Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Super su kodovi, thanks
Nista ja ne kapiram ove sladoled natpise u telefonu, jos se i pitam sto uradih flash na JH6 kad se, pored PDA/Phone oznaka ama bas nista u performansama niti izgledu SWa nije promenilo, cak mi ni mms ne radi ..no ajde, igramo se
N-tchbl, kako ti ne radi mms? Podesi parametre po uputstvu odavde sa foruma i mora da radi. Imam isti fw kao i ti sve mi sljaka kao blesavo. Doduse, odmah sam stavio i SamdroidMod ali to ne igra nikakvu ulogu.
Nego, kako se teme menjaju? Iz rikaverija pa gde onda? Skinuo sam neku ali nikako da je promenim.
Miodrag N73, Beautiful widgets je ono sto trazis.
Problem sa temom je sto iz rikaverija idem na apply from sd ili sta vec pise i krene instalacija ali u nekom momentu izbaci error.
Ljudi gde mogu da se nadju upustva za instalaciju iGo navigacije za ovaj mobilni?
I jos nesto danas sam kupio nov broj i stavio sam ga u ovaj mob. i net nece da mi radi a podesio sam rucno parametre za internet dok kad tu istu karticu ubacim u moju nokiju net redi normalno.
U cemu bi mogao da bude problem?
Da u servisu.
Posto nemam kredita i nemam nigde u blizini wifi app. skidam sa neta pa kad ih ubacim u Other files pa kad hocu da ih instaliram izbaci mi poruku da nemoze da je instalira pokusa sam mnoge app. i nece ni jedna.
Koda je nesto zakljucano...
Juce sam ubacio novi rom,rutovao telefon,napravio app2sd particiju na kartici.Na telefonu sam imao slobodno oko 110 mb.Danas,kad sam ubacio programe,proverim memoriju,slobodno mi sami 65 mb.U Samdroid toolsu sam stiklirao da sve instalacije smesta na app2sd.Ima li ko ideju gde se izgubilo onih 50-ak mb?Postoji li neki File Manager za Android koji dozvoljava pristup memoriji telefona,a ne samo memorijske kartice ?
Miodrag N73, da li si rebootovao telefon posle stikliranja app2sd i dalvik-cache?
za pristup memoriji telefona i sistemskim fajlovima postoji Root.Explorer.
Jesam.Napravio sam backup podataka,formatirao telefon,vratio podatke i sad imam 90 mb slobodno.Da pitam vas iskusnije po pitanju Android OS-a,moze li se na konkretno I5700 Spica ubaciti Sense interfejs,kakav imaju HTC modeli?
Azimuth napisao:N-tchbl, kako ti ne radi mms? Podesi parametre po uputstvu odavde sa foruma i mora da radi.
Tako sam i ja mislila, ali ne radi.
Izmenjala sve verzije softvera jer su se neki zalili na one ranije ali sa ovim navodno nema problema,
meni i dalje ne radi dok internet sljaka bez problema.. ni prijem ni slanje nece
Nije da je od neke zivotne vaznosti ali me kopka sto ne mogu da pronadjem resenje mesecima, menjala i MMS size, menjala i port - obe verzije - nece. Ne kapiram..
Gdje se tacno nalazi onaj meni da podesim da mi pri USB konekciji komp ne gleda telefon stalno kao karticu? Hocu da ga povezem sa PC Studiom. Nekako sam to isceprkao dok sam bio na Android 1.6 da bi uradio update, ali kada sam poslije update-a upalio 2.1 vise ne mogu da dodjem do tog menija, sve sam precackao, glava me zabolje...
Kako ubaciti melodije za notifikacije? Ubacio sam neke melodije u folder "Sounds" na SD kartici ali se one ne vide u onoj listi pri izboru tona za notifikaciju. Preko fabricke aplikacije "My Files" mogu samo da dodijelim melodiju za pozive i alarm ali ne i za notifikacije?
Има коментара и то негативних за сада, сачекаћу још месец дана док то не среде.
Кхм списак
Known issues/bugs
* Camera preview is black and white but picture taken is colored.
* Flash does not work.
* "White textures in Angry Birds is game bug! Some game can't install with mounted SD card, need to unmount it before installation."
* camera takes pics with green stripes - eirther turn of JIT or use the camera in Bright Light. - both these way may not work and there is no other way around as of now.
* Accelerometer is a bit off and at times freeze screen in one orientation (usually horizontal), reboot resets
* Headphone sound is not good.
* Some random rebooting
* Doing a search for carriers (Settings -> Wireless & network -> Mobile networks -> Network operators -> Search networks) gives an error and doesn't show any operators.
* Sometimes after booting the phone doesn't pick up a carrier just saying No service, and since the above is in effect the only thing to correct it is to boot again.
* IMEI is zero sometimes and in that case, please turn off the phone, remove sim and battery for about 2-5 minutes, put them back in again and reboot. Also try to take a logcat on the next boot as no one has been able to recreate this problem. If the IMEI shows zero even after reboot, repeat the process.
* "Airplane Mode" bug.
Switching to "Airplane Mode" disables only "Mobile Data" and button become gray. And nothing you can do until reboot.
After reboot phone is started in "Airplane Mode". Now you can switch it to normal mode.
* Compass is still not working perfectly.
* Few users have reported a bug in call waiting.
* Froyo's Apps2SD does not work.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.