Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pogledah sad opet kod mog operatera Online koliko je sad note 7, promena cene bio do pre neki dan doplata 249e, sad je već 199e doplata za telefon i plus mesečno 49e
Finooo
Stvarno je odlican taj prvi deo cene, ali 6000din mesecno davati na pretplatu u Srbiji gde je prosek ljudima plata 30k je previse. moje misljenje je da se u Srbiji najvise isplati uzeti preko oglasa kada neko prodaje od operatera malo se otvoris ali posle mesecno na pretplatu oko 1000din i ne boli te glava. Ne znam kako vi gledate, ali ja ovako.
I da treba napomenuti da ljudi sa takvim.platama i ne bi trebali da jurcaju za takvim uredjajima, ali kod nas su vrednosti poremeceni. Pre za telefon, nego za patike
Pa dobro, zavisi kako ko može i zavisi koliko ko hoće da da keš za telefon, ja npr ne dam više od 400e za telefon, a pre cu da produzim ugovor i da dam 100e doplatu npr za note 7 i mesečno 49e...nisam lud da dam 850e za note 7....mogu, ali neću i ne želim...
Svakako plaćam mesečno 50e račun za mobilni...
bata bogdan napisao:... pre cu da produzim ugovor i da dam 100e doplatu npr za note 7 i mesečno 49e...
U mts je uz ugovor na 36 meseci sa tarifnim paketom "Super" (pretplata 5599 din. / 45.5€ ) doplata za Note 7 - 9.900 din
(80€) a uz "Super Plus" tarifu 6.999 din. (57€) Note 7 dobiješ gratis (1 dinar) .
... e sad ko želi i može da plaća toliku pretplatu u Srbiji to je već druga tema .
Pa ok, normalno je da neće biti ista cena ovde i kod nas, mada ovde je ugovor na 24 meseca. Ali ipak mislim da je kod nas to za prosečnu mesečnu platu mnogo platiti 45e račun za mobilni, dok je ovde to za prosečnu platu smešna mesečna cifra od 50e.
Da nemam S7 Edge sigurno bih ga uzeo , a ovako ( što reče Azimuth ) trenutno mi je malo besmisleno da doplatim 300-400 evra za N7 . Korišćen S7 Edge u mint stanju mogu prodati okvirno za 450 do 500 evra ... tako da
Volim Note seriju ali ovog puta su preterali sa cenom od 850 evra . Jedino ako mu baš padne cena u oglasima onda bih uzeo , što se tiče novca uopšte mi nije problem ni tolika doplata - mogu ... ali neću iz principa ma koliki hedonista bio .
Danas su me zvali radi potvrde rezervacije, prilikom čega sam saznao cijenu uređaja na mojoj tarifi. Ugovor na 24 mjeseca i telefon 700eur. Ali s obzirom da daju na 24 rate koliko i traje ugovor, prihvatio sam jer imam kupca za N5 za 410eur. Moja pretplata je 2700 dinara pretvoreno iz KM.
bata bogdan, pa eto 290e da budemo precizniji, ali ipak je razlika između polovnog i novog telefona. Meni lično je podnošljiva razlika jer kažem, ide otplata na onoliko rata koliko ide ugovor. Pitao sam i nemaju tačnu informaciju ali kroz neke 2 sedmice prema nekim informacijama koje sam dobio od prijatelja koji radi kod operatera.
16.09 kreće prodaja, i kod nas je pomereno... poručen sivi. Koliko sam uspeo da uporedim kod vipa je najpovoljnija cena ( naravno kome treba i ko koristi određeni paket ).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.