe vrše dostavu, ali se pripremi na porez i carinu ako je nešto skuplje. Ja sam poslao kod prijatelja u Njemačku neku robu pa mi je busem poslao za Banja Luku. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Definitivno je osakacena baterija na 4.3. Sigurno bar za 30% krace traje baterija. Izgura dan, ali nije kao na 4.1.2. Iskren da budem ja uopste ne koristim air control tako da cu mozda da se vratim na 4.1.2 Nemacki oficijalni jer je mnogo bolji i telefon definitivno mnogo bolje radi sa njim. Cemu update i lozenje i silne price o jedva ocekivanom updateu kad nista dobro ne donosi. Definitivno tel sporije radi, a note 2 je prava zver od telefona. Sramota je to sta su uradili. STa mozemo ocekivati od 4.4? Sigurno jos slabiju bateriju i brdo gluposti koje necemo koristiti. Glupo je sto se palimo na update, a realno gledano nista spektakularno ne dobijamo. Takodje je smesno sta su uradili sa s note na 4.3. Videli ste sigurno da s note na 4.3 ne prepoznaje stare notese sto je krajnji idiotizam. Zar nije bez veze sto je tako? Zamislite sad nekog poslovnog cikicu koji je imap puno podataka u s note na 4.1.2 i onda je uradio update na 4.3 i vise ne vidi nista od toga sto je ranije imao. To nije uopste mala stvar!
Note IV N9100 dual
U predhodnim postovima sam pisao sta donosi 4.3 a to je krace trajanjr baterije.sporiji uredjaj i brdo dodadtnih aplikacija koje se malte ne nikada i ne koriste.. dok sam imao note 1 video sam da je mob najbolje radio sa 2.3.6 stock romom. Tako ds mi sada na note 2 ne pada na pamet da ga updejtujem sa ovim 4.1.2 jb radi perfektno nikada nije ni "stucnuo" a o trajanju baterije necu ni pricati tu se vec sve zna da baterina traje komotno 1 dan ili 2 dana sa slabijim koriscenjem.Mada na trajanje baterije uticu i koje aplikacije imamo.Dobro je poznato da viber i whats up trose od prilike 30% baterije. A mnogo se trosi baterija i ako se prinudno zaustavljaju ili ubijaju procesi task killerom to sam licno proverio. Moja preporuka ne ubijati procese koji rade u pozadini.mob to sam regulise i gasi procese .licno ne koristim ni viber ni whats up realno mi ne trebaju.od aplikacija na mobu imam Igo.Blic.Cam scenner.fb.skype.chrome.soundhound.parking manijak.note everithing.i kingston office. Eto to su aplikacije koje imam na mobu i koje u sustini koristim.
Nemam nameru da menjam romove jel sa ovim trenutno fabrickim mob radi besprekorno.
Nemam nameru da menjam romove jel sa ovim trenutno fabrickim mob radi besprekorno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
Vidim da imamo isto misljenje povodom baterije. Ja sam imao viber i na 4.1.2, ali je baterija bas mnogo duze trajala nego na 4.3. Ne kazem da viber ne razbija bateriju jer je sigurno kvalitetno crpi, ali je 4.3 glavni razlog sto tel sporije radi i sto je baterija takva kakva je. Verzija 4.3 je osakatila traja je baterije. Ja sam se bukvalno izivljvao na telefonu kada sam imao 4.1.2 i baterija je gurala od jutra do kasno u ponoc uz cak 7h upaljenog ekrana sto sam i dokazao sa SS koje sam ovde kacio, a sada ne verujem da moze vise od 4h
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
Od aplikacija definitivno je FB najveći potrošač, pogotovo ako je stalno aktivan. Ja sam baš neki dan čačkao Note 3 u radnji i uporedo i svoj N2 i iskreno u radu su razlike minimalne. Eventualno da pri pokretanju nekih aplikacija N3 brže odreaguje, i eto ima nešto svijetliji ekran pri auto podešavanju ali da ima neke vidljive razlike u sistemu kao i samom radu slobodno mogu reći da nema, što me pomalo i razočaralo jer sam imao solidnu ponudu za zamijenu + doplatu a ovako teško ali nikad ne reci nikad... 
I da li je neko ubacio ovaj novi ROM što se pojavio uporedo za N2 i S3 i da li donosi neka poboljšanja u samom radu telefona i stabilnosti?

I da li je neko ubacio ovaj novi ROM što se pojavio uporedo za N2 i S3 i da li donosi neka poboljšanja u samom radu telefona i stabilnosti?
- toda81
- Prijatelj foruma
Janka, ti imas 4.1.2? Po tome sto kazes nema nikakvog smisla menjati note 2 za note 3. Bukvalno nista ne znaci da li ce se neka app pokrenuti za stoti deo sekunde brze na jednom nego na drugom telefonu
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
To kažem jer koristim 4.3 od Sotmax-a i kompletan interfejs i sistem kao i opcije je identičan onima na N3. Air command opcije su mi nekoliko puta odlično poslužile pa zato i ostajem na ovom custom ROM-u. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Ja sam danas prebrinuo brigu i vise nemam nameru da se zezam sa 4.3 ni u kom pogledu jer ne vredi nista sto je doneo jer je vise uzeo nego sto je dao. Svi smo togasvesni koliko god se tome opirali i zavaravali sebe. Vratio sam nemacki 4.1.2 i tel je kao preporodjen. Ne moz3 se porediti sada ovaj note 2 koji imam sa onim sto sam imao, tj ni brzini ni trajanje baterije. Dzaba mu svi dodaci kada ne rade kako treba
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Od Samsunga jedino S4 i Note 3 rade perfektno na 4.3 ... na žalost.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
Sta cemo tek da ocekujemo od 4.4 koji najavljuju za note 2... Siguran sam da su namerno ovako odradili 4.3 da bi ljudi kupili note 3
Note IV N9100 dual
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Mislim da će Kit kat (4.4) biti mnogo bolje rešenje, jer predstavlja u osnovi napredniji OS, dok je 4.3 samo
budženje JB-a sa dodatnim opcijama koje jedu raspoložive resurse, a onda su i efekti takvi kao što ih opisujete
budženje JB-a sa dodatnim opcijama koje jedu raspoložive resurse, a onda su i efekti takvi kao što ih opisujete