Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
PeraKG, da li si menjao ROM ili samo Weather Widget ... ili šta si već menjao na Note ? Nešto se kosi sa nečim tu .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Evindzer, ja ne razumem sto I ovih 10% koristi srpski. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, j***ga, kad vec imam opciju koriscenja sopstvenog jezika, 'ocu da je koristim.
Jos samo kad bi to lepo sredili, ali svaki proizvodjac uvali "srpsko-englesku" varijantu, a jos se i frlja s padezi.
Jos samo kad bi to lepo sredili, ali svaki proizvodjac uvali "srpsko-englesku" varijantu, a jos se i frlja s padezi.

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Zoreli, samo samo ubacio Lollipop i posle ažurirao na BOC3 , pošto mi je prethodno bilo na BOB4.
A Weather je XWidget zbog teme Galaxy S6. Ništa drugo nisam nešto menjao i dodavao.
Ali desi se to neki put, ne uvek.
A Weather je XWidget zbog teme Galaxy S6. Ništa drugo nisam nešto menjao i dodavao.
Ali desi se to neki put, ne uvek.
Samsung Galaxy S20 Ultra
- zoreli
- Moderator
PeraKG, kako si ubacio Lollipop ? OTA (preko WIFI) ili preko Odina ? ... Hard reset iz rekoverija je po meni obavezan posle takve nadogradnje , ako nisi to uradio verovatno da nešto nije "leglo" kako treba ... dešava se .
-
- Mobil manijak
zoreli, preko Odina. Moguće da nisam odradio hard reset posle toga.
Inače sve ovako radi bez problema.
Inače sve ovako radi bez problema.
Samsung Galaxy S20 Ultra
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Možda i viber, kao na S5.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nije do vibera. Imam ga sve vreme , redovni update i nemam taj problem.
- zoreli
- Moderator
Niko ko ima Note 4 nije prijavio da ima problem sa Viber-om / Kamerom ... bar ja nisam pročitao nigde na netu. Definitivno novi fleš preko Odina i Hard Reset iz Rekoverija će rešiti svaki problem .
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni se danas po prvi put desilo da prijavi da je kamera zaustavljena. Ugasio-upalio i za sad je sve uredno. Ne znam da li je do vibera ili onalo zabrljavio sistem ali svakako javljam ako se bude opet dešavalo.
-
- Mobil manijak
Ma meni Viber / Whatsapp super radi, kao i sve ostalo na telefonu, ali eto, po neki put se desi da izbaci kamera je zaustavljen(a)
Udjem 3-4 puta i posle sve ok...
Odradio sam malopre hard reset iz recovery-ja, pa da vidim sad kako će da se pokaže. Moguće da pre kad sam ažurirao softver nisam odradio reset.
Udjem 3-4 puta i posle sve ok...
Odradio sam malopre hard reset iz recovery-ja, pa da vidim sad kako će da se pokaže. Moguće da pre kad sam ažurirao softver nisam odradio reset.
Samsung Galaxy S20 Ultra
- El Laki
- Prijatelj foruma
Javi kako bude posle reseta jer se slažem sa Zorelijem u mišljenju da je to samo do zbrke posle update-a.
Pisao sam nešto kratko u Android podforumu na temu dozvola u KitKatu za pristup SD kartici. U neka dva menadžera koja sam stavio, postoji Sandbox koji je praktično prečica ka jedinom folderu koji nam je iz telefona dostupan i koji jedini možemo da punimo ako očekujemo da sadržaju može da se pristupi iz telefona a ne samo kao external storage. Osim što defaultna putanja već dodaje dosta karaktera u stablo (ime fajla), a već sam Android je po tom pitanju oganičeniji od Windowsa (negde pročitah 127 karaktera VS. 256), pa upotreba kratice postaje ograničenija, imam još jedan problem - Nokia Here mape. Dok sam sve držao na internoj bilo je ok. Sad kad sam pokušao da prebacim na karticu, on je prepozna i ponudi, skine mape, instalira ih ali one momentalno postaju nedostupne offline, i pri povratku u odeljak s mapama njih nema. Ajde što mi kao korisnici (i po koji malware) nemamo pravo da brljamo po file sistemu iz sigurnosnih razloga, ali izgleda da ni Nokia nema pravo da pristupa svom folderu?!?!?!?! Ovo iz dana u dan počinje sve više da frustrira. Koji će mi kartica ako ću sve osim slika, pdfova, i mp3ja da držim na internoj.
No dobro, kod Dreamweavera sam na rootovanom noutu i nekom custom TW based ROMu video da Sandbox uopšte ni ne postoji i da je sve dozvoljeno a definitivno je na 4.4.4. tako da mi je ta opcija sve bliža, iako mi se to baš i ne radi zbog garancije.
I jedno pitanjce, možda je neko od vas hemičar........ Da li postoji neko ulje ili nešto slično, što ne oštećuje Gorilla Glass? Šta je poenta? Voda isparava, silikon i Epoxidi su permanentni plus pitanje je kao ta hemija utiče na staklo, tako da mi teba ulje. Postojano je, providno ako je u tankom sloju i trebalo bi da odradi upravo ono što želim - da popuni razmak između zakrivljenog ekrana i staklene zaštite, odnosno da poništi "Hallo effect". Trebao bi mi naravno i špric sa nekom jako tankom iglom i dosta pažnje ali mislim da nije nemoguće. O ovome razmišljam već neko vreme a naleteo sam na enkom forumu i na lika koji slično razmišlja:
"Curved glass isn't the answer, because the curve isn't perfectly uniform from phone to phone.
I was thinking about this the other day. The gap is too thin for anything to get in, but maybe if there were some sort of thin, clear liquid that could seep in by capillary action, and harden clear, but non-permanently.
If any of you have ever made something out of clear acrylic sheet and tubes, using solvent in a capillary applicator, you'll know what I'm talking about. The joint dries clear and hard. Or, in making fish tanks out of glass, there's a way to use clear silicone that fills in the gap perfectly (if you're good at it). The original Cyanoacrylate esters (e.g., Krazy Glue) were really thin and dried clear (in fact, they were invented by Kodak, when it was looking for an optical medium - the original product was called Eastman 910), but it's probably too permanent.
Anyway, just thinking out loud, in case anyone might have an idea to build upon this somehow."
Any idea?
No dobro, kod Dreamweavera sam na rootovanom noutu i nekom custom TW based ROMu video da Sandbox uopšte ni ne postoji i da je sve dozvoljeno a definitivno je na 4.4.4. tako da mi je ta opcija sve bliža, iako mi se to baš i ne radi zbog garancije.
I jedno pitanjce, možda je neko od vas hemičar........ Da li postoji neko ulje ili nešto slično, što ne oštećuje Gorilla Glass? Šta je poenta? Voda isparava, silikon i Epoxidi su permanentni plus pitanje je kao ta hemija utiče na staklo, tako da mi teba ulje. Postojano je, providno ako je u tankom sloju i trebalo bi da odradi upravo ono što želim - da popuni razmak između zakrivljenog ekrana i staklene zaštite, odnosno da poništi "Hallo effect". Trebao bi mi naravno i špric sa nekom jako tankom iglom i dosta pažnje ali mislim da nije nemoguće. O ovome razmišljam već neko vreme a naleteo sam na enkom forumu i na lika koji slično razmišlja:
"Curved glass isn't the answer, because the curve isn't perfectly uniform from phone to phone.
I was thinking about this the other day. The gap is too thin for anything to get in, but maybe if there were some sort of thin, clear liquid that could seep in by capillary action, and harden clear, but non-permanently.
If any of you have ever made something out of clear acrylic sheet and tubes, using solvent in a capillary applicator, you'll know what I'm talking about. The joint dries clear and hard. Or, in making fish tanks out of glass, there's a way to use clear silicone that fills in the gap perfectly (if you're good at it). The original Cyanoacrylate esters (e.g., Krazy Glue) were really thin and dried clear (in fact, they were invented by Kodak, when it was looking for an optical medium - the original product was called Eastman 910), but it's probably too permanent.
Anyway, just thinking out loud, in case anyone might have an idea to build upon this somehow."
Any idea?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Gargamel4, leka nema dok ne odradis root. Ja nisam neki vernik kada su garancije u pitanju tako da ja to odmah po kratkom postulku root-ujem kako bih imao pristup svemu. Zažmuri na jedno oko i root-ni ga i onda vise nema kidanja zivaca.
Koliko si dao za tu kinesku od 128gb? Ja sam kupio kinesku od 64gb za s4 i super radi v3c godinu dana, a na note 2 ide samo do 32gb pa za to koristim kingston koju sam kupio kod nas. Narucivao sam i prodavao u par navrata 64gb i super je islo za 2000 din i ljudi su prezadovoljni kako rade
Koliko si dao za tu kinesku od 128gb? Ja sam kupio kinesku od 64gb za s4 i super radi v3c godinu dana, a na note 2 ide samo do 32gb pa za to koristim kingston koju sam kupio kod nas. Narucivao sam i prodavao u par navrata 64gb i super je islo za 2000 din i ljudi su prezadovoljni kako rade
Note IV N9100 dual
Da ne veruješ ali uvek iam neki dobar deal bez poštarine. Ova je bila $9.90

Gargamel, baci tako link kada nešto ispadne da i mi poručimo..
Ne znam dal može towelroot da ti rutuje fon, jer kako znam on ne okida knox, ostaje oficijelni 0x0, proveri to...
Ne znam dal može towelroot da ti rutuje fon, jer kako znam on ne okida knox, ostaje oficijelni 0x0, proveri to...
-
- Mobil manijak
El Laki, za sada nemam nikakvih problema
kamera kao podmazana, sve ostalo je na svom mestu.
Ipak je reset odradio svoje.

Ipak je reset odradio svoje.
Samsung Galaxy S20 Ultra
- El Laki
- Prijatelj foruma
Odlično. Šteta zaista da na ovakvom uređaju bilo šta zeza. 

Hmmmmm.......... To odlicno zvuči. Proveriću.
@toda, još nisam potpuno odlepio ali verovatno hoću u nekom momentu.
Što se ali-dilova tiče već sutra ću da pogledam i da vam posaljem neki link mada nema da posle 15 minuta traženja nisam nasao neki takav. Prvi put su me zeznuli, uslovno rečeno. Uzeo sam sebi 128 i Dreamweaveru 64GB. Njegova je stvarno 64 a moja je ispala 8 ali pristali su da mi vrate pare od kojih sam sad naručio ovu, a 8ica mi je ostala praktično kao poklon.
Biću možda malo dosadan ali ako neko ima neki info. čime bih mogao da popunim prostor između ekrana i (tempered glass) zaštite, bio bih mu zahvalan.

@toda, još nisam potpuno odlepio ali verovatno hoću u nekom momentu.
Što se ali-dilova tiče već sutra ću da pogledam i da vam posaljem neki link mada nema da posle 15 minuta traženja nisam nasao neki takav. Prvi put su me zeznuli, uslovno rečeno. Uzeo sam sebi 128 i Dreamweaveru 64GB. Njegova je stvarno 64 a moja je ispala 8 ali pristali su da mi vrate pare od kojih sam sad naručio ovu, a 8ica mi je ostala praktično kao poklon.
Biću možda malo dosadan ali ako neko ima neki info. čime bih mogao da popunim prostor između ekrana i (tempered glass) zaštite, bio bih mu zahvalan.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Gargamel4, zasto je potrebno da covek odlepi kako bi se odlucio na root?
Zbog garancije samo?
Zbog garancije samo?
Note IV N9100 dual