Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Re: Samsung Galaxy S5

Post od xxdulexx »

Azimuth, koja je prednos Pro capture 2 u odnosu na stock?

I sad sam se setio da I meni ponekad javi "failed to initialize camera" ali sve lepo radi, pa sam skroz to izignorisao.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

xxdulexx napisao:Kada pokusam sa kompjutera da otvorim novi folder ili reimenujem stari, file explorer na kompu zakuca.
Ovo se zna desiti sa nebrojeno različitih telefona i marki, pa i OS-a. To izgleda ima neki bag u vezi izmedju telefona i kompijutera.

Azimuth, probao sam ProCapture 2 v205 i pravi mi lošije slike od fabričke aplikacije. Iako je ovo verzija 2, jel i tebi u aplikaciji piše samo ProCapture?

xxdulexx, ja sam problem sa kamerom imao samo jedan put. Onda kada sam instalirao ProCapture. Posle restarta telefona više nisam, a nisam ni do tada.

Zaboravih pohvaliti i zvuk u slušalici, koji obavezno držim smanjen. Imam osećaj da bi mi, ako ga pojačam do kraja, zvuk izašao na drugo uvo. :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, i meni ispod ikonice piše samo Pro Capture.
Pa šta znam, ova fabrička brže fotka, ima svojih prednosti, dok sa Pro Capture možeš malo više iso da podešavaš pa su bolje noćne fotke.
U suštini defaultnu koristim češće, navika valjda.

samsungs5
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Sep 2014. 16:45
:: s5 galaxy

Post od samsungs5 »

imam problem sa dolaznim pozivima, cesto sam nedostupan iako nije tako. da ne zna neko o cemu je rijec? ovo mi se desava svaki dan.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Jel možda ne koristiš Mts mrežu, ako je odgovor da, onda nema šta da se brineš, to je normalno postalo na toj mreži..

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

^ Ne znam o čemu pričaš. Ja sam na mts-u i nikada mi se to nije desilo.
Da li ti je možda podešena mreža na 2G/3G? Kakva je jačina signala? Da li ti se to dešavalo od prvog dana ili sad poslednjih? Koji uopšte model S5 koristiš?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

I ja sam na mts, 2 broja, nemam taj problem. Mreža vidno bolja od predhodne vip.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Takođe, dva broja u mt:s mreži, nikakv problem sa signalom u smislu da nisam dostupan i sl.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

Hteo bih da pobrisem neke igrice sa telefona, ali tako da kad ih ponovo instaliram nastavim gde sam stao. Tacnije, da mi save ostane negde nakon uninstaliranja aplikacije. Sta treba da uradim?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Root, onda data backup preko titanium backupa pa sacuvaj data i obb foldere ako ne zelis opet da ih skidas.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Ok hvala. A ne moze nikako bez root-a... Neka fora preko naloga ili tome slicno?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Sve zavisi pele da li ta igrica ima sinhronizaciju sa nekim serverom dal google+, fb ili tome slično. Evo primer ja igram Minion rush igricu i bukvalno mogu da je brišem koliko puta hoću i da je instaliram na bilo kom uređaju i uvek ću početi odakle sam stao. A fazon je samo kada uđem u igru ulogujem se preko mog fb account-a i igra mi sama skine sa servera save i onda krećem odakle sam i stao. Ali takvu mogućnost mora da ima sama igrica i ovo ti je samo primer, kako može isto.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

E, ima neka Super Backup Pro SMS & Contacts aplikacija. Navodno sa njom moze pored poruka i kontakata da se uradi i bekap aplikacija, a sve to bez rutovanja. Nisam je isprobavao, ali sam je video pre neki dan. Izguglaj ako te ne mrzi :wink:

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

U pravu ste obojica... Za super backup znam, ali se nisam setio. A za ovo preko naloga cu isto probati. ;-) Hvala

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Azimuth, mislim da takve aplikacije čuvaju samo apk, ne i podešavanja/naloge unutar aplikacija. Nek potvrdi neko ako zna više.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ja imam tu app...tačno tako kako vlado napisao, čuva samo apk.
Huawei

acamatic
Expert
Expert

Re: Одг: Samsung Galaxy S5

Post od acamatic »

E sad drugari nešto mene zanjma kada preko tog back up odradite backup aplikacija, jel to znači da one budu sačuvane da u smislu kada se radi factory resset se one posle vrate kao kada bi vi ručno jednu po jednu app instalirali sa marketa i drugih izvora i naravno kada se instaliraju one su podešene kao kada se prvi put instaliraju ili to nešto drugo znači?

samsungs5
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Sep 2014. 16:45
:: s5 galaxy

Post od samsungs5 »

model g900f :) ja sam iz Crne Gore :smutny: desava se cesto... i duple mi poruke dolaze pa mozda je do mreze :shock:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

samsungs5, skini sa sammobile rom za SEE pa ga iz Odina prevuci, uradi posle toga wipe data/factory reset i wipe cache. Trebao bi da nestane problem, osim ako ti zaista slab signal a telefon podesen da prebacuje sa 2G na 3G pa tu gubi mrezu.
Da li si imao tih problema od prvog dana ili su se naknadno pojavili?

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

acamatic, prvo rutujes telefon, zatim skines ili nadjes app koja radi backup, zatim uradis backup, prebacis backup negde na sigurno, uradis factory reset. opet instaliras app za backup I preko nje vratis sve aplikacije koje ti trebaju, I one bude iste onakve kakve su bile kada si ih backup.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Odgovori