Samsung I9000 Galaxy S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Ok hvala na objasnjenju.Da li mozes samo da mi objasnis moje pitanje koje sam postavio dva posta iznad?Na ovo sam mislio.
Ako moze neko da objasni sta je otkljucavanje telefona a sta je dekodiranje telefona?Interesuje me da li su to dve razlicite stvari ili je to jedno te isto?
Koliko sam shvatio iz vasih odgovora necu imati neki problem da dekodiram samsung galaxy 9000s?
Interesuje me koliko kosta da se dekodira u servisima jer nisam bas nesto strucan sam da pokusavam da ga dekodiram?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da to je ista stvar i u servisima košta 20ak e (moja procena, nisam siguran za konkretan model ali trebalo bi da je tu negde) :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

ja imam 2.2 na mom telefonu tako da moze. doduse ta beta verzija al sasvim lepo radi.
a za servisere zavisi jer je to u principu dzabe kad su ga vec okacili na net, samo zavisi kolko ce serviser da te odere za nesto sto sam mozes da uradis...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ok ljudi hvala na savetima i odgovorima.Jos samo da ce cujem sa drugarom iz engleske i vidim za koju lovu moze da mi donese fon.Rekao mi je da se tamo cene malo koriscenog krecu u rasponu od 150 do 170 funti sto je mislim ok cena.Sto se tice samog otkljucavanja fona gledao sam onaj link ali mi nije bas sve najasnije ali mozda cu pokusati uz asistenciju drugara.Inace zvao sam juce servis u mutapovoj ulici i rekose mi da usluga otkljucavanja kod njih kosta 2000 dinara.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Тако мало...код њих скоро да не постоји тржиште половне робе. Има продаваца али не и купаца...
Зато су и аутомобили које довозе из Енглеске јефтини од аутомобила који се довозе из других земаља еу.
Слобода или смрт

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

bojke1 eto, dobro sam pretpostavio :roll:

bestboy, a ne misliš da je možda i zbog toga što se jedino tamo od cele Evrope vozi levom stranom pa je često teško registrovati kola, a preticati apsolutno nemoguće :wink: Ali ako to znači da i bilo šta drugo može da se nabavi povoljnije - super :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

gargamel4
Малим делом и због тога. Само у пар земаља је забрањено возити такве аутомобиле. Може и да се претиче и да се промени на десну страну волан ако хоћеш. Ако те занимају детаљи може на пп. Извин'те за скретaње са теме, gargamel4 је крив :lol: :wink:

bojke1
Јави шта си урадио за Galaxy.
Слобода или смрт

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

bestboy javicu siguno.On bi trebalo pocetkom novembra da dodje pa cemo videti sta ce biti od svega.Nadam se da stici fon.Do tada koristim sony ericsson satio idou i najverovatnije ga necu prodati nego cu koristiti oba telefona.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Jel može neko da mi kaže da li kada te neko zove kolika mu je slika na caller ID i da li mu stoji FB status i rodjendan kao na recimo HD2? Nigde ne mogu to da nadjem......
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Слика се налази у горњој трећини екрана. За FB не знам али за рођендан на тај дан стоји поред имена као и у дневним догађајима.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

No Flash support for the web browser?zanima me da li je tacno da nema Flash ? cini mi se da sam negde procitao da ima.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

bojke1, sumnjam u to. Zavisi koji browser koristis. Skyfire zavrsava posao kao blesav na telefonu koji kosta upola od cene i9000.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Ipak sam odustao od ovoga.....HTC HD2 i ovaj Samsung jedan pored drugog....Galaxy S deluje kao igračka u onoj plastici :dry:

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

kraj i gotovo

Post od extra »

@krsiti7 :blinky:
HD2 vs GALAXY'S => winner GALAXY'S i nema dalje rasprave

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Winner je ono što se čoveku sviđa. Najbolje je kad možeš sam da pogledaš sve što uzimaš u obzir i da odlučiš, a ne da te drugi ubeđuju.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

extra, jeste, nema rasprave, da, kako da ne.....ali možda u tvom nekom svetu i ja nisam krsiti :uhuh:

zlivan Tačno tako

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Da li Samsung I9000 Galaxy S ima Srpski, i ako nema hoce li ga dobiti u skorije vreme , mozda sa 2.2 ?

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

Ima srpski. Mislim da je to jedini Android koji je sa srpskim jezikom u sebi. Ili je barem bio kada se pojavio krajem juna.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

cgmiki, Samsumg je podelio fw po kontinentima (izuzev Engleskog kao univerzalnog jezika) pa ako odaberes onaj za Evropu dobijas i sve ex yu jezike. Tako mi se barem cini na osnovu onog sto sam do sada video. Ako gresim neka me neko ispravi.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

У сваком случају има српски. :)
Изгледа да је почела надоградња на 2.2, Скандинавија је прва која је добила.

Odgovori