Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
El Laki napisao:Postoje i9500,i9505,i9506. Međunarodna verzija je i9500, dok ostala dva modela su za određeno tržište i ja ih zovem dopingovanim jer su neretko jači od međunarodnih verzija.
Takodje mislim da je tako nesto nemoguce videti. Bilo bi dobro da na svim tel postoji mogucnost da se na netu kuca imei broj i da izbaci sve o telefonu, a sto je najbitnije kada je aktiviran. Iphone ima ovu mogucnost
Pozdrav. imam samsung s4 i9505g google edition sistem je na njemu, zanima me mogu li instalirati sistem android 4.4.2 kit kat il bilo koji drugi sistem da bude klasika, jer stvarno kao da je kopija ko god vidi unutra. mozeli mi neko objasniti malo vise. hvala
Pozdrav svima.
Imam s4 vec godinu dana i prvi put mi se desio neki problem sa njim.Nesto se desilo sa baterijom i brze se prazna ali dobro to i mogu da razumem.Imam veci problem kada mi je telefon na punjacu i iako sam samo na primer na fejsbuku ili citam novine telefon se i dalje prazni iako je na punjacu.Imam 2 punjaca i sa oba mi je isto tako da ne verujem da je to toga.Bateriju sam odneo kod prijatelja koji drzi prodavnicu telefona kaze da je sa njom sve u redu sto se tice izgleda(nije nabubrela) Da li se ovom isto nekom desava i sta da radim? Ponavaljam,trosi mi se baterija iako mi je na punjacu uz samo fejsbuk ili manje aplikacije(to mi se ranije nije desavalo)
Vidim da je u Logic shop, gde inace nameravam da kupim telefon, stigla verzija i9506, pa me zanima kako ona stoji sa update-ovima? Ili da ipak uzmem i9505?
Pitam ovo iz razloga sto vidim da se dosta vas razume u telefone, pa se nadam da cete mi pomoci oko izbora, jer je i9506 jaci samo me zanima ova stvar oko update?
Pa vec su ti odgovorili. Ako hoces da prckas sa custom romovima onda idi na i9505. Ako neces, ako ces se drzati tog oficijalnog, onda idi na i9506 koji je ukedno i javi model. Sto se apdejta tice, sumnjam da ce neki od dva navedena dobijati jos dugo (najvise do godinu dana) zvanicne jer su vec sad bajati modeli, S5 je neko vreme tu i on je prioritet.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.