Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Jorda, slobodno probaj fajl sa linka koji je postavio drom, ja imam taj isti i veruj mi da znači. Možda ti i skroz reši problem. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Flesovao sam fajl i posle 2 dana koriscenja nisam primetio nikakvu razliku. Uvek mi je zauzeto oko 80% RAM, fon drzi sve u pozadini osim vibera, njega ubija posle 10ak min nekoriscenja. Sve u svemu - veoma zadovoljan zahtevan korisnik. 

- Jorda
- Mobil fan
Naleteo sam na uzasan problem. Napisacu ovde pa moderi neka premeste ako ne odgovara jer stvar se tice samog sistema.
Naime, do pre nekoliko dana je sve bilo ok. Sada kada imam propusteni poziv, ili recimo stigne mail, vise ne mogu da povucem notifikaciju sa lockscreena i da se ona produzi/otvori/izbaci neke opcije itd. Za missed call je bilo uvek call back i message. Vise toga nema i strasno me nervira. Ne znam sta se desilo, nisam nista cackao po sistemu posle ovog fajla iz posta iznad. Ali cini mi se da je i posle toga bilo normalno sto se tice notifikacija. Ima li jos ko problem sa ovim ili ce da radi factory reset kod mene???

Naime, do pre nekoliko dana je sve bilo ok. Sada kada imam propusteni poziv, ili recimo stigne mail, vise ne mogu da povucem notifikaciju sa lockscreena i da se ona produzi/otvori/izbaci neke opcije itd. Za missed call je bilo uvek call back i message. Vise toga nema i strasno me nervira. Ne znam sta se desilo, nisam nista cackao po sistemu posle ovog fajla iz posta iznad. Ali cini mi se da je i posle toga bilo normalno sto se tice notifikacija. Ima li jos ko problem sa ovim ili ce da radi factory reset kod mene???

- Ninolina
- Moderator
Jorda, veruj mi, mnogo više sam ja "čačkala po sistemu" i nisam imala sličan problem. Tako da, ne verujem da je fajl (iz posta iznad) uzrokovao problem. Da li si baš siguran da ništa nisi radio? Pitam, jer, u mom okruženju važim za osobu kojoj se svi prvoj obraćaju kada im se desi problem na telefonu, i uvek je isto - "nisam ništa dirao", a posle se ispostavi da ipak jesu, možda za njih nevažnu stavku, koja se ispostavi kao uzrok.
p.s. nadam se da si pokušao da uradiš bar restart sistema?
p.s. nadam se da si pokušao da uradiš bar restart sistema?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Jorda
- Mobil fan
Naravno, nije pomoglo. Isto vazim za takvu osobu u svom okruzenju, znam o cemu pricas. Proverio sam sve moguce opcije koje bi imale veze sa tim i sve je kako treba. Sacekacu jos malo da se neko javi ako je imao slicnih iskustava pa cu factory reset, nema mi druge... 
EDIT: Resen problem, Light Manager i opcija za 5.1.1 fix je pravila frku. Ne znam samo sto nije od pocetka nego od skoro, al svejedno. Valjda ce uspeti da naprave kako treba, mnogo korisna app.

EDIT: Resen problem, Light Manager i opcija za 5.1.1 fix je pravila frku. Ne znam samo sto nije od pocetka nego od skoro, al svejedno. Valjda ce uspeti da naprave kako treba, mnogo korisna app.

- Ninolina
- Moderator
Jorda, super sto si resio.
Kao sto onda i sam znas resenje vrlo cesto moze da bude u sitnici.
Ja takodje koristim Light Manager i nemam problema. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Poz svima.da li je se neko susretao sa ovim zastitnim folijama karbon i.t.d sto se lepe na tel.kupio bih za s6 ali sam malo istrazivao i koliko vidim kod nas nema u prodaji.ima iz usa da se naruci slickwraps ali je 20 usd i ceka se mesec dana da stigne.mnogo je 20 dolara za foliju a i ko ce cekati toliko
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mikrikorisnik, ja sam uzimao za nexus 5 'dbrand' foliju.Trebalo je 15-ak dana da stigne iz Kanade i kostala je nekih 12 kanadskih dolara.Takodje sam uzima za Moto G 'fireflex vinyl' ,vreme dostave je bilo malo brze posto je poslat iz Velike Britanije. Sve u svemu sto se te dve firme tice ,preporuka.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
U telefonu G920FXXU3COI9, očajno radi, pitam zoreli, koja je poslednja verzija da ubacim, kaže to je poslednja i najbolja. Pomislim "kuku, ako je ovo najbolje". Vratim na fabrička podešavanja i krenem iz početka, onemogućim fabričke ubačene app koje mi ne trebaju (ima ih dosta). Ovo je drugi telefon, čak sam iznenađen prijatno kako dobro radi, ovo još nisam video kod samsunga, prosto sve leti. Phone, imenik... otvara trenutno, zaista odlično radi. Vidim na dosta mesta da svi hvale COI9 verziju, ko nije ubacio nema šta da čeka, drugi telefon u odnosu na 5.0.1, 5.1.1 je odličan.
Žile će tražiti:

Žile će tražiti:

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Jbt bolje kesira od M8 
EDIT: Mada, ko zna koliki je broj kesiranih aplikacija u recents-u, kako se ponasa itd. Ovaj TW launcher pojeo 100mb ccc.

EDIT: Mada, ko zna koliki je broj kesiranih aplikacija u recents-u, kako se ponasa itd. Ovaj TW launcher pojeo 100mb ccc.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Baraba
Recents otvara momentalno, nema zastoja i razmišljanja kao sa predhodnim verzijom. Nisam verovao da ću samsung pohvaliti softverski.
- Ninolina
- Moderator
Baraba, evo i ja da potvrdim da COI9 verzija jeste super i ja je takođe svima preporučujem. 

- Baraba
Da onemogućite sledeće stvari nije potreban root, idite u aplikacije, sve, otvorite koju ne koristite i onemogućite.

Posle ovih (koje ne koristim, recimo fejs koristim ali njihovu app za poruke ne, za dopisivanje viber, na whats niko ne piše...), imam reči pohvale za rad TW na samsungu. Posle 5.0.1 ovo je milina sa 5.1.1.

Posle ovih (koje ne koristim, recimo fejs koristim ali njihovu app za poruke ne, za dopisivanje viber, na whats niko ne piše...), imam reči pohvale za rad TW na samsungu. Posle 5.0.1 ovo je milina sa 5.1.1.
- Ninolina
- Moderator
Baraba, jesi to ti kupio S6 ili ga sređuješ za nekoga?

- Baraba
Kupio pre par dana, poredim S6 i iP6s. Koji će se zadržati ne znam, da nema nekih kočnica u iOS ne bih se razmišljao.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
A najviše te zeza zvučni signal pri slanju poruka iz vibera.Baraba napisao:.....da nema nekih kočnica u iOS ne bih se razmišljao.

- Baraba
Tebi je smešno, meni je ta stavka na prvom mestu, kao i opcija da gledaju sliku ako nisu u imeniku
Za neke stvari android je bolji, ali iOS na 6s radi full, kakav nexus kakvi bakrači.
Nekim stvaraima sam razočaran na oba modela, sa nekim prijatno iznenađen.

Za neke stvari android je bolji, ali iOS na 6s radi full, kakav nexus kakvi bakrači.
Nekim stvaraima sam razočaran na oba modela, sa nekim prijatno iznenađen.