Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od El Laki »

Zoreli, jedan predlog kako za ovu tako i ostale teme. Mislim da bi na početku , ispod specifikacija telefona moglo da se ubaci uputstvo za root. Korisno je, a dosta često se postavlja kod svakog modela. Neko će odraditi, neko ne, ali neka stoji tu. Kada uhvatiš vremena, napiši za Note 4, pa i ostale ako si voljan. Ti ili bilo ko drugi. Može se pokrenuti akcija pa ko za koji model želi da napiše.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Vec ima odvojena tema za root-ovanje. Mozda je bolje da ostane tamo gde jeste, a da se ovde vodi diskusija o samom uredjaju.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Razlikuje se root od verzije do verzije os-a, od modela do modela, od proizvođača do proizvođača. Dosta je preglednije staviti u prvi post kod vodećih modela nego juriti u jednoj temi gde se sve i svašta piše. Tamo neka se vode diskusije i pitanja za manje popularne modele, ali vodeći modeli treba da imaju to na preglednom mestu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

El Laki, slazem se sa tobom. To je definitivno najbolja i najlogicnija varijanta nego da se sve i svasta trpa u jednoj temi vezanoj za root. Odmah ispod specifikacije telefona je pravo mesto za uputstvonza root. Mnogima koji se snalaze lako sa root-om nece biti uolste bitno gde se to nalazi, ali za ljude koji se slabo snalaze bi puno znacilo
Note IV N9100 dual

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Mozda cemo onda doci u situaciju da se vise vodi rasprava ako neko ne moze da odradi root nego o samom modelu ;)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa opet bolje da se o problemima kod Note 4 rootovanja govori u ovoj temi a ne u opštoj jer je konfuzno. Sve vezano za Note 4 ovde. Dosta je preglednije. Tako za svaki model. A ne tamo u temi za root dođe njih par za različite modele pita pa se vodi unakrsna rasprava itd.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ponovo podrzavam El Lakija. Nemoj da pomislis da ti se nabacujem hahaha :D Ne moze biti konfuznije od jedne teme za root gde se pise i raspravlja o root-u svih telefona. To mu dodje kao "drnč".
Najlepse bi bilo kada bi svaki tel imao razgranat sisteem tipa da npr da se u goavnoj temi SAMSUNG nalazi npr podfolder SAMSUNG NOTE 4, a u tom foleru dva podfoldera, tj. jedan gde bi se raspravljalo o samom modelu i drugi gde bi se pisalo o root-u i rom-ovima.
Ja obozavam razgranate sisteme. Tako sam pravio i skolski sajt koji je najsadrzajniji od svih sajtova skola u celom Meksiku :D
Note IV N9100 dual

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Слажем се са вама. Мислим да би било јако корисно поставити у први пост и упутство за рут. Додатне дискусије у вези рутовања би се водиле у одговарајућој теми, тако да та општа тема о рутовању можда би било најбоље да остане.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Android 5.1 Lollipop on Samsung Galaxy Note 4

Google has developed the Android 5.1 Lollipop update, which has already rolled out in selected Nexus devices.
However, the newest major update would reportedly bring in new TouchWiz UI features to one of the most popular devices to launch in 2014 – the Galaxy Note 4.

According to a report by GSM Arena, the latest update for Android could potentially include the latest version of TouchWiz UI for the Galaxy phablet.

Samsung's latest OS creation is the TouchWiz UX, which made its debut with the Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge.

TouchWiz UX will provide a number of new features, such as the appearance of dialer and camera shortcuts on the phone's lockscreen.

The new Samsung UI would also include SmartLock, a feature that will prevent the device from "locking" whenever the smartphone is connected to a "trusted" network.

The brand new Galaxy Apps Store will also be able to offer various themes and designs to choose from.

On the other hand, the latest Android 5.1 Lollipop would fix some bugs and errors, while improving overall performance and security.

For people who have their own Galaxy Note 4 from Samsung, you just wait and see until the latest Lollipop version and TouchWiz UX becomes available.

Samsung is well known for bringing new TouchWiz features to older devices and it’s possible that Android 5.1 will be the update that brings new features to older devices like the Samsung Galaxy Note 4 and Galaxy S5.

http://www.christianpost.com/news/andro ... -4-136784/
16 godina na forumu MOBILNISVET

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Sta god da smislite, ja sam za :). I ja volim podfoldere, jer znam onda sta trazim. Onda je najbolje da se postave expand varijante svakog uredjaja, ali je to veliki posao za moderatore ;)

Ali older device??? Koliko su postali djubrad, to je bez reci. Da nema developera...

siliconpower
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 01:54
:: Note 4

Post od siliconpower »

jel ima neko sa 4.4.4 da mu ne radi OK Google detekcija kada niste na home screenu?
ukljucio sam u podesavanjima da detektuje OK Google i kada je uredjaj zakljucan, i kada sam u nekoj aplikaciji, ali i dalje radi samo kada sam na home screenu ili u Google Search aplikaciji.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Meni radi. Moraš i da si konektovan na net. Ne znam da li si konstantno na mreži ili gasiš nekad.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

siliconpower
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 01:54
:: Note 4

Post od siliconpower »

Na mrezi sam naravno. Kod caleta sa istim podesavanjima na S4 radi kako treba. Mada sam nasao sad na netu da se brdo ljudi zali na ovaj problem kod note 4, i niko ne moze da provali do cega je..

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

I tako se ja zeznem kao niko sa jel te testiranjem Kasperskog, tj. jedne app na mom N4. Fajl koji se zove android mi je zamenio nesto od fajlova u folderu Android na memoriji telefona. Verovatno cu morati sve da vracam na nulu, jel tako? Galerija prijavljuje da nemam mesta, a ima praznog mesta koliko hoces. There is not enough space (-20474 MB) in your device memory. Delete some files.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Anti Virus programi na Androidu u principu ništa ne rade osim što opterete sistem i crpe bateriju ... i to baš primetno .

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

@zoreli Moram da ih testiram zbog posla...uradio sam reset, podesio i sada sve sljaka ;)

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Čitam malopre na sajtu problem sa kamerom... Nisam jedini koji ima problem kada se udje u kameru da izbaci kamera je zaustavljena.
Hmm... :-{
Samsung Galaxy S20 Ultra

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

I ja sam imao taj problem jednom. Reset telefona i sve je ok posle toga.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Phone Arena - najbolja kamera :

Slika

Odgovori