Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Ljudi sad mi izbacio neki update. Evo ga telefon leti koliko je brz. 412 sam dobio 31.12 i ovo me sad zacudilo... o kakvom se update-u radi, zna li neko?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Izašao je novi apdejt: Serbia (Telenor) 2013 January 4.1.2 I9300XXELLA I9300OXFELL1 

16 godina na forumu MOBILNISVET
meni je jos jutros izbacio update na VIP-u... mislim da je sad mnogo bolje
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo ubacio sam preko Odina novi softver i nikakve razlike ne vidim 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Ne znam zašto, ali meni nikad neće sam da ponudi apdejt uvek ga radim preko odina. Telefon mi nije rutovan.
zoreli, hvala
Inace, je li moguce zameniti masku na telefonu? Moj je plavi a hteo bih da promenim da bude beli. Ako je moguce, gde moze i koliko to kosta, ako neko zna?:-)

Inace, je li moguce zameniti masku na telefonu? Moj je plavi a hteo bih da promenim da bude beli. Ako je moguce, gde moze i koliko to kosta, ako neko zna?:-)
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Problem je sledeci, imam 3 yahoo maila, kada nekome iz imenika saljem mail pita me tel koju app hocu da koristim,
ja izaberem yahoo ali ne i account koji hocu da koristim. On posalje sa onog koji mi je ostao aktivan u aplikaciji vjerovatno.
Da li mogu nekako da izaberem i account sa kojim hocu da saljem mail?
P.S.
konacno se sredilo stanje sa imenikom, sve se fino sync sa google account i imenik je bezbjedan tamo...
Mrkixxx, HVALA NA POMOCI!!
ja izaberem yahoo ali ne i account koji hocu da koristim. On posalje sa onog koji mi je ostao aktivan u aplikaciji vjerovatno.
Da li mogu nekako da izaberem i account sa kojim hocu da saljem mail?
P.S.
konacno se sredilo stanje sa imenikom, sve se fino sync sa google account i imenik je bezbjedan tamo...

Mrkixxx, HVALA NA POMOCI!!
Poslednja izmena od marko 0401 u Pet, 08. Feb 2013. 19:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Idi na meng.app i pronadji servis koji ne zelis da koristis pa idi na force close. To bi trebalo da resi situaciju.
Drago mi je da si imenik sredio.
Drago mi je da si imenik sredio.
- marko 0401
- Mobil fan
Aha, ali ja koristim sva tri maila uporedo, ako idem na force close necu moci da ih koristim, zar ne?
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Kakva su vam iskustva sa 4.1.2???
Da se pohvalim,uzeh veceras ipak S3(posto sam hteo Lg Nexus ali sam odustao),nov,plavi,iz Telenora,za 405 eura,a verzija maticne ploce je 1500,nadam se da ce da me lepo sluzi
Skidam neku igricu od 25 mb-a i skida je bas polako,pola sata vec
A jacina signala je o.k,ali za net je brzina bas kakva i treba da bude 
I verzija je 4.1.1

I verzija je 4.1.1
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Sve čestitke na novom telefonu i da te dobro služi.
Šta god zatreba slobodno pitaj. 

- marko 0401
- Mobil fan
jelenac, nema nikakvih problema, update slobodno (ako se razmisljas u vezi toga)
dule88, bravo bravo, cestitamoo...
Koju to igricu od 25mb nadje vec molim te... 
dule88, bravo bravo, cestitamoo...

Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Probah update na 4.1.2 preko Odin-a, ali ne ide nešto. Izbacuje mi na telefonu da mi fali ne servisni paket 3 Windows media player... Šta sad? Inače, Win7 je u pitanju
Subway surf i bas je dobra 
Imao sam ranije isto S3 iz Telenora,bila je MP 1100,ali sam morao da ga prodam,sada sam uzeo nov od nekog lika,ima garanciju.Nadam se da ga nisam previse platio.

Imao sam ranije isto S3 iz Telenora,bila je MP 1100,ali sam morao da ga prodam,sada sam uzeo nov od nekog lika,ima garanciju.Nadam se da ga nisam previse platio.
Nece sa 4.1.1 da mi fotografise ekran kada prevucem dlan preko ekrana,a dok sam ranije imao S3 sa 4.0.4 to je htelo,ili to treba negde podesiti? 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Cestitam dule88.
Koliko si ga cekao, vala sad opusteno.
Ne razmisljaj o parama.
Marko,
Nema na cemu. Tu smo da se pomazemo.
Ja te razumeh da neces da ti svi slicni servisi rade. Uvek mozes da ih pokrenes iz app.menagera.
Ja se malopre igrah sa s3 ozn.999 sa tmobile.
Ovaj je dual core, krait, 1,5, sa 2gb rama. Nema lag pri pozivima i porukama. Sve ostalo isto.
Koliko si ga cekao, vala sad opusteno.
Ne razmisljaj o parama.
Marko,
Nema na cemu. Tu smo da se pomazemo.
Ja te razumeh da neces da ti svi slicni servisi rade. Uvek mozes da ih pokrenes iz app.menagera.
Ja se malopre igrah sa s3 ozn.999 sa tmobile.
Ovaj je dual core, krait, 1,5, sa 2gb rama. Nema lag pri pozivima i porukama. Sve ostalo isto.
Poz svima,imam jedno pitanje kako da prebacim app na sd card?i da li ima neki tutorial ? Nasao sam nwsto ali mi trazi root,a uzeo sam u mts tel i imam 2god garanciju pa ne bi da je gubim,ili neka opcija da se ne vidi da je rootovan ako se nesto desi
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
viking, nažalost app2sd uopšte nema funkcije na S3. A zašto bi to radio jer S3 ima sasvim dovoljno interne memorije za aplikacije, pa i igrice? E sad jedino ako bi želio imati više igrica koje su teške i po par GB onda je druga priča mada...