Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Ja sam juče nadogradio ovaj 4.4.2 sto je zoreli rekao i mogu da kažem da mi se nekako telefon bolje ponaša, sada sistem android trosi oko 10% +/- 5 radi odlično nema bagova stvarno sam zadovoljan, baterija cini mi se da traje dobro kao i na pocetku....e sada neka meni neko obljasni sto ovi ljudi kukaju za taj ram kada ima dovoljno rama? Ja koliko shvatam neiskoriscen ram je nepotreban i nicemu ne služi?!
weska88, ne opterecuj se time, ja sam na stocku zbog garancije, i ja kad sam updateovao na 4.4.2 mi je sistem android i OS android trosio puno, sad kad se sleglo prvi trosi 10, drugi 8 posto, znaci ne ocekuj cim updateujes da sve radi kako treba, mora da prodje malo vremena, par dana da se sistem slegne. Drugo pre sam i razumeo rutovanje sa manjkom rama, ali sa 2gb stvarno treba da radis milion stvari u jednom trenu na telefonu da bi nestalo slobodnog
Iphone 6, space gray
pozdrav.
ako moze neko da mi pomogne, hitno mi je potrebno...
telefon nece da mi se uloguje na plej prodavnicu, ispise "couldn't communicate with google servers. try again later."
ako moze neko da mi pomogne, hitno mi je potrebno...
telefon nece da mi se uloguje na plej prodavnicu, ispise "couldn't communicate with google servers. try again later."
Koliko je procentualno s4 bolji od s3 posto u skorijoj budućnosti planiram da kupim taj model, uvijek vjeran samsungu
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni ne dovoljno. Imam S3 takođe i verovatno kada budem menjao, neću S4 već npr G2.
Opet, tvoj izbor. Jeste bolji S4 svakako.
Opet, tvoj izbor. Jeste bolji S4 svakako.
Po meni s4 je dosta bolji od s3. Imao sam s3 i dosta me je nervira, manjak rama je dosta primetan. Doduse sa costum romom se to moze resiti.
Neiskoriscen ram samo vuce bezveze bateriju. Recimo na Note 3 ima 3gb rama a nikad mu ne treba vise od 2,5. Na S5 ne prelazi 1,8 kada se bas bahatim. U normalnim uslovima i radu je na oko 1,6.
Neiskoriscen ram samo vuce bezveze bateriju. Recimo na Note 3 ima 3gb rama a nikad mu ne treba vise od 2,5. Na S5 ne prelazi 1,8 kada se bas bahatim. U normalnim uslovima i radu je na oko 1,6.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Ja sam imao S3 i mislio sam da S4 nije toliko bolji, ali kada sam presao na S4 video sam da su s3 i s4 nebo i zemlja, ako uzimas na duze staze imas i ovaj pojacani s4 sa hardverom kao note3 i g2.
- El Laki
- Prijatelj foruma
@xxdulexx S3 ima 1gb rama ali uz Greenify ti je to sasvim dovoljno, ma koliko se bahatim 

Sta mislite da li ima u oglasima, i9506, ali uzet od nekog operatera?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Naših operatera ili i iz inostranstva?
Od nasih nema.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Upravo 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ljudi, moram da se pohvalim jer je konacno stigao S4 9505
Sinoc sam sredjivao i gazdin i suprugin s4 i ostao sam do 3h, a probudio se u 6h, ali ne zalim. Odusevio me je s4 jer radi fantasticno. Brzi je od mog note 2 i lepse radi, mada se ni ja ne zalim jer sam prezadovoljan sa note. Jedino sto mi smeta ako se uopste tako moze reci je sto je ekran manji, a sve ostalo je na strani s4. Tel savrseno radi, a odusevila me je ostrina slika. Oba su bila sa 4.3 pa sam uradio update na 4.4.2. Jedan tel je odmah imao update na 4.4.2 i bio je tezak oko 360mb, dok je drugi tel imao prvo naki update od 40mb za 4.3 i posle toga odmah i za 4.4.2 isto od 360mb

Poslednja izmena od toda81 u Čet, 24. Apr 2014. 09:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Znači da uskoro možemo da očekujemo i tebe sa nekim S4 u džepu 

- toda81
- Prijatelj foruma
Tesko jer bih patio zbog malog ekrana, a moram da priznam da je bas osetna razlika u brzini, a i u kvalitetu izrade. Na note 2 je bez veze odradjen poklopac jer zna po malo da skripuce, dok mi je na S4 to mnogo bolje odradjeno i siguran sam da se ni tokom koriscenja nece rasklimati i skriputati. Jedini naslednik mog note 2 je mladji bata br 3 

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pre svega, jako korektno i objektivno poređenje.
U ovome se potpuno slažem. Jako je teško sa većeg ekrana na manji. Mislim da ti je najbolje da sačekaš i uzmeš Note 3 kada mu padne još malo cena, mada ova serija zna jako dugo da drži cenu.toda81 napisao:Jedini naslednik mog note 2 je mladji bata br 3
- toda81
- Prijatelj foruma
Tako ce i da bude
Ne gine mi note 3 
Odradio sam root i obrisao sam neke gluposti, ali me interesuje da li smem da brisem sve vezano za KNOX?

Odradio sam root i obrisao sam neke gluposti, ali me interesuje da li smem da brisem sve vezano za KNOX?
Note IV N9100 dual
neki si ti @toda81 priznao da je bolji S4,pa sada kako bude nema veze 

- toda81
- Prijatelj foruma
Samo gledam realno
Mocnija masina, ali za mene je steta sto je upakovan u manje kuciste, a nema ni magicnu olovku 

Note IV N9100 dual