Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pedja74, ja nisam rekao da ne postoje vec da ih nece naci (barem ih nece naci ne u nasim radnjama).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 30. Jul 2009. 05:32
-
- Povremeni posetilac
- tomas.hokenberi
- Moderator
jaca_85, ko ti je email provajder? Gmail, Yahoo, Hotmail ili neki od domacih provajdera? Ako je ovo drugo mozda ne dopustaju direktan pristup e-mail nalozima izvan njihove mreze.
- tomas.hokenberi
- Moderator
jaca_85, mora da radi i gmail i hotmail. Da ne koristis slucajno MTS? Probaj da promenis APN sa gprswap na gprsinternet. Za Hotmail mozes da probas da definises i Windows Live account pa da izaberes i sinhronizaciju poste.
tomas.hokenberi, Ne ne koristim MTS,a znam i meni je palo na pamet da je do operatera ali nije jer znam sigurno da drugi nemaju problema sa hotmailom i gmail-om.a evo poskuala sam i promjeniti na internet umjesto wap,nista.. sve isto opet mi izbacuje istu poruku ..
a znam za to WIndows live account i pokusala sam i tako,i nista dode do kraja i samo mi ugasi program..
ja sam mislila da treba neka posebna app za ovo da proradi
a znam za to WIndows live account i pokusala sam i tako,i nista dode do kraja i samo mi ugasi program..

ja sam mislila da treba neka posebna app za ovo da proradi
-
- Povremeni posetilac
Pozdrav
Kao sto sam pisala ranije,prilikom instaliranja i brisanja ostalo mi je file-ova neizbrisanih, i sada sam odlucila da uradim hard reset, eh sada mene intersuje da li update moze sta pobrkati u telefonu,posto sam citala da kada su neki uradili update pojavilo im se dosta vise bug-ova nego ranije? da li da uradim update ili ne? i da li posle update ima nekih "vidljivih"promjena...
hvala

Kao sto sam pisala ranije,prilikom instaliranja i brisanja ostalo mi je file-ova neizbrisanih, i sada sam odlucila da uradim hard reset, eh sada mene intersuje da li update moze sta pobrkati u telefonu,posto sam citala da kada su neki uradili update pojavilo im se dosta vise bug-ova nego ranije? da li da uradim update ili ne? i da li posle update ima nekih "vidljivih"promjena...
hvala

- tomas.hokenberi
- Moderator
jaca_85, hard reset nece nista pokvariti, a ako uradis apdejt firmvera problemi mogu nastupiti samo ako nova verzija firmvera ima neke bagove.
- tomas.hokenberi
- Moderator
jaca_85, 6.1 nije verzija firmvera - to je verzija Windows Mobile-a. Sve Omnije koje koriste zvanicni firmver koriste Windows Mobile 6.1 bez obzira na verziju firmvera. Postoje nezvanicni firmveri sa WM 6.5 ali bih ti preporucio da ih izbegnes ako nisi sklona hakerisanju. Verziju firmvera proveravas sa Start->Settings->System->Version. Pisace nesto kao i900PDXHL2 ili slicno. Negde na pocetku ove teme imas par postova (ukljucujuci jedan moj) sa detaljnim objasnjenjem kako se tumaci ova oznaka verzije.
Zvanicni update imas na Samsung-ovovm sajtu:
http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp
Zvanicni update imas na Samsung-ovovm sajtu:
http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp
tomas.hokenberi, nisam se dobro izrazila mislila sam na verziju windows mobile za 6.1 a verzija firmwera sam jos ranije provjerila...mada sam radila hakovanje symbiana ne bih se bas usudila za WM,jer je kako sam cula jako komplikovano... ja bi da mi i dalje radi telefon posle hakovanja 
a za zvanicni update,nema moje zemlje na zvanicnom sajtu

a za zvanicni update,nema moje zemlje na zvanicnom sajtu

- tomas.hokenberi
- Moderator
jaca_85, pazi nema neke posebne potrebe da radis update firmvera osim ako nemas neke probleme i posle hard reseta. Ako ti posle hard reseta sve bude radilo kako treba nema potrebe da ista menjaj ili ti ne popravljaj ono sto nije pokvareno.