Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
tomas.hokenberi, Daj bože da si "među sigurne".Ali ne bih rekao.
Jer sam ja krajem prošle godine na GB Lite'nin 6.1 ROM-u imao dva puta "mmc erase command".
Naravno,morao sam da formatiram USB internal i pogubim sve podatke.Ali,evo već je 5 meseci sve ok.
P.S.Ceftriaxone,to,to znači.Dobiješ komandu da "moraš" da formatiraš Internal storage.Tek tako,iznenada.Ja kada sam je dobijao,uvek je bilo nakon reboot-a.
EDIT: I tek da znate,nezvanično su Franco,Speedmod i Siyah kerneli sa "MMC_cap_erase = 0" komadnom.Dakle,"safe".

Jer sam ja krajem prošle godine na GB Lite'nin 6.1 ROM-u imao dva puta "mmc erase command".
Naravno,morao sam da formatiram USB internal i pogubim sve podatke.Ali,evo već je 5 meseci sve ok.
P.S.Ceftriaxone,to,to znači.Dobiješ komandu da "moraš" da formatiraš Internal storage.Tek tako,iznenada.Ja kada sam je dobijao,uvek je bilo nakon reboot-a.
EDIT: I tek da znate,nezvanično su Franco,Speedmod i Siyah kerneli sa "MMC_cap_erase = 0" komadnom.Dakle,"safe".

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Мени се једном десило да сам морао да форматирам интерну меморију- и то после пребацивања неких ствари са компјутера. Пријављивао грешку при скенирању меморије. Сва срећа па су ми битне ствари биле на компу! Иначе сам флешовао телефон много, много пута, и никад нисам имао проблема. А имам овај bug...
ex ivan87
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Je l' imao mozda neko do sad problem sa Call dilerom?Meni se u zadnje vreme desava da baguje najstrasnije,tipa pozovem broje on ucitava neko vreme(dvadesetak sekundi) pa onda tek pozove.Je l se desavalo to jos nekom?
Od danas koristim Litening rom pro 3.2 onako dosta je brz i zanimljiv, desilo mi se danas kada sam mu podešavao tonove zabagovao je i morao sam da vadim bateriju.... Da li se nekom slično dešavalo, i koji je rom po vama najstabilniji??
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ispašće da reklamiram,ali je kombinacija iz mog potpisa za i9100 zaista dobitna.
Koristio sam Lite'nin 6.1 GB.Ali ovaj sada baziran na ICS je najblaže rečeno katastrofa.
Sad,na vama je odluka.
Koristio sam Lite'nin 6.1 GB.Ali ovaj sada baziran na ICS je najblaže rečeno katastrofa.
Sad,na vama je odluka.

Cale zašto misliš da je ova verzija lite`nin roma katastrofa??? Ja sam sinoć instalirao tu verz.sa Ics ne znam do sada sam koristi uvek oficijalne verzije . Ako možeš da kažeš neka tvoja iskustva sa ovim roomom i po čemu je loš
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Jednostavno je jako,jako nestabilan.I prate ga mnoge neispeglane boljke.
Aplikacije pucaju stalno.Sve preporučene kernele sam isprobao,rezultat je uvek bio manje više isti.
"Fast" kernel je davao najbolje rezultate sa dotičnim ROM-om,ali sam ga zbog nepodržavanja custom boot animacije isključio.
Aplikacije pucaju stalno.Sve preporučene kernele sam isprobao,rezultat je uvek bio manje više isti.
"Fast" kernel je davao najbolje rezultate sa dotičnim ROM-om,ali sam ga zbog nepodržavanja custom boot animacije isključio.
Ja vidim vi eksperimentisete samo zvoni,meni fabricki 2.3.6 radi kao sat,mislim da ga necu ni dizati na ICS.
Jedino sto me nervira je zuta mrlja na kameru,tj. crvenkasta kad uperim u nesto belo.Ako bi ICS to ispravio onda mozda i predjem na njega
Jedino sto me nervira je zuta mrlja na kameru,tj. crvenkasta kad uperim u nesto belo.Ako bi ICS to ispravio onda mozda i predjem na njega
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
cale ja ne znam doticni rom se kod mene ponasa sasvim ok znaci evo ceo dan ni jednom nije zabagovao.... evo sada upravo downloadujem rom iz tvog podpisa pa cu i njega probati,mada sam se vise smorio od menjanja romova ... po meni stari dobri 2.3.6 GB je po meni dosta dobar ,sada od ovih oficijalnih romova ni sam vise nisam pametan koji je najbolji ,jako cesto stizu novi oficijalni romovi mada ne primecujem neku razliku na primer xwlpx i xwlpg koji je skoro izasao
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
I ja sam se smorio od ROM-ova.Iako je izašla Resurrection Remix 2.3 verzija ostajem pri ovoj staroj,jer nemam više živaca a ni potrebe da svaki čas updatejuem ROM/Kernel.Najbitnije mi je da mi je ovaj ROM "battery friendly".Tako da sada vršim neke eksperimente,nema teorije.
Sada,briga koja mi je ostala je da će uskoro naći način da isprave BrickBug za rev.0x19,koji manje više svi posedujemo.
P.S.Resurrection samo ako si Advanced korisnik,u suprotnom nećeš baš nešto mnogo izvući iz njega.
Sada,briga koja mi je ostala je da će uskoro naći način da isprave BrickBug za rev.0x19,koji manje više svi posedujemo.
P.S.Resurrection samo ako si Advanced korisnik,u suprotnom nećeš baš nešto mnogo izvući iz njega.
jel vam se desava da se ikonice u meniju same od sebe ispremestaju?meni vec par dana,ja ih lepo rasporedim i evo sad ustao imam sta i da vidim.prva stranica ok,na drugoj ima samo 6 ikonica,treca cetvrta i peta ok a sesta se sama stvorila pokupivsi ostatak sa druge i tu ima oko 6 ikonica.izludjuje me ovo pa stalno moram rucno da ih rasporedjujem
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Meni se to konstantno dešavalo na GoLauncher EX sa GB Liten'nin ROM-om.
Sada ne.
Sada ne.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Pa meni se ranije desavalo na galaxy ace-u. Rekao bih da je to bug touchwiz-a...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Malopre sam ih rasporedjivao pola sata i evo sad opet isto.Znaci razbicu telefon koliko mi ide na nerve
sta mislite, da li se isplati cekati da telekom izbaci ponudu za s3, tj da li ce tad da padne cena za s2 kod njih?
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Behemoth, Promeni launcher i sve će biti u redu. 

Kako se menja to,pretpostavljam da se sa google play-a skida?Nisam bas vest a nisam ni cackao tel od kad sam ga brikovao 2 puta za 2 dana 

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Moj predlog ADW Launcher EX, skini preko kompa apk, instaliraj i uzivaj. TW je odvratan.
neshke89, mislim da je mts vec snizio cene S2, sad je u nekom paketu za dinar, ali nisam 100% siguran..
neshke89, mislim da je mts vec snizio cene S2, sad je u nekom paketu za dinar, ali nisam 100% siguran..
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sve je stvar ukusa.
Ja koristim Apex Launcher Pro i savršen je.
No,ovo nije mesto za tu temu.

Ja koristim Apex Launcher Pro i savršen je.
No,ovo nije mesto za tu temu.