Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
kutijagreha, nisam pronašla način da podesim jačinu osvetljenja tih tastera ali imaš ovu app koja omogućava da ih potpuno isključiš ili podesiš trajanje koliko ti odgovara - Galaxy Button Lights
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, zoreli, hvala Ali ipak tu jednu sekundu zasvetle. Moracu ipak da ih totalno ugasim.
Glupo sto se intezitet osvetljenja ne smanjuje,kako se smanjuje ekran
Moze li neko da mi kaze koliko ima SOT.ja dobijam oko 3.5 sata na 40 procenata auto osvetljenje.pogasio sam sve app koje ne koristim i stavio crnu temu ali i dalje isto.ne bih da rutujem bas zbog toga.ako imate neki savet dobro bi mi dosao.inace da znate nikako nemojte kupovati ove clear cover maske.kupio sam original ovu sto ide samo iza i po coskovima telefona.ok izgleda ali je kvalitet plastike pozadi nula.evo posle pet dana izgleda kao da sam je smirglao.
Da,te dbrand folije su zakon.Ja sam svojevremeno gledao za Z3 u stvarno prelepa stvar da ulepsas,zastitis svoj tel.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imam ja DBrand foliju na mojoj S6-ici. Stvarno pokriva staklo od ivice do ivice ali utiče na Proximity senzor tako da mi on uopšte ne funkcioniše tokom poziva, što baš smara.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
D brand je kopija slickwraps folija.narucivao sam pre iz usa od njih za g2.savrseno se uklapaju i kvalitet je vrh.konkretno sam imao black carbon varijantu.imala je cak teksturu karbona.extra kvalitet.pogledajte na netu
Da li neko zna gde bih mogao da kupim aluminiumski bamper za ovaj tel.mislim na onaj tanki sto prati oblik ivica.pokusao sam ma netu ali slabo ima za s6.sve su za edge.nasao sam samo na jednom mestu ali sa nekim zlatnim ivicama ali to mi nije bas kul.tel mi je teget pa bi to bilo malo previse.unapred hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.