Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od dachakragujevac80 »

I Turci dobise Nougat! :dry:

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Ovo je sada sprdacina, izbacuju na 10 dana za jednu zemlju, cist idiotizam...ovo mi sad vec ide na onu stvar.
Iskreno sam verovao da ce svima pustiti u januaru, ovako su ispali slepci.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nešto tu u celoj priči oko Nugata nije kako treba. Čudno mi je da toliko bendova ima problem sa njim. Google je debelo pomerio konce svima, samo što očigledno da nama krajnjim korisnicima sve ide na kašičicu jerbo nismo kupili Pixel koji jelte i ne možemo da kupio jer ga nema kod nas, te sad ispaštamo ovako kako ispaštamo.
Ako nekoga svrbi, uvek i lako može da flešuje engleza i završi priču. Meni radi odlično od prvog dana, neki imaju nekih sporadičnih problema ali ništa alarmantno ili simptomatično.
Samsung ima fantastičan hardver, ali im je softverska podrška kriminalna. Na tom polju definitivno moraju užasno mnogo da porade kako ne bi izgubili primat na tržištu. Ako nastave da rade ovako kako rade, sumnjam da im se dobro piše. Opet, sa druge strane, da nema ovih foruma, da me ne zanima toliko telefonija, verovatno da ne bih ni znao za apdejt i Nugat, da bih bio prezadovoljan telefonom, a kad stigne apdejt obradovao bih mu se i tu bi se priča završila...ali avaj, nisam takav...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Većina korisnika je u toj drugoj grupi koju si naveo i ne razmišlja o nadogradnjama sve dok telefon radi bez greške i sve dok je tako ja za Samsung i ostale ne brinem....

Sent from my Huawei Mate 9

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pitanje za vas sto ste updatovali Nougat: da li su ikonice (bar ove iz osnovne teme) manje nego sto su bile na marsmelou? Pitam,jer sam gledao neki klip na youtube-u i bar mi se tako na prvi pogled ucinilo.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ikonice odnosno veličinu komplet interfejsa možeš smanjivati pa je vjerovatno upravo to u pitanju kad je taj klip u pitanju.

Sent from my Huawei Mate 9

dachakragujevac80
Expert
Expert

Na marsmelou mozes smanjiti font,i podmenije ali nesto ne bih rekao da mozes ikonice na desktopu. Zato i pitam da li to moze sada sa Nougatom?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Azimuth slažem se , Nougat jedino na Pixel-u radi apsolutno savršeno a ostali muku muče da ga prilagode svom korisničkom interfejsu . Nešto tu debelo ne štima i nije se ranije događalo toliko kašnjenje i uz toliko bagova - pitam se da li je normalno da Samsungovi programeri ne mogu mesecima da srede Nougat za Galaxy S7/S7 Edge , pa nije to neka firmica iz bantustana pobogu :dry: ... A kod mene jednostavno dve aplikacije (FB i FB App Manager) nikako ali nikako ne mogu zajedno da rade - jednostavno stalno se zatvaraju i "smrznu" ... tako da o Nugatu :smutny: :dry: :|
16 godina na forumu MOBILNISVET

Stefan22
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2016. 15:44
:: Samsung S7 Edge

Post od Stefan22 »

Meni evo moj Edge u Samsungu u Nemackoj, u servisu vec skoro dva meseca, nemaju rezervne delove za procesor i tesko ih jako nabavljaju, imaju preko 1000 Edge telefona na cekanju u servisu...I svi uglavnom imaju problema vezano za procesor.
Tako da, sto se mene tice, iako sam bio prezadovoljan kako je radio prvih mesec - dva dok se nije pokvario, ne bih opet rizikovao sa njime, jer mi se ljudi u okruzenju takodje zale polako na telefon i registruju iste probleme koje sam i ja imao sa telefonom(konstantna restartovanja, blokiranja i smrzavanja ekrana, uprkos fabrickim restartima telefona itd).
Nazlost moja kratka avantura sa Edgom nema srecan kraj :D verovatno cu kompletan novac koji mi je vracen danas iskoristiti za nabavku nekog drugog ili uz doplatu, verovatno najvece konkurencije, iPhone-a :(

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Šta im radite vi u Nemačkoj kad ima toliko problema? Ne mogu da postignu da nabave rezervne delove jbt :D

dachakragujevac80
Expert
Expert

Prvi put cujem da se neko zali na s7. Jbg,naisla vam tamo neka crna serija. Pa ne moze i mecka i bendza i ispravan telefon [emoji16] [emoji16] [emoji16]

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Jesu li Italijani dobili Nugat ,,,,,ja sam juce kupio novi s7 edge silver titanium a onaj moj sam prodao jer sam primetio da mu nesto smeta malo pri radu :roll:
Forever !!!

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

kocapro, koliko vidim nisu a danas je Švedska dobila 7.0 odnosno operater 3...

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

gde mogu da vidm koje zemljw su dobile nugat a koje ne ,,,da li se zna kada se ocekuju nugat za I
taliju
Forever !!!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Na sammobile imaš deo sa softverom pa tamo gledaj kad je za koji izašao i koja verzija.
Nema najava, toga nikada nije ni bilo a verovatno da neće ni biti.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ja mislim da se na sammobile vide samo one verzije koje mogu da se skinu preko njihovog sajta,jer izbaceno je za jos neke zemlje a tamo ih recimo nema. No,na drugom mestu se i ne moze videti,tako da ti je ovo najmerodavnije.

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

cao ,,da li mozete da mi objasnite ovo,,,,,kad sam skinuo onu aplikaciju na guglovoj prodavnici phone info ,,pise da je za moj telefon CSC zemlja POLJSKA ,,,a na onim papirima koje sam dobio u kutiji ima uputstvo na italijanskom pa me sad zanima da li je moj tel za poljsko ili italijansko trziste
unapred hvala na odgvoruu :)
Forever !!!

dachakragujevac80
Expert
Expert

Tvoj telefon je proizveo poljski Fiat! [emoji23] Salim se,pa ne znam sta da ti kazem,ali stvarno zavisi na kom jeziku su upustva telefona koji se kupuju u Poljskoj. Mada pretpostavljam da bi trebala na poljskom da budu,ali sad...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zašto se uopšte brineš oko toga? Šta te konkretno zanima? Softver i apdejt? Pogledaj koji je CSC, apdejt ces dobiti kad izađe za taj CSC. Nema tu mudrovanja.

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

CSC je Poland ,,,a mene zanima samo gde je kupljen telefon ,ja pretpostavljam da je telefon kupljen u italiji cim su uputstva na italijanskom jeziku
Forever !!!

Odgovori