Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
kaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Jun 2009. 17:46

Post od kaja »

pa i ne secam se bas da li sam to videla, secam se da si pominjala jacinu slusalica i tako to. prelistacu opet,al ako nekome nije tesko da ponovi ono sto je jaci rekao u vezi podesavanja melodije za smsm bilo bi super...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

sta ti stoji kada na padajucem meniju izaberes incoming call?
imas opcije ring, vibrate and ring itd... podesi tu da ti stoji samo ring pa probaj onda... :wink:

Nenad in
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2009. 00:49

Post od Nenad in »

Cao drugari

Imam jedni pitanje,od kada sad kupio ovaj tel namam nekih problema,barem jednom dnevno ubaguje,ali i na to sam se navikao,zbog navigacije nisam radio Hard reset,ali me zanima dali je i kod isto,kad snimam neki klip,ton je ocajan,tj nije ocajan ali se glasovi ljudi cuju kao da suste,svoj glas na snimku ne prepoznajem!
Jel imate slicnih iskustava i kako ste ih resili !
Pozdrav svima Nenad

kaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kaja »

luca, ja pricam o melodijama za sms u slucaju da se nismo razumeli. namestila sam to sto si rekao i ista stvar. kada mi stigne poruka ukljuci se displej al samo ne zvoni.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

kajo jer mozes da pustas mp3 muziku na zvucnik? ( da precrtamo mogucnost da ti zvucnik ne radi.) Takve stvari se podesavaju u registru baze ali ti ne bih preporucio da ceprkas.Uostalom mozes da pokusas da podesis iz onog vaseg( kazem vaseg mislim na korisnike omnie) skrivenog menija.Cale cinimi se da je objasnjavao vrednosti koje trebaju da se unesu.Javi sta si pokusala i sta si napravila pa da vidimo da li mozemo da resimo poroblem.

Nenade nemoj da se navikavas na nesto sto nije noramlno.Nije normalno da ti se jednom dnevno ubaguje ako ga orstis noramlno(ne ceprkas oko registara baze ne ubacujes bilo koje programe koji nesot menjaju u registru baze itd.) Sto se tice video klipova pousaj sa hard resetom mada iskreno mislim da nece nista da promeni i da je stvar u speakefonu. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kaja »

zvucnik radi normalno kada pustam mpe i melodije, telefon zvoni kad ga zovem itd...mogu kasnije da vidim sa tim skrivenim menijem, pa cu javiti.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

kaja,Prvo u meniju Souds & Notifications Check-iraj "sve".
U meniju Souds & Notifications(nalazi se u Start-->Settings-->Personal),za "Event"-->Messaging:New Text Message",check-iraj "Play Sound",a iz "padajuceg" menija izaberi zvuk po zelji.
Tap OK i to je to.
Slika

kaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kaja »

hvala cale, puuuno! :lol: napokon radi...sve sam lepo podesila osim sto mi eto nije bilo stiklirano notifications i programs :|

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Nema na cemu kaja :wink:
Za sve koji pitaju u vezi snimka i "sustanja".
Shvatite da OMNIA snima zvuk u 8bit mono formatu.
Iz tog razloga je sasvim jasno da "mora" doci do "sustanja".
P.S.
dimi89.Nemoj me shvatiti pogresno(ja hate i ostale gluposti zaista ne podnosim),ali nemoj vlasnicima OMNIA-e da objasnjavas "how to","na pamet".
LG KS20 i OMNIA nisu isto,bez obzira na OS :wink:
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

upravo sam citala nesto sto se zove "turn your pocket pc in to iphone in a half a hour!" o cemu je ovdje rijec? prepostavljam da je neka app?
gledala sam klip gdje pocket pc stvarno ima interfejs kao iphone,sve cak i keyboard sve..volila bi ovo imati

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

jaca_85, za Windows Mobile postoji nekoliko aplikacija koje imitiraju iPhone korisnicki interfejs npr. iLaunch.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Jaco WisBar je po meni najbolji i najvise "stedi" memoriju a i najvise dozvoljava prepravke i ubacivanje novih stvari u vec postojace teme.Okacicu koji screenshot da ti pokazem kako sma ja prepravio. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

ok... imam jedan problemcic.. instalirala sam par programcica, ilaunch i tako jos par programcica,al sam ih izbrisala jer mi se nesto ne svidaju,ali su mi ostale ikonice i jos par stvari,tako da sada kada sam instalirala WisBar nece da mi se prikazuje nikako,mada je instalacija bila dobra.. sta da radim? hard reset?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Suvise je tu "zbrke" jaca_85.
Ja bih svakako "odradio" Hard Reset.
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

ma i sumnjala sam tako.. oj pa imam kamaru app valja mi ponovo instalirati posle hard reseta..smrc......... :smutny: :smutny:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

E zato se jaco pre svake "sumnjive" applikacije uradi BackUp :roll:
Slika

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

cale, зар није најбоље да најбоље апликације имаш на компу у једним фолдеру и кад фон побрља,хард ресет,и формат картице,па после бациш те инсталације.
Када радиш BackUp,враћају се неки репови,тако да је боље оно што сам ја навео :wink:
Nokia 6220 Classic

komsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 09:15

Post od komsa »

dobro je da aplikacije imas u "my storage" ali to iziskuje instaliranje svake aplikacije posebno a to traje(smara) ....full backup vraca sve kako je sacuvano tako da nema "repova" sto znaci da ako su postojali neki korumpirani fajlovi lose aplikacije i slicno u momentu kada je backup uradjen, vrati ce se i doticne pa zato backup treba uraditi kada je sistem stabilan i kada sve funkcionise.....tada ga mozete vracati iz mrtvih beskonacno.....ja koristim SPB backup i funkcionise besprekorno....pozdrav :P

Pedja74
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Jun 2009. 02:55

Post od Pedja74 »

Jedno pitanje - interesuje me nesto vezano za Bluetooth slusalice. Naime uzeo sam od kuma nokia bluetooth slusalice i probao da povezem sa omniu, uspeo sam i cuje se sve normalno ali postoji jedna caka koja mi nije jasna. Znaci sve ostalo od multamedije tj. kad pustis muziku ili pustis film NECUJE se na slusalice nego pusti preko njegovog zvucnika. E sada moje pitanje je da li je to zato sto su konkretno nokijine slusalice i ili je potrebno neko podesavanje za multamediju sa se cuje preko slusalica??? HVALA

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Pedja74, kakve su slusalice u pitanju? Obicne - BT handsfree ili stereo BT slusalice koje podrzavaju A2DP?

Ako su ove druge dovoljno je kod povezivanja sa njima izabrati "Set as Wireless Stereo" i sve ce raditi kako treba.

Ako je dostupno samo "Set as Hands-free" onda ce se tako i ponasati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori