Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od marebrus »

10 sati 30minuta i imas 80%, pa ja to nisam doziveo :lol: :lol: :lol: :lol:

Uradio sam ono preko odina pa cemo videti sad, upravo sam zavrsio...

Davorin
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Jan 2013. 21:18
:: galaxy s4

Post od Davorin »

@ azimuth, ma telefon nema root.
Dobio sam uvek ažuriranja, ali ovaj 4.4 nikako da stigne.
Jedino da probam preko kompa, mada čisto sumnjam da će pomoći.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Uvek možeš iz Odina da staviš rom. To barem nije problem ;)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Pa neznam koji je najbolji sada mi je NEE, bio mi je 4.3 t-mobile pa vip-ov 4.3 pa onda za nordiske zemlje pa sada ovaj NEE. Nikada nisam uspeo da izguram ko na 4.3 opusteno 5 sati screen on sada ako dobacim do 4.5 plafon...

ar2di2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Apr 2014. 10:45
:: Samsung Galaxy S4

Galaxy s4 baterija uvek 100%

Post od ar2di2 »

Imam sledeci problem, baterija mi stalno pokazuje 100% , posle odredjenog vremena koriscenja telefon se ugasi kao da je prazan. Posle par minuta punjenja baterije,kada ga upalim pri podizanju sistema najcesce se cuje low battery zvuk a gore pise 100%. Probao sam i druge baterije staviti na kratko i punjace menjati isti je rezultat.

Problem sam resavao sa resetom telefona i evo zadnji put je trajalo oko mesec dana da je sve u redu. Od pre par dana opet ista prica samo i posle reseta problem je ostao, malopre sam pogledao i pisalo je 76% prvi put da uhvatim da nije 100% u zadnjih par dana. Baterija nije iz one serije naduvanih a sistem je fabricki iz kutije. Nemogu da provalim u cemu je problem.
Jedno vreme sam bio uveren da mi nije valjao punjac pa je telefon poblesavio, a od juce tripujem da mi mozda usb na laptopu na koji ga ponekad punim nije kako treba pa pravi problem, tako da ga nepunim na usb da ispitam i tu mogucnost.
Voleo bi da cujem vasa misljenje i iskustva, pretrazio sam po netu nisam nasao resenje.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Re: Galaxy s4 baterija uvek 100%

Post od Drakenzen »

Ako imas garanciju nosi ga u servis, a ako ne probaj neki drugi ROM

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Pa drugari u narednih, ajde da kazemo 2-3 nedelje, bi trebalo da se ponovim, kada je telefon u pitanju.

Obzirom na kojoj temi ovo pisem logicno je da je izbor pao na S4 :) , pa me zanima da li vredi platiti razliku od (za sada) nekih 30-ak eura i uzeti i 9506, a ne i9505?

Voleo bih da mi pomognete posto vidim da vas je dosta koji se razumete u ovu materiju.

Unapred zahvalan. :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Pa sigurno da vredi imaces hardver kao na note, samo ne znam kako je pokriven sa nadogradnjama i apdejtovima...valjda sam ispravno napisao ovo zadnje :)

bbojke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 12:52
:: HTC Cha Cha
:: Samsung Galaxy 2

Post od bbojke »

Imam problem da od kad mi se azurirao softver na 4.4.2 ni jedan hide sms ili block sms ne radi, tj u svakom slucaju mi stigne poruka i u inbox i u bilo koji program koji instaliram. Da li neko ima neki takav program koji radi na ovom softveru.

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marebrus »

I posle nedelju dana od ubacivanja drugog ROM-a preko odina situacija se nista ne menja. Bateriju najvise trose SISTEM ANDROID i OPERATIVNI SISTEM ANDROID, sto do sada nije bio slucaj. Uzgred, ne daj boze da odigram neku igricu telefon se ugreje kao pegla.

Sta da radim sa ovim cudom?

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

marebrus, istu muku mucim :) ja ne znam koji rom da ubacim, jednostavno nije to onaj telefon sto je bio, pre sam opusteno preko 5h gurao skreen on, danas sam izgurao 3h 40min uzas, probacu neki drugi rom da ubacim ako ne pomogne ode na oglase...

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marebrus »

Ovaj moj je sa VIP-a, sa 4.3 je radio skroz OK, ali ovo sad je blagi uzas. Ako navatas neki ROM da radi lepo ti javi, inace i moj ode na dobos pa cu sledeci put dobro da razmislim pre nego sto bacim ovolike pare.

Davorin
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Jan 2013. 21:18
:: galaxy s4

Post od Davorin »

Onda bolje i da ne ažuriram na 4.4.2.
Meni 4.3 radi super, jedino ponekad izadje iz opere, sada ne znam da li je do ram memorije, ili do same opere.
U svakom slučaju, retko kad se dešava.
I ponekad mi se restartuje telefon sam od sebe, ali i to je retkost.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ba bolji je 4.4.2, brzi je telefon fluidnije radi bar meni...mene samo zeza potrosnja, daleko da je to toliko lose, nego je i na 4.4.2 radio i duze na bateriji.Ne koristim operu tako da ne znam,8nace nikada se nije sam ugasio ili zabagovao...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

marebrus napisao:Bateriju najvise trose SISTEM ANDROID i OPERATIVNI SISTEM ANDROID
Ja nisam dobio 4.4.2 na Note 2, ali sam dobio neki apdejt posle kojeg su mi, gore navedeni, postali mnogo veci potrosaci nego pre.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od toda81 »

Sutra ili u nedelju stize S4 i meni. Ako je 4.3, da li da mu ubacim 4.4.2 ili ne? Mislim da suprugi nece nista znaciti verzija androida ako s druge strane ima drasticno slabiju bateriju nego sto je to slucaj na staroj verziji androida
Note IV N9100 dual

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kod mene brat ima S4 i urađen update na 4.4.2 i samo je pozitivne promjene u vidu veće brzine rada uređaja, nema negativnih efekata. Telefon namijenjen za švajcarsko tržište. :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od toda81 »

Vidi da se ovde neki zale na bateriju posle prelaza na 4.4.2 pa bolje da pitam pre nego sto stigne tel. jer cu morati odmah ds ga sredim jer je vec dve nedelje bez telefona :) Švajcarac je nadam se vec na putu ka Srbiji ;)
Note IV N9100 dual

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Toda81 ma ubacijoj 4.4.2 radi bolje telefon, meni odlicno radi, za bateriju nisam pametan...nekada je tako svuče a nekada jok, nekada mi za noć skine 1% nekada 5% nikada vise od toga...mozda je meni i oslabila baterija, svaku noc je po celu noć na punjaču...ali nista ne opravdava da sistem android posle ekrana trosi najviše....

Evo sada stanje, igram neku igru ranim zivotinje i sejem zito to sam igrao 40ak minuta,mreza automatski....ekran upaljen 2h 5min...upaljena stednja napajanja...osvetljenje na 40%...ne mogu da gledam mracan displej, a napolju je na automatici....
Slika

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

4.4.2 radi odlično na S4. Baterija najduže traje sa 4.2.2 i u to sam se lično uverio . Ali to je neznatno i potpuno beznačajno kraće trajanje baterije.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori