Samsung i8510 Innov8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Dexter ako je metal kao sto kazes(ne znam samo sam 1 na 2 min video taj telefon) onda uzmi neku farbu za metal u spreju i potrudi se da kupis one za airbrushing jer imaju bas uske nazovi cevcice tako da neces da ofarbas 3 centimetra oko tog dela vec samo malo pored.Ako se setim neceg kreativnijeg napisacu ovde ili na PP.Mene nervira najvise Vodafone znak koji mi stoji na telefonu i niakako ne mogu da ga skinem..barem ja tako mislim 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Bukovsky
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 30. Mar 2007. 00:07
- Kontakt:
Zelim da kupim ovaj telefon ali me zanimaju neke stvari koje nisam mogao da nadjem na net-u o njemu.
Da li kamera na ovom telefonu ima auto fokus ?
Kakave su slike i video snimci sa upaljenim blicom u mraku ?
Da li za zvono poruke moze id a se stavi koja bilo melodija ili je i dalje samo fabricke koje su ubacene kao i na ostalim samsuzima ?
Da li igrice i programe kada se instaliraju smesta u isti folder Aplikacije ili odvojeno ?
Da li Quick ofice i PDF formati se mogu prepravljati u telefonu ili samo moze da ih cita ?
Hvala unapred !!!
Da li kamera na ovom telefonu ima auto fokus ?
Kakave su slike i video snimci sa upaljenim blicom u mraku ?
Da li za zvono poruke moze id a se stavi koja bilo melodija ili je i dalje samo fabricke koje su ubacene kao i na ostalim samsuzima ?
Da li igrice i programe kada se instaliraju smesta u isti folder Aplikacije ili odvojeno ?
Da li Quick ofice i PDF formati se mogu prepravljati u telefonu ili samo moze da ih cita ?
Hvala unapred !!!

- dimi89
- Mobil manijak
Bukovsky ovo je tema o Samsungu i8510 (Innnov8) koji imas Symbian OS.Ili si pogresio temu ili si pogresno pitanje postavio.(ovo je vezano za tvoje 3-4-5 pitanje) Sto se tice ostalih pitanja na 1 strani imas review gsm arene(ako se ne varam) pa ne bi skodilo da ga procitas mozda nadjes odgovor. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
Innov8 ima Symbyan sto znaci da : zvono za melodiju moze bilo koje,igrice i programe smesi u aplikacije a ti mozes da naravis za svaku igru i za svaki program poseban folder i da ih ubacis i premestis gde zelis,sto se tice PDF-a i quick ofisa instaliras ih ( ako vec nisu) i onda mozes da radis u njima(sto znacida ih otvara-cita -prepravlja-snima).Sto se tice AF-a(auto focus) naravno da ga ima i pored toga jos Geo-tagging, face, smile and blink detection, image stabilization, wide dynamic range.....Sve sam ovo izvuko sa googla za nepuna 2 minuta... 

- Bukovsky
- Novajlija
- Kontakt:
@ dimi89 : OK , buraz hvala. Iskreno da ti kazem mrzelo me da cackam po google-u
Pa cemu sluze forumi 
PDF i office su mi jako bitni zbog posla. Nisam u mogucnosti da koristim racunar i kad sam na terenu a lap top mi ne moze biti svaki put od koristi, jer nemam mogucnost stalno da ga nosim. Neka od Nokia E serije koliko znam samo cita navedene formate, ne moze da se prepravljaju i kuca u njima. Kao i moj sadasnji telefon . To mi nista ne znaci. Ovo sto si naveo sve sam znao osim nih stavki koje sam pitao nekoliko postova iznad .
@ Dexter : Hvala i tebi za ovu informaciju oko " osvetljenja " , jer mi je kamera - foto aparat bitni takodje za posao ( pitas se verovatno pa sto onda ne kupim foto-aparat i kameru , razlog je da ne mora da bude vrhunski snimak i slika ) , tako da mi telefon koji trenutno imam odradjuje odlican posao. Naravno 16 puta je slabiji i losiji od ovog , tako da ce mi ovo pomoci extra .
Poznajem koliko - toliko o mob. telefonima. Nisam fanatik ( vise sam za racunare, tehniku tipa pojacala , ozvucenja i rasvete.... ) ali polako se " apdejtujem "
I jos jedno pitanje, koliko kosta baterija za njega ?
Tnx..

PDF i office su mi jako bitni zbog posla. Nisam u mogucnosti da koristim racunar i kad sam na terenu a lap top mi ne moze biti svaki put od koristi, jer nemam mogucnost stalno da ga nosim. Neka od Nokia E serije koliko znam samo cita navedene formate, ne moze da se prepravljaju i kuca u njima. Kao i moj sadasnji telefon . To mi nista ne znaci. Ovo sto si naveo sve sam znao osim nih stavki koje sam pitao nekoliko postova iznad .

@ Dexter : Hvala i tebi za ovu informaciju oko " osvetljenja " , jer mi je kamera - foto aparat bitni takodje za posao ( pitas se verovatno pa sto onda ne kupim foto-aparat i kameru , razlog je da ne mora da bude vrhunski snimak i slika ) , tako da mi telefon koji trenutno imam odradjuje odlican posao. Naravno 16 puta je slabiji i losiji od ovog , tako da ce mi ovo pomoci extra .
Poznajem koliko - toliko o mob. telefonima. Nisam fanatik ( vise sam za racunare, tehniku tipa pojacala , ozvucenja i rasvete.... ) ali polako se " apdejtujem "

I jos jedno pitanje, koliko kosta baterija za njega ?

Tnx..
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Korisno je shto moze da bude upaljen LED za vreme snimka, zilion puta sam trazio tim svetlom nocu kljucheve ili tako neshto, tako da je korisno. Shto se tiche slika, ok su, nego nocu kad slikash ljude znaju da ispadnu belo itd, ali shto se tiche predmeta, ok je...
Baterija? Ne znam, najbolje je da kontaktirash Samsung i da ih pitash. http://www.samsung-mobilni.rs/
Baterija? Ne znam, najbolje je da kontaktirash Samsung i da ih pitash. http://www.samsung-mobilni.rs/

- Bukovsky
- Novajlija
- Kontakt:
Ma i meni taj led vise odgovara.
I ja isto zilion puta sam trazio svasta po kuci ili gdfe god sam bio.
Pogotovo nocu akd otkljucavam vrata od kuce.
Mrak svuda.
Ma to cu i da uradim.
Treba ovih dana da ga uzmem , ap cu odmah i rezervnu bateriju.
Nek se nadje. Zadnjih 7 god. imam obicaj da imam po jednu cak i dve rezervne.
Pa pretpostavljam da su slike malo losije u mraku ali su bole od svih onih od 2MP ...
I ja isto zilion puta sam trazio svasta po kuci ili gdfe god sam bio.
Pogotovo nocu akd otkljucavam vrata od kuce.
Mrak svuda.

Ma to cu i da uradim.
Treba ovih dana da ga uzmem , ap cu odmah i rezervnu bateriju.
Nek se nadje. Zadnjih 7 god. imam obicaj da imam po jednu cak i dve rezervne.
Pa pretpostavljam da su slike malo losije u mraku ali su bole od svih onih od 2MP ...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Bukovsky, ovaj model nema nista zajednicko sa Samsung dumb telefonima, ponasa se kao i svaki drugi Symbian S60 telefon bez obzira na proizvodjaca. Jednostavno nema potrebe da pitas da li ovo ili ono radi kao neki Samsung dumb telefon posto su takva pitanja prilicno besmislena.
Softver Innov-a i recimo Nokie N96 su prakticno identicni. A softver dumb Samsunga (kao sto su npr. M620, E250, C3050 itd) i Innov-a nemaju medjusobno nikakve veze (kao uostalom i softver/firmver Nokie N96 i dumb Nokia).
Softver Innov-a i recimo Nokie N96 su prakticno identicni. A softver dumb Samsunga (kao sto su npr. M620, E250, C3050 itd) i Innov-a nemaju medjusobno nikakve veze (kao uostalom i softver/firmver Nokie N96 i dumb Nokia).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 03. Jul 2009. 03:35