Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Kako to mislis da se obelezi cela strana za kucanje? Moze lako da se markira tekst i da se isti kopira, mada ti ovde kazes strana za kucanje pa mi to nije jasno na sta tacno mislis. Veruj mi da je olovka, pisanje i crtanje fantasticno i sve dok ne probas neces znati. Najbolje je da odes kod nekog operatera i da probas telefon. Ja mogu da ti snimim i okacim na youtube da vidis kako ide pisanje, ali to mogu tek za par dana
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
toda81, hm, mozda se nisam lepo izrazio kad sam na pocetku postavio pitanje.
Znaci, mene zanima, da mi ima aplikacija u kojoj ja mogu da kucam tekst tastaturom, recimo BT tastaturom, znaci da kucam i kucam sta profesor diktira, prekucavam slajdove itd itd. To kucanje mi odgovara jer brze kucam nego sto pisem olovkom i posle ne moram da rascitavam moj los rukopis. E sad, ako treba da nacrtam neki grafik, skicu, neka t-konta u racunovodsrvu,obrazac , treba mi da mogu brzo da se prebacim na olovku, to nacrtam i posle nastavim da kucam.
Znaci zanima me da li S Note ili neka druga app to moze?
Kako sam razumeo za S Note, ja mogu da obelezim kvadratic kao u Paintu u kome cu da kucam a izvan njega mogu da nastavim da crtam. E sad ako je to tako zanima me da li moze cela radna strana da se obelezi sa onim kvadraticem za kucanje?
Znaci, mene zanima, da mi ima aplikacija u kojoj ja mogu da kucam tekst tastaturom, recimo BT tastaturom, znaci da kucam i kucam sta profesor diktira, prekucavam slajdove itd itd. To kucanje mi odgovara jer brze kucam nego sto pisem olovkom i posle ne moram da rascitavam moj los rukopis. E sad, ako treba da nacrtam neki grafik, skicu, neka t-konta u racunovodsrvu,obrazac , treba mi da mogu brzo da se prebacim na olovku, to nacrtam i posle nastavim da kucam.
Znaci zanima me da li S Note ili neka druga app to moze?
Kako sam razumeo za S Note, ja mogu da obelezim kvadratic kao u Paintu u kome cu da kucam a izvan njega mogu da nastavim da crtam. E sad ako je to tako zanima me da li moze cela radna strana da se obelezi sa onim kvadraticem za kucanje?

Nokia Lumia 1520
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Adams, snimio sam nešto na brzinu, pa ti pogledaj (stavi kvalitet videa na najveći mogući).
http://youtu.be/tLpm-fzsll8
Ne moraš prevlačiti kvadratiće da bi kucao. Imaš već sređene redove i po njima pišeš. Posle olovkom možeš pisati gde god ti padne na pamet.
Dole desno otvaraš novu stranicu i to ti je to.
Ima još brdo opcija u S Note-u, ja sam pokušao da ti pokažem ove što se tiču pisanja na tastaturi i olovkom.
http://youtu.be/tLpm-fzsll8
Ne moraš prevlačiti kvadratiće da bi kucao. Imaš već sređene redove i po njima pišeš. Posle olovkom možeš pisati gde god ti padne na pamet.

Dole desno otvaraš novu stranicu i to ti je to.
Ima još brdo opcija u S Note-u, ja sam pokušao da ti pokažem ove što se tiču pisanja na tastaturi i olovkom.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Adams, ovaj ludak iamivan, ti je bas lepo sve objasnio 

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
iamivan, Pa ti si kralj. Hvala ti puno! Stvarno fenomenalne mogucnosti, i opaka masina! 
Sad cu da sacekam cene oko Nove Godine i da vidim da utopim iPad.

Sad cu da sacekam cene oko Nove Godine i da vidim da utopim iPad.

Nokia Lumia 1520
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja ti trubim note 3 a ti zapo za oguljeni WP8. Znam da nećeš biti zadovoljan sa wp8 jer tražiš gomilu opcija. Imam utisak da ideš na wp8 samo zbog nokia. Iako trenutno koristim android i wp, a planiram da pređem na ios (možda) 

Baraba, ne ne, trubim za WP zbog Nokie nego zbog toga sto se plasim da Android ne brljavi previse, tj da mi posle iPada ne bude strasno lagovito. I mozda malo zbog Lumia kamere, ali dobro i ova na Note 3 je na nivou. Od ovakvog senzora Samsung je softverski maksimalno izvukao.
Kada(AKO IKAD) izadje iOS phablet, uzimam koliko odmah.
Kada(AKO IKAD) izadje iOS phablet, uzimam koliko odmah.

Nokia Lumia 1520
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Adams, nema na čemu. 
Uzmi Note 3 i uživaj. Mislim da boljeg nema trenutno.

Uzmi Note 3 i uživaj. Mislim da boljeg nema trenutno.

Au,pa kako ovde provaliti razliku
https://www.youtube.com/watch?v=ch5AYGzPi5I
https://www.youtube.com/watch?v=ch5AYGzPi5I
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Ovo stvarno nisam video do sada
Voleo bih da pogledam i uzivo, ovako sa klipa deluje identicno, cak se i pali brzo. Jedino sto sam primetio (samo sam jednom odgledao klip) da malo brljavi sa olovkom...

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Amoled i spen nece nikad kinezi imati,ko se razume tu ce videti razliku.
ovo ko se manje razume u telefone ladno moze da kupi kao original 

Nokia Lumia 1520
Ma idite kod ovlascenih distributera i kupite mob da vas glava ne boli jeste malo je skuplje ,ali ti je ta razlika da vas ne boli glava 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Nije malo,nego skoro duplo skuplje.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ovdje u Banja Luci je oko 30% skuplje... Problem je u tome što je sam kvalitet tih uređaja upitan jer znam dosta ljudi koji su imali problema sa telefonima od ovlaštenog uvoznika dok sa ovima na crno ne bude problema.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Note 3 u winwin-u kosta 99.980din
Oni su bolesnici!

Note IV N9100 dual
Za te pare imas da kupis bolestan komp,a ne telefon.
Ne kapiram na koju foru takve cene plasiraju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Adams napisao: ... izgleda da cu morati i kurje oko da otvorim dobro ...
Hahahaha

Novi su 490€ u oglasima

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Do je ovaca....Behemoth napisao:Za te pare imas da kupis bolestan komp,a ne telefon.

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --