Evo malo utisaka posle upgradea na ICS.
Problem o kom sam pisao, vezan za kontakte, i dalje nije resen. Jednostavno postoji neki bag u kontaktima, a koliko sam citao na vise foruma korisnici imaju razne probleme vezane za isti.
Brzina rada je ostala ista, mozda malo brze se neke aplikacije otvaraju, ali neznatno.
Kad se udje u "phone",nema vise jezicka kontakti

....dosta iritantno, narocito kad se vec razvije navika da se na taj nacin koristi.
I najveci problem do sad.....baterija sada nema sanse da mi traje ceo dan

, sa sve istim procesima upaljenim kao i na 2.3.4...jednostavno nema sanse, cak i sa znatno manje surfa i slusanja muzike. Ovo je jednostavno uzas. Ranije je sa normalnom upotrebom (surf, pozivi, mp3, i ekran na full osvetljenosti..) mogao komotno ceo dan da izdrzi. A ako ga slabije koristim, cak i dan i po, dva je mogla baterija da izgura. Sada to vise nije moguce

. Cak mi se desilo jednom prilikom da se tel naglo zagrejao, i da se baterija istrosila za nekih 15-20 min...kao da su u pozadini neki procesi radili koji su iscrpeli bateriju.
Sve u svemu, moze se zakljuciti da nisam nesto odusevljen, ok ima nekih pomaka u odzivu interfejsa, brzini otvaranja aplikacija...ali nista spektakularno. Ali mi je pitanje s baterijom katastrofalan problem

i remeti me u svakodnevoj upotrebi. Zasad toliko...ako budem imao jos neki komentar dopisacu ovde....