Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Već i prave gotovo identične. Jedini problem je kad se upale pa vidiš unutra šta je spakovano. Ko se ne razume dovoljno lako može biti namagarčen sa nekom kineskom kopijom za priličnu cifru.
Nije sala uopste,lako mozes da se zeznes ako se bas ne razumes previse
http://www.youtube.com/watch?v=Te_TyQF9-EQ
http://www.youtube.com/watch?v=Te_TyQF9-EQ
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Zar ovako nesto ne bi trebalo da je zakonom zabranjeno? Ovi ostavljaju kontakt za kupce, i dete moze lako da ih pronadje i pohapsi. Doduse ovi bar napisali da je kopija, a ko zna koliko takvih ima u oglasima, a predstavljaju se kao original.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Behemoth, u jbt, ovo je stvarno strašno. Pazi kad mu i UI podseća na TW. Šteta što nije pokazap settings-about phone, tu bi se svašta moglo videti, ali mnogo liči.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Pa sad vi kupujte bez imei, punjaca, u kesici, za 100e jeftinije. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Sad svi vlasnici skidaju krisom cpu-z aplikaciju da provere jel su replike ili originali
Panika zavladala

Panika zavladala
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ma i Antutu ispiše šta je prepoznao. Ali, stvarno nije svejedno

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vala, ja sam moj zagledao 30tak min, testirao i skidao app. Koga još hvata panika, može da skine i Genunie Galaxy - Phone Info : https://play.google.com/store/apps/deta ... anat.truth
I moj je:

^ako ima nešto crveno to ne valja, tipa rezolucija itd.
Sa ove tri app koje sam pominjao nema greške, Antutu mora da ide oko 35000 poena.
I ovo je meni originala:
http://i.imgur.com/Xx9uNmq.jpg
Kopija:
http://i.imgur.com/vBL0MB8.png
Oprema nije isto upakovana (slušalice - i fale nastavci po veličinama, usb), original nema stiker na kutiji "Smart Care" u gornjem desnom uglu, kopija ne bi trebalo da ima foliju na poklopcu baterije, kopiji fale rezervne iglice i štipaljka za menjanje istih, koja se dobija uz original tj. ovo:

I moj je:

^ako ima nešto crveno to ne valja, tipa rezolucija itd.
Sa ove tri app koje sam pominjao nema greške, Antutu mora da ide oko 35000 poena.
I ovo je meni originala:
http://i.imgur.com/Xx9uNmq.jpg
Kopija:
http://i.imgur.com/vBL0MB8.png
Oprema nije isto upakovana (slušalice - i fale nastavci po veličinama, usb), original nema stiker na kutiji "Smart Care" u gornjem desnom uglu, kopija ne bi trebalo da ima foliju na poklopcu baterije, kopiji fale rezervne iglice i štipaljka za menjanje istih, koja se dobija uz original tj. ovo:

Poslednja izmena od Baraba u Pon, 31. Mar 2014. 16:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Cek, sta treba da dobijem od dokumentacije da bih bio siguran da je original?
Fiskalni? Pretplatnicki ugovor (ovo mi dao covek od koga sam uzeo note 2 da bih lakse ostvario garanciju ako zatreba)? Stvarno je lov u mutnom ako nisi dobro upucen. Jel bar ovi programi pokazu 100% dal je original ili kopija?
Fiskalni? Pretplatnicki ugovor (ovo mi dao covek od koga sam uzeo note 2 da bih lakse ostvario garanciju ako zatreba)? Stvarno je lov u mutnom ako nisi dobro upucen. Jel bar ovi programi pokazu 100% dal je original ili kopija?
- Azimuth
- Moderator
Ne moraš ništa osim ovih papirića iz kutije dobiti, a telefon opet original.
Sa druge strane, sve dodatno što dobiješ je samo plus. Ali nemoj da ti time zamaže oči.
Sve na šta treba obratiti pažnju da bi kupio original smo već napisali. Mislim da ništa nismo propustili. Kad ovo iskontrolišeš, nema greške, imaš original i kreće uživanje
Sa druge strane, sve dodatno što dobiješ je samo plus. Ali nemoj da ti time zamaže oči.
Sve na šta treba obratiti pažnju da bi kupio original smo već napisali. Mislim da ništa nismo propustili. Kad ovo iskontrolišeš, nema greške, imaš original i kreće uživanje

Bas sada pokusavam da nadjem koliki rezultat ostvaruju te replike na antutu testu. Ako neko nadje nek okaci, bas me zanima.
Da bih ostvario garanciju sta treba, samo ona knjizica na kojoj pise garantni list?
Da bih ostvario garanciju sta treba, samo ona knjizica na kojoj pise garantni list?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Prava garancija je knjižica sa pečatom uvoznika plus fiskalni račun iz radnje .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pre nego sto sam pazario telefon odgledao sam na desetine klipova "real vs fake", postoje neke verzije koje su zaista verno uradjene i onaj ko se slabije razume moze vrlo lako da bude nasamaren.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
+1
Ali to važi za masu popularnih telefona. Čak i kada kupujete sa garancijom, pisao sam davno ovde kako sam imao slučaj sa falš garancijom za S3 i komtrade. Šestoro očiju otvoriti, imate programe za testiranje i testirajte. Za samsung je bar lako proveriti, pogotovo sa app Genunie Galaxy - Phone Info.
Ali to važi za masu popularnih telefona. Čak i kada kupujete sa garancijom, pisao sam davno ovde kako sam imao slučaj sa falš garancijom za S3 i komtrade. Šestoro očiju otvoriti, imate programe za testiranje i testirajte. Za samsung je bar lako proveriti, pogotovo sa app Genunie Galaxy - Phone Info.
A kako moze da se vidi da li je telefon koriscen? Mislim ono, star samo jedan dan ili deset, da li je ukljucivan vec?
@zoreli Hvala, ovaj sto je imao note 3 uzet preko neke firme iz vipa je prodao danas. Nema fiskalni, samo tu knjizicu. Nego nema veze, naletece drugi ako mi se da. Ja bih hteo kao sto sam uzeo note 2, da covek uzme od operatera, ja odmah pokupim telefon, proverim kao sto se ovde pise. Po oglasima sve otvarane kutije, dal su radoznali kako izgleda il sta li.
@zoreli Hvala, ovaj sto je imao note 3 uzet preko neke firme iz vipa je prodao danas. Nema fiskalni, samo tu knjizicu. Nego nema veze, naletece drugi ako mi se da. Ja bih hteo kao sto sam uzeo note 2, da covek uzme od operatera, ja odmah pokupim telefon, proverim kao sto se ovde pise. Po oglasima sve otvarane kutije, dal su radoznali kako izgleda il sta li.
Poslednja izmena od Malone u Pon, 31. Mar 2014. 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj video navlakusa. Ovo je sigurno original note 3 da bi navukao kupce kao na vernu kopiju. Nema sanse da je ono kopija .
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Obratite pažnju na ono što sam vam rekao za te "Dubai replike" - nemaju brojeve na vrhu tastature

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
Što se tiče onog snimka prethodnog snimka, zanimljivo je sto taj lik kao otvara nov telefon a ono u njemu i Antutu i Blic i ko zna šta jos sve od aplikacija 
Olovka stvarno deluje malo čudno, barem meni kad gledam preko telefona. Prvo trebala bi da bude bela. Drugo, čudan vrh ima. I treće, kad se vadi i stavlja ne čuje se da tako drlja, barem ne kod mene.
Inače, za razliku od tog lika, ja kada sam odlepio hologramsku nalepnicu, u kutiji je sve bilo u celofanima. Vidim da je kod njega usb u papiru. Baterija mu je već otpakovana. Fali mu knjižica, nema ni garantnog listica. Čudan je taj snimak, mnogo toga je nejasno.

Olovka stvarno deluje malo čudno, barem meni kad gledam preko telefona. Prvo trebala bi da bude bela. Drugo, čudan vrh ima. I treće, kad se vadi i stavlja ne čuje se da tako drlja, barem ne kod mene.
Inače, za razliku od tog lika, ja kada sam odlepio hologramsku nalepnicu, u kutiji je sve bilo u celofanima. Vidim da je kod njega usb u papiru. Baterija mu je već otpakovana. Fali mu knjižica, nema ni garantnog listica. Čudan je taj snimak, mnogo toga je nejasno.
Malocas mi se telefon restartovao sam od sebe. Ovo mu je ujedno bio i prvi "bug" za dva meseca koriscenja. Mada ruku na srce jesam ga drndao dva sata bez prestanka, youtube otvoren preko pen window-a i ostavljen sa strane a uz to sam konstantno koristio messanger i surfovao na netu. Ne znam sta mu je bilo, mozda sam ga malo preopteretio 

- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Jako tesko da si ga preopteretio. Jel imas neki AV instaliran?
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!