Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Cao drugari
Imam jedni pitanje,od kada sad kupio ovaj tel namam nekih problema,barem jednom dnevno ubaguje,ali i na to sam se navikao,zbog navigacije nisam radio Hard reset,ali me zanima dali je i kod isto,kad snimam neki klip,ton je ocajan,tj nije ocajan ali se glasovi ljudi cuju kao da suste,svoj glas na snimku ne prepoznajem!
Jel imate slicnih iskustava i kako ste ih resili !
Pozdrav svima Nenad
Imam jedni pitanje,od kada sad kupio ovaj tel namam nekih problema,barem jednom dnevno ubaguje,ali i na to sam se navikao,zbog navigacije nisam radio Hard reset,ali me zanima dali je i kod isto,kad snimam neki klip,ton je ocajan,tj nije ocajan ali se glasovi ljudi cuju kao da suste,svoj glas na snimku ne prepoznajem!
Jel imate slicnih iskustava i kako ste ih resili !
Pozdrav svima Nenad
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
kajo jer mozes da pustas mp3 muziku na zvucnik? ( da precrtamo mogucnost da ti zvucnik ne radi.) Takve stvari se podesavaju u registru baze ali ti ne bih preporucio da ceprkas.Uostalom mozes da pokusas da podesis iz onog vaseg( kazem vaseg mislim na korisnike omnie) skrivenog menija.Cale cinimi se da je objasnjavao vrednosti koje trebaju da se unesu.Javi sta si pokusala i sta si napravila pa da vidimo da li mozemo da resimo poroblem.
Nenade nemoj da se navikavas na nesto sto nije noramlno.Nije normalno da ti se jednom dnevno ubaguje ako ga orstis noramlno(ne ceprkas oko registara baze ne ubacujes bilo koje programe koji nesot menjaju u registru baze itd.) Sto se tice video klipova pousaj sa hard resetom mada iskreno mislim da nece nista da promeni i da je stvar u speakefonu.
Nenade nemoj da se navikavas na nesto sto nije noramlno.Nije normalno da ti se jednom dnevno ubaguje ako ga orstis noramlno(ne ceprkas oko registara baze ne ubacujes bilo koje programe koji nesot menjaju u registru baze itd.) Sto se tice video klipova pousaj sa hard resetom mada iskreno mislim da nece nista da promeni i da je stvar u speakefonu.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Nema na cemu kaja
Za sve koji pitaju u vezi snimka i "sustanja".
Shvatite da OMNIA snima zvuk u 8bit mono formatu.
Iz tog razloga je sasvim jasno da "mora" doci do "sustanja".
P.S.
dimi89.Nemoj me shvatiti pogresno(ja hate i ostale gluposti zaista ne podnosim),ali nemoj vlasnicima OMNIA-e da objasnjavas "how to","na pamet".
LG KS20 i OMNIA nisu isto,bez obzira na OS

Za sve koji pitaju u vezi snimka i "sustanja".
Shvatite da OMNIA snima zvuk u 8bit mono formatu.
Iz tog razloga je sasvim jasno da "mora" doci do "sustanja".
P.S.
dimi89.Nemoj me shvatiti pogresno(ja hate i ostale gluposti zaista ne podnosim),ali nemoj vlasnicima OMNIA-e da objasnjavas "how to","na pamet".
LG KS20 i OMNIA nisu isto,bez obzira na OS

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
jaca_85, za Windows Mobile postoji nekoliko aplikacija koje imitiraju iPhone korisnicki interfejs npr. iLaunch.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Jaco WisBar je po meni najbolji i najvise "stedi" memoriju a i najvise dozvoljava prepravke i ubacivanje novih stvari u vec postojace teme.Okacicu koji screenshot da ti pokazem kako sma ja prepravio. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
ok... imam jedan problemcic.. instalirala sam par programcica, ilaunch i tako jos par programcica,al sam ih izbrisala jer mi se nesto ne svidaju,ali su mi ostale ikonice i jos par stvari,tako da sada kada sam instalirala WisBar nece da mi se prikazuje nikako,mada je instalacija bila dobra.. sta da radim? hard reset?
dobro je da aplikacije imas u "my storage" ali to iziskuje instaliranje svake aplikacije posebno a to traje(smara) ....full backup vraca sve kako je sacuvano tako da nema "repova" sto znaci da ako su postojali neki korumpirani fajlovi lose aplikacije i slicno u momentu kada je backup uradjen, vrati ce se i doticne pa zato backup treba uraditi kada je sistem stabilan i kada sve funkcionise.....tada ga mozete vracati iz mrtvih beskonacno.....ja koristim SPB backup i funkcionise besprekorno....pozdrav 

Jedno pitanje - interesuje me nesto vezano za Bluetooth slusalice. Naime uzeo sam od kuma nokia bluetooth slusalice i probao da povezem sa omniu, uspeo sam i cuje se sve normalno ali postoji jedna caka koja mi nije jasna. Znaci sve ostalo od multamedije tj. kad pustis muziku ili pustis film NECUJE se na slusalice nego pusti preko njegovog zvucnika. E sada moje pitanje je da li je to zato sto su konkretno nokijine slusalice i ili je potrebno neko podesavanje za multamediju sa se cuje preko slusalica??? HVALA
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pedja74, kakve su slusalice u pitanju? Obicne - BT handsfree ili stereo BT slusalice koje podrzavaju A2DP?
Ako su ove druge dovoljno je kod povezivanja sa njima izabrati "Set as Wireless Stereo" i sve ce raditi kako treba.
Ako je dostupno samo "Set as Hands-free" onda ce se tako i ponasati.
Ako su ove druge dovoljno je kod povezivanja sa njima izabrati "Set as Wireless Stereo" i sve ce raditi kako treba.
Ako je dostupno samo "Set as Hands-free" onda ce se tako i ponasati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora