Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Moj Telenorov nije bio zakljucan,a i da su ga otkljucali kodom nemas frke nikakve za garanciju
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Moguce onda da nisu ni zakljucavali. Nikad mi nije ni bilo jasno zasto zakljucavaju ako vec potpises ugovor koji moras da isplatis.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Da bi telefon mogao da koristis samo u njihovoj mrezi ili ako ga prodas da ga i taj koristi u telenor mrezi, a ako zeli da ga koristi u drugoj mora da ga otkljuca
Note IV N9100 dual
A pa da, zaboravio sam da im ugovor nije dovoljan. Da nije toga telefon bi kostao kao dobar komp. Nego sve radnje su zacepile sa cenom od preko 700e, kako li ne propadnu.
Nista, javicu kako sam prosao. Nego ovaj lik je spomenuo fiskalni, kopiju ugovora tog ko je potpisao, a nesto mi spomenuo kopiju neke knjizice, nadam se da nije garancija jer garancija mora da bude original da bi mi uvazili u servisu. Ako je sve tako i prodje sve testove trebalo bi da je sve ok.
Nista, javicu kako sam prosao. Nego ovaj lik je spomenuo fiskalni, kopiju ugovora tog ko je potpisao, a nesto mi spomenuo kopiju neke knjizice, nadam se da nije garancija jer garancija mora da bude original da bi mi uvazili u servisu. Ako je sve tako i prodje sve testove trebalo bi da je sve ok.
Samo otvori cetvore oci kad uzimas od tih preprodavaca
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vidi, ako su pogrešili jedan broj u garanciji ok, ako je pogrešen ceo broj tj. sve cifre to ne pije vodu, pogotovo nekom ko je kupovao telefone kod operatera o zna kako upisuju te brojeve, ukucaju *#06# ili prepisuju sa nalepnice ispod baterije. To ne miriše na čisto, i ako je već takav zajeb mora da spusti cenu sa tako faličnom garancijom. Da bi bio siguran da je sve to ok, nađite se kod telenorove poslovnice, uđi i pitaj da li je ovo validna garancija ovako ispravljana. U stvari, oni ne pišu broj u garanciji, oni odlebe sa kutije nalepnicu sa imei i zalepe u garantnu knjizicu, preko nje pecat. Na ugovor se zalepi druga imei nalepnica. Gde kažeš da su oni pogrešili kad su pisali imei? Sledeće, ako ne skineš nalepnicu ti ne možeš ništa da vidiš na njemu, folija nije providna, foliju moraš da je skines da bi bilo šta proverio.
Hvala, odlicna ideja za direktnu proveru u Telenor poslovnici. On mi rece da je kao ta zena u poslovnici omasila imei i deluje mi da je potpuno pogresan imei. Ovaj decko koji treba da ga donese iz Kragujevca, gde je kupljen, radi u Uscu tako da cu verovatno tamo da se nadjem sa njim da vidim sta je to doneo od tog lika koji preprodaje.
- Baraba
Mislim da taj lik odavno prodaje note 3. Vrti pricu kao je uleteo neke pare za vise komada preko neke firme, oko 5000e dao... taj njegov drugar ne moze da se javi preko dana jer radi, radi do 18.00... a?
Neverovatno je kakvih sve mutnih likova ima..... 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Malo je čudno to što ti ne dozvoljava da odlepiš nalepnicu.
Ja bih prvo proverio validnost te garancije u poslovnici, pa ako je validna onda proveri da li se poklapa imei sa onim ispod baterije. Ako je to ok, pola posla si odradio.
Inače, kao sto ti Baraba reče, nalepnica na displeju ju mat crna, ništa se ne vidi kroz nju. Moraćeš je odlepiti da bi proverio telefon. Ako ne dozvoljava, batali taj telefon i nađi drugi. Tvoje pare su i nije mala cifra, nemoj nasedati na priču. Dok on pije kafu ti se igraj sa telefonom i tek kad se uveriš da je sve kako i treba da bude tada mu daj pare.
Ja bih prvo proverio validnost te garancije u poslovnici, pa ako je validna onda proveri da li se poklapa imei sa onim ispod baterije. Ako je to ok, pola posla si odradio.
Inače, kao sto ti Baraba reče, nalepnica na displeju ju mat crna, ništa se ne vidi kroz nju. Moraćeš je odlepiti da bi proverio telefon. Ako ne dozvoljava, batali taj telefon i nađi drugi. Tvoje pare su i nije mala cifra, nemoj nasedati na priču. Dok on pije kafu ti se igraj sa telefonom i tek kad se uveriš da je sve kako i treba da bude tada mu daj pare.
Taj sto prodaje je iz Kragujevca, a ovaj ovde je Ogi, imam njegov broj, ali nisam se cuo sa njim jer u Bg dolazi sutra uvece pa kada krene onda se dogovaramo kada i gde da se nadjemo.
Pre neki dan je prodaao poslednji od 12 komada iz Vipa koje je uzeo od neke velike firme, a ovaj iz Telenora mu tako uleteo.
Sigurno je to taj, to je njegova prica.
Sad kako vise ovde razgovaramo, sve mi se vise cini da je zesca mutljavina.
Pre neki dan je prodaao poslednji od 12 komada iz Vipa koje je uzeo od neke velike firme, a ovaj iz Telenora mu tako uleteo.
Sigurno je to taj, to je njegova prica.
Sad kako vise ovde razgovaramo, sve mi se vise cini da je zesca mutljavina.
- Baraba
Jeste, ovaj ovde je Ogi. Ne znam da li folira, ali znam za te. Ako vec trazis sa garancijom uzmi onaj gde je sve kako treba.
Otici cu u ponedeljak da vidim sta je doneo pa javljam. Jos u Uscu ima Telenor poslovnica pa mogu da proverim oko garancije ako je sve ostalo ok.
Kada sam ga ja zvao imao je dva preostala komada iz Vipa, jedan je vec bio rezervisan uBg, a drugi je bio kod njega u Kg i posto nisam javio na vreme Ogi je vec dosao u Bg takko da je jedina varijanta bila da odem u Kg ili aako imam nekog tamo jer kaze ne salje kuririma, samo licno.
Taj Vipov je prodao tamo i naleteo mu ovaj Teelenor pa ga Ogi donosi. Kaze da je kupljen 3. ali je cekao 2 dana da se sredi to oko imei broja.
Baraba, ocekivao sam da mi kazes da se radi o najvecim prevarantima i da bezim koliko me noge nose
Kada sam ga ja zvao imao je dva preostala komada iz Vipa, jedan je vec bio rezervisan uBg, a drugi je bio kod njega u Kg i posto nisam javio na vreme Ogi je vec dosao u Bg takko da je jedina varijanta bila da odem u Kg ili aako imam nekog tamo jer kaze ne salje kuririma, samo licno.
Taj Vipov je prodao tamo i naleteo mu ovaj Teelenor pa ga Ogi donosi. Kaze da je kupljen 3. ali je cekao 2 dana da se sredi to oko imei broja.
Baraba, ocekivao sam da mi kazes da se radi o najvecim prevarantima i da bezim koliko me noge nose

- Baraba
Imaš originalne telefone u Ušću izložene. Idi danas-sutra i lepo ih osmotri. Svakako telefon ne možeš da proveriš bez skidanja folije, ako ne može nemoj džabe da ideš.
Cackao sam do sada 2-3 puta, a sutra cu jos jednom pre nego sto se nadjem sa Ogijem. Dogovor je da se nadjemo u Uscu oko jedan kada mu se zavrsi neki sastanak. Taman cu do tada da pogledam i skoknem do poslovnice da se raspitam oko detalja.
Necu da uzmem ako mi u poslovnici ne potvrde da je ona zezancija oko overe novog imei broja regularna i ako ne mogu lepo da isproveravam telefon. Ako se nista ne vidi kroz nalepnicu, onda ne mogu ni da proverim.
U svakom slucaju i ako sve deluje ok ne moram odmah da uzmem.
Necu da uzmem ako mi u poslovnici ne potvrde da je ona zezancija oko overe novog imei broja regularna i ako ne mogu lepo da isproveravam telefon. Ako se nista ne vidi kroz nalepnicu, onda ne mogu ni da proverim.
U svakom slucaju i ako sve deluje ok ne moram odmah da uzmem.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Insistiraj da skineš nalepnicu, kroz nju nećeš baš ništa videti. I otvori četvoro očiju, nemoj da se zalećeš jer telefona ima i biće ih, a jednom kad daš pare tu je kraj igre...
- Baraba
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Odlična baterija,;tek sam na 50%. 3G, auto osvetljenje, sve popaljeno:

Video sam se sa Ogijem. Ima kopiju ugovora na kojoj je pogresan imei i poseban list na kojoj je pecat i potpis da je doslo do greske.
Imei na kutiji i telefonu se poklapa, a u Telenor poslovnici mi rekli da ne moguda mi potvrde da je garancija validna, samo ako sam vlasnik. U Telenoru mi decko rece da se u slucaju greske pise novi ugovor kao i ako se menja maticna. Imei pocinje lepo i onda je poslednjih 5-6 cifara pogresno.
Datum u ugovoru i na fiskalnom stoji 3.april. Fiskalni uheftan za onu potvrdu i garantnu knjizicu u kojoj je nalepnica i pored pecat i potpis.
Ogi kaze da mu je Milos rekao da ne skidam foliju, samo malo da se vidi da radi, da ima signal, sto sam i uradio, ubacio telenor karticu.
Od opreme ima sve, one pinove, stipaljku, nastavke za slusalice, sve upakovano.
E sad ovaj glavni lik, Milos, nine bio dostupan pa je Ogi otisao, posle se javio i nikako ne dozvoljava da mu skinem foliju jer kao u slucaju da necu onda ce drugi da misle da je telefon polovan.
Kao instaliraj ti antutu, pojacaj osvetljenje i videce se.
Objasnjavao on to meni 10 minuta preko telefona, na kraju je ostalo da mu javim veceras sta sam odlucio. Pratio sam oglase i cesto je kacio oglas.
Zagledao sam foliju na ekranu i ima par vazdusnih dzepova, tako da ne bih bas rekao da nije skidana folija, al ajde, mozda je tako fabricki.
Kaze ako nadjes mrtav piksel il nesto odmah ti vracam pare i saljem u Telenor.
Mozda gresim dusu i sve je ok, ali pod ovim uslovima da ne skidam foliju ocekujem i da kutija nije otvarana, baterija zapakovana i da nema one zajebancije sa pogresnim imei brojem za koji u sustini i ne mogu da dokazem da li je prava ili falsh potvrda o gresci (ono stoji pecat i potpis, al svega ima).
Imei na kutiji i telefonu se poklapa, a u Telenor poslovnici mi rekli da ne moguda mi potvrde da je garancija validna, samo ako sam vlasnik. U Telenoru mi decko rece da se u slucaju greske pise novi ugovor kao i ako se menja maticna. Imei pocinje lepo i onda je poslednjih 5-6 cifara pogresno.
Datum u ugovoru i na fiskalnom stoji 3.april. Fiskalni uheftan za onu potvrdu i garantnu knjizicu u kojoj je nalepnica i pored pecat i potpis.
Ogi kaze da mu je Milos rekao da ne skidam foliju, samo malo da se vidi da radi, da ima signal, sto sam i uradio, ubacio telenor karticu.
Od opreme ima sve, one pinove, stipaljku, nastavke za slusalice, sve upakovano.
E sad ovaj glavni lik, Milos, nine bio dostupan pa je Ogi otisao, posle se javio i nikako ne dozvoljava da mu skinem foliju jer kao u slucaju da necu onda ce drugi da misle da je telefon polovan.
Kao instaliraj ti antutu, pojacaj osvetljenje i videce se.
Objasnjavao on to meni 10 minuta preko telefona, na kraju je ostalo da mu javim veceras sta sam odlucio. Pratio sam oglase i cesto je kacio oglas.
Zagledao sam foliju na ekranu i ima par vazdusnih dzepova, tako da ne bih bas rekao da nije skidana folija, al ajde, mozda je tako fabricki.
Kaze ako nadjes mrtav piksel il nesto odmah ti vracam pare i saljem u Telenor.
Mozda gresim dusu i sve je ok, ali pod ovim uslovima da ne skidam foliju ocekujem i da kutija nije otvarana, baterija zapakovana i da nema one zajebancije sa pogresnim imei brojem za koji u sustini i ne mogu da dokazem da li je prava ili falsh potvrda o gresci (ono stoji pecat i potpis, al svega ima).
Nije jedinu telefon na svetu taj koji on prodaje. Ipak su tvoje pare i ti odlucujes. Sacekaj drugi ako ti se ne zuri sa kojima neces imati slicne zavrzlame, lakse je tebi. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ma ni govora o kupovini. Nemoj nasedati druže. Čak i da bude sve u redu, to je mačka u džaku. Koja je svrha tog vašeg viđanja i šatro lične kupovine kad ne možeš da proveriš telefon. Batali ti to, biće još telefona. Bolje nego da te prevari, pa ostaneš i bez para i bez telefona.)