Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Post od bata bogdan »

Koliko bi to onda bio SOT npr da je non stop na 4g, bez WiFi, a normalna upotreba telefona?
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Baraba napisao:Ako već treba da se izdvoji najbolji uopšte, HTC One M8 je zada najbolji po tom pitanju. Komplet što se tiče zvuka u svim poljima, nema bolje.
Ovo prvi put čujem, do sad si pričao da je Samsung po tom pitanju najbolji, što mislim i da jeste ali izgleda da i tu sve zavisi od telefona do telefona i toga kakav ti primerak zapadne.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Jesam pre htc one m8. Zoreli je imao i S6 i M8, neka uporedi. Odličan je zvuk u toku razgovor na S6, ali htc je odlučan +.

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

kovach81, prijatelju ovo sto ti imas je za mene san.meni je osvetljenje na oko 20 procenata auto.mobilni net i gps su iskljuceni i uglavnom sam na wifi.3h i 45 min mi je maksimalan SOT.koristim tel sa original onim fast charger samsungovim punjacem.da li je moguce da je bas meni zapao primerak sa defektnom baterijom.inace sam na stock 5.1.1

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Mikrikorisnik, nije ti zapao jednostavno je tako :) I meni bi isto toliko trajala da koristim na taj nacin kao ti.Cinjenica je da ovaj ekran znatno trosi resurse baterije,kad upalim wifi i malo prokrstarim po FB,youtube,procitam nesto procenti baterije samo opadaju :) Ali eto,receno je vec da telefoni u 2015 se nisu proslavili po pitanju trajanja baterije.Stalno trka sa mocnijim procesorima a tehnologija izrade baterija na nivou od pre 15god :) Sta su radili po tom pitanju?Samo povecavali kapacitete baterije...

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

bata bogdan napisao:Koliko bi to onda bio SOT npr da je non stop na 4g, bez WiFi, a normalna upotreba telefona?
Na 4g non stop,normalno sa sinhronizacijama (sta ce ti pametan telefon bez toga) ljudi na xda izvuku max 3h SOT-a

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

kutijagreha, meni je ukljucena sinhronizacija i uglavnom sam sam ili na mobilnom ili na wifi.3h i 45 min mi je maksimalno SOT.pre ovoga sam imao lg g2 i imao sam opusteno 4.5h SOT.znam da nije neka razlika ali taman mi toliko fali da izdrzim ceo dan bez punjenja.ovako oko 19h uvek moram da dopunim.puni li ga ko sa bezicnim punjacem.da li je bolja situacija

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Meni se cini da mi malo duze traje baterija kada punim sa bezicnim punjacem, ali nista drasticno.
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Mikrikorisnik,S6 nema sta da trazi pored G2 sto se tice baterije.
Imao sam ja i 6h sot-a,ali samo na wifi. Mahom sam tada koristio telefon kuci uz minimalno osvetljenje.
Cim izadjem napolje i povecam osvetljenje,uz 3g/4g,procenti baterije se veoma brzo 'tope'

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Baraba napisao:Jesam pre htc one m8. Zoreli je imao i S6 i M8, neka uporedi. Odličan je zvuk u toku razgovor na S6, ali htc je odlučan +.
Upravo tako , što se tiče zvuka i optimizacije sistema / rada , baterije / ... - HTC nema premca .

... ali , ovaj TW na S6 meni lično se veoma dopada a i sam S6 sa poslednjim apdejtom su doterali skoro do perfekcije . Što se tiče trajanja baterije (sve uključeno) samo na 3G/4G izvuče oko 3,5h SOT (auto osvetljenje) , 3G/4G + WIFI (kombinovano) 4-4,5h SOT , ko koristi samo WIFI + 2G (uz sve sinhronizacije) može između 5 i 6h SOT u toku jednog dana baš aktivnog korišćenja . Meni dovoljno , svaka čast onom ko u ekran telefona dnevno ima vremena 8 sati gledati :) ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Onom kome telefon služi i privatno i poslovno za jedan radni dan, malo je 3,5h SOT, za normalno korišćenje i običnog korisnika je sasvim ok SOT. Tako da sve u svemu zavisi od korisnika, meni recimo bi to bilo ne malo, vec premalo.
Huawei

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Bas tako. Mada ni Note 5 ne moze da se pohvali dobrom baterijom.
Pozere i fensere necu da racunam,ali bar 60% ljudi Note uzimaju zbog poslovnih obaveza.
To zahteva minimum 6h koriscenja (work) + 2h (home),sto je u domenu naucne fantastike.
Mada 21 vek je,nadje se po koja uticnica slobodna u kancelariji,posti,restoranu,meku ;-)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

kutijagreha, obzirom da si bio zadovoljan baterijom na G3, a na S6 ti je bila još bolja, ne možeš reći da S6 ima slabu bateriju.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nema slabu bateriju,a nema i odlicnu bateriju.
Prica je vezana za to da S6 nije za poslovnu upotrebu.
Za kafenisanje i poziranje se preporucuje

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

kutijagreha, a eto vidiš ja sam danas poslovno koristio S6 a za "kafenisanje i poziranje" koristio 6S :) :) :) ... jača je fora .

Slika

.... pola šale / pola istine ;) :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nije vise fora i in za kafenisanje koristiti 6s,vec N5 gold boje okrenut potrbuske da se vide lepo izvajane ivice - sto rece danas jedan seljak kod mene u kaficu - :-D
A to sto posle toga,umalo da naopoko stavi olovku u N5,i tako se sa istom pozdravi,to nikom nista :-D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Šta da im radim? Odmah su ispod ekrana kao potrošači, nekad iznad ako se ne koristi mnogo telefon.
Slika

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

To su obično rešavali kroz update preko Push Service-a, bar na S5. Proveri ako ti stoji neki update da odradiš.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Baraba napisao:Šta da im radim? Odmah su ispod ekrana kao potrošači, nekad iznad ako se ne koristi mnogo telefon.
Slika
Obrisi 'Samsung Push Service',restartuj telefon posle toga. Tako sam ja resio taj problem ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

kutijagreha, probaću :)

Odgovori