Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
nemanjabrat, logično se nameće G2 .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Bestboy, drago mi je sto ces da usetas u nasu razigranu druzinu zadovoljnih korisnika koji se trude da nadju manu onome sto nema manu 

Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Oxigen , zaista si u pravu kad kažeš da su ekrani od ip5/5S smešni pored Androida od 5" - 5,5" , lično preživljavam frustracije od mojih par drugara koji imaju iph5, ... čak sam doživeo da mi jedan kolega koji ima iph4S kaže kako na fejsu njemu prikaz izgleda mnogo preglednije nego kod mene na S4. ... Nego da savetujemo čoveka , ja bih mu predložio LG G PRO za 340€ nov , 5,5" fhd bruka telefon (iz razloga navike na Note veličinu) .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Sindrom Note
Posle Note svaki ekran izgleda smesno.ne znam ja bih se mozda i navikao na 5s iphone deluje mi ok. Ali ne znam po meni iphone su mob za americko trziste sta znam treba da se dzilbrejkuje pa onda ima dosta aplikacija koje se kupuju ,zatim ne moze da se prebacuju podaci preko blututa na bilo koji drugi mob koji nije iphone. Za mene je trenutno Note2 super mob.ima S pen koji mi mnogo znaci i koji dosta koristim.
Ne zovu ga za fzabe Fablet
Posle Note svaki ekran izgleda smesno.ne znam ja bih se mozda i navikao na 5s iphone deluje mi ok. Ali ne znam po meni iphone su mob za americko trziste sta znam treba da se dzilbrejkuje pa onda ima dosta aplikacija koje se kupuju ,zatim ne moze da se prebacuju podaci preko blututa na bilo koji drugi mob koji nije iphone. Za mene je trenutno Note2 super mob.ima S pen koji mi mnogo znaci i koji dosta koristim.
Ne zovu ga za fzabe Fablet
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Ne ne brate iPhone nikad necu kupiti. Kompove tj macBookPro i iMac mnogo gotivim ali iPhone nikad. Ne mogu sad da objasnjavam zasto ali imam dobre razloge. Olovcica mi vise i nije obavezna na telefonu jer i dalje imam Note N8000 koji nikada necu prodati. Kao sto baraba kaze, razmisljam o G2 a i zoreli kaze G Pro, nisam na taj model obracao paznju do skoro. Malo cu da iscitam po netu o tom modelu. Uzeo bih odma Nexus 5 al brate baterija mu je apsolutno tragedija. Gledam i Z1 nemam pojma stvarno. Gledao sam i Lumiu 920 fantastican telefon ali windows phone mi deluje kao da nikada ne bih mogao da se naviknem.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Vjerujem da ima onih koji su upratili ali eto da javim da je zvanični update nastavlje... izašli su 4.3 za Francusku, Nordijske zemlje, V. Britaniju, Mađarsku... 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ček, official-i beše nemaju sve Note 3 funkcije kao što ima Sotmax-ov custom rom?
- janka_88
- Expert
Nema Air command, kao ni Smart Scroll i Smart Pause opcije a vjerujem još neke stvari...
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Onda bolje da ubacim Sotmax v14 i da uživam.
Kako beše ide procedura? Prvo ubacim CWM i rutujem ga, onda bootloader, pa onda rom?
Kako beše ide procedura? Prvo ubacim CWM i rutujem ga, onda bootloader, pa onda rom?
- toda81
- Prijatelj foruma
Oficialni bas zato sto nema eve to i nemam nekog smisla
Note IV N9100 dual
Uravo sam ukljucio da se skida 4.3 jb nemacki stock
zanima me sta realno donosi 4.3 stock a sta se gubi
ako moze neko da napise
p.s da li je neko vec instalirao 4.3 jb za nemacku i kakvi su utisci da li to vredi instalirati ovaj rom
zanima me sta realno donosi 4.3 stock a sta se gubi
ako moze neko da napise
p.s da li je neko vec instalirao 4.3 jb za nemacku i kakvi su utisci da li to vredi instalirati ovaj rom
- toda81
- Prijatelj foruma
Nemacki rom je odlican i radi savrseno, a i logicno je da njih ne bi smeli da zeznu jer im je veoma bitno njihovo trziste. Sigurno je bitnije nego nase. Nista spektakularno se ne dobija, osim osiromasene baterije. Dzaba 4.3 ako nema funkcije sa note 3
Note IV N9100 dual
Meni 4.3 radi odlicno..danas sam ga nakon indijskog instalirao i super...sto se tice dobitaka i gubitaka...mislim da su ovde upitanju samo uljepsavanja i malo preglednost samih postavki u podesavanjima...prije je bilo sve nabacano pa k9 se snadje. Uglavnom neke pretjerane razlike u odnosu na 4.1 nema
- janka_88
- Expert
Ja sam ubacio ovaj današnji 4.3 za njemačko tržište i u odnosu na prethodnu verziju je dosta fluidniji i stabilniji. U odnosu na sotmax puno brže sistem reaguje na komande kao i pokreće brže aplikacije. Za bateriju je još rano da ocijenjujem ali mi se čini da sporije pada ali vidjećemo nakon nekoliko punjenja. Nema smart opcija, nema air command i malo je drugačiji raspored opcija u podešavanjima. Vratio sam na fabričko stanje i bez root-a jer mob ide krajem mjeseca na prodaju za 330eur i ako tako bude planiram uzeti Note 3. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Znaci pasce note 3
To je logican prelaz jer se note ne ostavlja!

Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
Nije još 100% ali je vrlo vjerovatno ako se sve kockice poslože što bi se reklo.
Koliko god gledao neke druge tipa Nexus 5 ili LG G2 ne mogu nikako uzeti manji telefon... jednostavno mi G2 djeluje presmiješno u ruci čak i pored N2. 

Pa znaci li to da predlazete da se isntalira nemcki 4.3 danas sam ga skinuo ali ga jos nisam instalirao iskreno nesto me vise i mrzi da se bakcem sa instalacijom romova,da napomenem da sam pristalica iskljucivo fabrickih romova/
Bilo bi dobro da neko napise opsirnije kako se ponasa 4.3 stock za nemacko trziste u odnosu na 4.1.2
Bilo bi dobro da neko napise opsirnije kako se ponasa 4.3 stock za nemacko trziste u odnosu na 4.1.2
- janka_88
- Expert
Kao što sam već napisao, ja ga koristim par sati i radi identično što se brzine i stabilnosti, za bateriju je rano da govorim mada evo imam 82% a radio je 3h sa 1h i 15min upaljenog ekrana i upaljen internet na 2G (nema 3G tu gdje živim) i wifi pa se mijenjaju. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Ja upravo otkidam telefon od koriscenja pa cu cim baterija pocne da puca da odradim SS i da okacim da vidite. Naravno, uz sve to ce biti i napisano kako sam ga kidao 

Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Stize SS
Samo da napomenem da sam se potrudio da sto pre dovedem bateriju do riknjavanja. Malopre sam odgledao na youtube klip od 1h20min sa predstavljanja Note 3 u Berlinu preko tel i nesto vise od sat vremena igrice, a pored 5h upaljenog ekrana sam imao i 1h 35min razgovora gde naravno nije bio ukljucen ekran, tako da to nije uslo u ovo vreme ukljucenosti ekrana 

Note IV N9100 dual