Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 27. Jun 2009. 17:50
- Kontakt:
pokušao sam, al sad i to ne mogu nać-malu pomoć please! Jel onda sve gubi sa mob kao i kod formatiranja
kaj onda win moram ponovo instalirat....i ostalo

Poslednja izmena od plavozubi u Sub, 27. Jun 2009. 23:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
plavozubi, uputstvo za hard-reset imas na ovoj temi. Inace, da gubi se sve - telefon se vraca u "fabricko" stanje. Zato pre hard reseta napravi bekap imenika itd.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
imenika ionako još nemam,al kako onda sa svim programima...win i ostali neophodni programi.....,nemam ni cd koji dolazi s njim a nemam pojma ni koji su mi programi bitni
kaj sad da čitam 60 stranica u temi da bi to ponovo pronašao.....Ljudi imajte milosti za problem koji je bitnom riješiti do ponedjeljka....
---------------
iako sam novi i panično se hvatam za slamku spasa,zahvaljujem na razumijevanju i dajte pomagajte dok još dišem i mogu trezveno razmišljati.....i odradim ono kaj mikažete....Jel onda kasnije mogu sve potrebne programe skinuti,čak nemam ni program za sinhronizaciju na komp.
Mijenjao sam iphone za omniu i vidim da ima puno više mogućnosti,al sad sam u početnim problemima koje se nadam riješiti uz vašu pomoć.
Za vas sam čuo na www.mercedesklub.net (forumski dio).
spojio tomas.hokenberi: Uzastopno postovanje nije dozvoljeno! Koristi opciju izmeni.
kaj sad da čitam 60 stranica u temi da bi to ponovo pronašao.....Ljudi imajte milosti za problem koji je bitnom riješiti do ponedjeljka....
---------------
iako sam novi i panično se hvatam za slamku spasa,zahvaljujem na razumijevanju i dajte pomagajte dok još dišem i mogu trezveno razmišljati.....i odradim ono kaj mikažete....Jel onda kasnije mogu sve potrebne programe skinuti,čak nemam ni program za sinhronizaciju na komp.
Mijenjao sam iphone za omniu i vidim da ima puno više mogućnosti,al sad sam u početnim problemima koje se nadam riješiti uz vašu pomoć.
Za vas sam čuo na www.mercedesklub.net (forumski dio).
spojio tomas.hokenberi: Uzastopno postovanje nije dozvoljeno! Koristi opciju izmeni.
Poslednja izmena od plavozubi u Sub, 27. Jun 2009. 23:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
plavozubi, postoji na forumu i opcija "Traži".
Posle hard reseta ces i dalje imati sve aplikacije koje stizu uz sam telefon. Izgubices samo naknadno instalirane programe.
Program za sinhronizaciju mozes besplatno skinuti sa Microsoftovog sajta:
Ako koristis Windows 2000 ili XP:
http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... nload.mspx
Ako koristis Windows Vistu:
Ako koristis Linux:
http://www.synce.org/moin/
Posle hard reseta ces i dalje imati sve aplikacije koje stizu uz sam telefon. Izgubices samo naknadno instalirane programe.
Program za sinhronizaciju mozes besplatno skinuti sa Microsoftovog sajta:
Ako koristis Windows 2000 ili XP:
Ako koristis Windows Vistu:
Ako koristis Linux:
http://www.synce.org/moin/
- tomas.hokenberi
- Moderator
Nenad in, naravno da ce otici - da ponovim (verovatno po 100-ti put): Posle hard reseta brise se imenik, poruke, kompletan sadrzaj interne memorije (mass storage se ne brise) i programi koje je instalirao korisnik.
IGO mozes da reinstaliras. Ako su ti mape na mass storage delu (a verovatno jesu) onda ih neces morati ponovo da instaliras.
IGO mozes da reinstaliras. Ako su ti mape na mass storage delu (a verovatno jesu) onda ih neces morati ponovo da instaliras.
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Evo me ponovo....
Napravio sam reset,izgubio jedino garmin i kartu,prebacio kontakte sa PC-a i opet sam na početku.
Molim da mi bilo tk odgovori: Kad ide pod phone i tamo gdje je oznaka-naziv tele operatera pri vrhu -u produžetku desno,da li ima kakvu ikonicu ili ne.....Kad se uključi mute tamo se pojavljuje simbol mikrofona,al ja imam još jednu ikonu koja stalno stoji.Molim da mi kažete kako bi znao jel imam sve kao i vi.I dalje imam problem kad nazovem,čujem osobu ali ona mene ne.Nije valjda otišao mikrofon.
Napravio sam reset,izgubio jedino garmin i kartu,prebacio kontakte sa PC-a i opet sam na početku.
Molim da mi bilo tk odgovori: Kad ide pod phone i tamo gdje je oznaka-naziv tele operatera pri vrhu -u produžetku desno,da li ima kakvu ikonicu ili ne.....Kad se uključi mute tamo se pojavljuje simbol mikrofona,al ja imam još jednu ikonu koja stalno stoji.Molim da mi kažete kako bi znao jel imam sve kao i vi.I dalje imam problem kad nazovem,čujem osobu ali ona mene ne.Nije valjda otišao mikrofon.
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Cuo sam da Omnia ima problema s Operom mini, ne znam da li je tacno...
Da li neko koristi ovaj pretrazivac na Omniji, kakva su iskustva i da li u Operimini moze da se koristi mouse pointer (tj.mis) ? Dalje, zanima me kakva je virtualna tastatura u Operimini (default WM, znate na koju mislim (ona minijaturna), ili Samsungova QWERTY) ??
Da li neko koristi ovaj pretrazivac na Omniji, kakva su iskustva i da li u Operimini moze da se koristi mouse pointer (tj.mis) ? Dalje, zanima me kakva je virtualna tastatura u Operimini (default WM, znate na koju mislim (ona minijaturna), ili Samsungova QWERTY) ??
Motorola Moto G
plavozubi, eh vako,kada idem na phone,i pored operatera imam neku ikonicu koja izgleda mozda ko kvadrat i kosa crta preko kvadrata,il nesto tako slicno? imam samo jednu ikonicu,koja tebi jos stoji ikonica pored ove?
nick6, ja koristim,i nisam imala ama bas nikakvi problema,super je brzo ide sve, mada ja licno vise preferiram IE,a sto se tice tastatura ima da biras, imas block recognizer,keyboard,letter recognizer,samsung keyboard,samsung keypad,samsung phonepad,transcriber,sve su ti ponudene
nick6, ja koristim,i nisam imala ama bas nikakvi problema,super je brzo ide sve, mada ja licno vise preferiram IE,a sto se tice tastatura ima da biras, imas block recognizer,keyboard,letter recognizer,samsung keyboard,samsung keypad,samsung phonepad,transcriber,sve su ti ponudene
Kupio sam sinoc Omniu sa winmobile na italijanskom,nema oznaka mreze ni kad se pali ni na telefonu,ubacio mts karticu,sve je bilo ok i onda sam uradio update sa DXIA 5 romom koji je ociscen od incorrect system version.Sve je proteklo super ali od tada mi je zakljucao mrezu-ne funkcionise mi mts kartica.Probao sam trikove sa raznih foruma,ubacivao kodove (22003-za mts) u registry ali nista od toga nije uspelo.Ima li neko predlog sta da uradim a da ne moram da ubacujem drugi rom.