Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy S IV
Možda facrory reset ako se nešto poremetilo u softveru, i nije fabrička greška.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Eto, kad hoces da brises sve i svasta
A sad iz Odina opet prevuci oficijalni, pa polagano, ali nemoj bas sve da mu obrises
I proveri da nisi dobio onu falericnu bateriju o kojoj se pisalo.

A sad iz Odina opet prevuci oficijalni, pa polagano, ali nemoj bas sve da mu obrises

I proveri da nisi dobio onu falericnu bateriju o kojoj se pisalo.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Hahaha a možda nije dečko obrisao nešto pogrešno, možda je sistem zabagovao od instalacije ROMa ili slično, mada nije isključeno da je obrisao nešto što baš nije smeo 

Zbog tehničkih problema prenosim vam poruku naseg forumasa.
Citiram korisnika Toda81,
Baraba, ne verujem, da li imas ideju sta je moglo da se obrise pa da se to desi. Ovo se desi samo kada se tel upali i kada se skine sa punjaca, dok u toku rada nema problema.
El Laki, reset za sada ne dolazi u obzir jer me mrzi da ponovo radim sve iz pocetka.
Azimuth, o kakvoj se to felericnoj bateriji radi. Kako to da proverim? Kako se prepoznaje ta baterija?
Citiram korisnika Toda81,
Baraba, ne verujem, da li imas ideju sta je moglo da se obrise pa da se to desi. Ovo se desi samo kada se tel upali i kada se skine sa punjaca, dok u toku rada nema problema.
El Laki, reset za sada ne dolazi u obzir jer me mrzi da ponovo radim sve iz pocetka.
Azimuth, o kakvoj se to felericnoj bateriji radi. Kako to da proverim? Kako se prepoznaje ta baterija?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
Pisali su ovde weska i Ninolina. Oni su ih valjda imali i zamenili. Ne znam da li je neka posebna serija baterije ili sta, ali eto, prelistaj malo ovde ili ako oni vide pa neka napisu.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ok, stupicu onda u kontakt sa Ninolinom da mi ona kaze o cemu se radi. Hvala ti sto si mi rekao za to jer nisam znao za taj problem sa baterijom
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
@toda81 pogledaj datum proizvodnje telefona, mislim da ako je skoro proizveden (tipa u 2014.) ne bi trebalo da ima tih problema po nekoj mojoj logici.
- toda81
- Prijatelj foruma
Evo sada sam skinuo njen tel sa punjaca da vidim kada je proizveden i cim sam ga skinuo sa punjaca izbacio je onu info da treba da se nakaci na punjac jer je baterija prazna, a ima 75%. Koliko vidim to se desi samo kada se tel skine sa punjaca i posle sve radi kako treba. Sada cu da vidim kada je proizveden pa pisem
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Aha, znači on samo daje signal da treba da se puni ali ako ne priključiš punjač on će normalno trajati? Ja sam mislio i da pokazuje praznu bateriju i da će se ugasiti. Ovako je mnogo manji problem ako on radi stvarno vreme baterije a samo prikaže to da treba da se puni
- Azimuth
- Moderator
Ja bih mu opalio jos jedan zvanicni rom, pa nek' ide zivot
A pre nego sto si brisao te aplikacije da li ti je prijavljivao isto to?

A pre nego sto si brisao te aplikacije da li ti je prijavljivao isto to?
- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Evo sada sam ga ugasio i upalio i cim se pali pocne da pisti kao da je baterija pri kraju i izbaci info da treba da se nakaci na punjac. Znaci to se desava kada se skine sa punjaca i kada se tel upali.

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa dobro, relativno je stariji s obzirom da je npr moj S3 s kraja februara 2014. Ne znam, što reče Azimuth ako ti nije prikazivao to pre čačkanja onda se nesto tad zakucalo, pa bi jedino rešenje bilo da ponovo flešneš stock ROM.
- toda81
- Prijatelj foruma
Resio sam problem. Sinoc sam joj sredjivao multiwindow, tj. da moze sve aplikacije iz telefona da ima u toj opciji pa sam koristio wanam xpored. Juce uopste nije imala ovaj problem i kaze da joj se to desilo prvi put jutros da je upozorio da tel treba da se nakaci na punjac kada je imala 90% baterije. Sada sam za svaki slucaj upao u Wanam xposed i imao sam sta da vidim. Opcija Critical battery level je bila podesena na 90% umesto na 5% kao sto je kod mene na note 2
verovatno sam sinoc, dok sam sredjivao multiwindow u kasnim satima, slucajno pipnuo tu opcinu i ostalo je na 90%. Sada sam to vratio na 5% i restartovao sam telefon i vise ne obavestava da treba tel da se stavi na punjac. Naravoucenije: Kada ste umorni i spava vam se nemojte da cackate nesto za sta je potrebna posebna paznja 

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Hahahah totalno neočekivano, ali super je ispalo. Poštedelo te muke 

- toda81
- Prijatelj foruma
Neverovatno! Samo sto nisam poceo pokrenuo titanium backup da sacuvam sve app i slucajno mi pade na pamet da je mozda neki problem do podesavanja i setih se da sam sinoc do kasno ostao igrajuci se sa winam xposed i ispostavilo se da je u njemu bio problem. Sada mi je lakse jer sam se postedeo dodatnih muka
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Sreća da si se setio inače bi sada sve nanovo radio 

- toda81
- Prijatelj foruma
A sto je najgore od svega i kada bih sve ponovo odradio sve bi se vratilo na staro jer bi titanium backup verovatno zalamtio i to podesavanje unutar wanam xposed pa bih sumnjao na bateriju, telefon...
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, ostalo bi ti to podešavanje. Nova baterija nije jeftina
mada ni to ne bi pomoglo 

- toda81
- Prijatelj foruma
Imao sam srece pa mi je palo na pamet gde se mozda javio problem i pronasao sam ga, a da nisam ko zna sta bi bilo
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znao sam da si nešto opravio dok si ga opravljao
I, ajde priznaj da ga ti više koristiš od nje, kao ti joj svaki čas nešto podešavaš, ma da

I, ajde priznaj da ga ti više koristiš od nje, kao ti joj svaki čas nešto podešavaš, ma da