Ne, ne... Pogresno si ti to nesto razumeo. Baraba ce da ti objasni kako radi android kao meni na benchu

[emoji14]
Evo recimo Baraba... njemu je bitan kvalitet zvuka na svakom telefonu, a to sto je drugima bitan softver to nije problem, oni se opterecuju
Donekle je i u pravu, koristi fon i ne opterecuj se sa slobodnim ramom(mada vidim da neki gledaju da je sto prazniji RAM, ne znam iz kog razloga to rade), ali ako znas da je softver problematican, a razumes se, to moze samo da te kopka. Neki to ne kapiraju, ali dobro. Evo na primer kao moj ortak koji koristi G3... Malo secka drawer, ma matori malo secka muzicki player dok skrolas, slabo kesira, a na 1GB sistem zauzeo RAM i ostao tako zakucan... Kaze, ma mene to ne nervira, dobro radi.
I malo realnosti oko najnovijih nexus-a i iphone-a. Nista im ne fali, jedino sto je cena problem. Realno kada pogledas to su dva najbolja telefona uz S6, cak su u nekim stvarima i bolji.
Kutija, ocigledno ljudi vole da im fotke budu sto bolje i ne zele da se zamaraju oko OS-a. Jbg takvo je stanje, ovo je delimicno IT forum, pa i ne razumem neke ljude.