Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ok hvala na objasnjenju.Da li mozes samo da mi objasnis moje pitanje koje sam postavio dva posta iznad?Na ovo sam mislio.
Ako moze neko da objasni sta je otkljucavanje telefona a sta je dekodiranje telefona?Interesuje me da li su to dve razlicite stvari ili je to jedno te isto?
Koliko sam shvatio iz vasih odgovora necu imati neki problem da dekodiram samsung galaxy 9000s?
Interesuje me koliko kosta da se dekodira u servisima jer nisam bas nesto strucan sam da pokusavam da ga dekodiram?
ja imam 2.2 na mom telefonu tako da moze. doduse ta beta verzija al sasvim lepo radi.
a za servisere zavisi jer je to u principu dzabe kad su ga vec okacili na net, samo zavisi kolko ce serviser da te odere za nesto sto sam mozes da uradis...
Ok ljudi hvala na savetima i odgovorima.Jos samo da ce cujem sa drugarom iz engleske i vidim za koju lovu moze da mi donese fon.Rekao mi je da se tamo cene malo koriscenog krecu u rasponu od 150 do 170 funti sto je mislim ok cena.Sto se tice samog otkljucavanja fona gledao sam onaj link ali mi nije bas sve najasnije ali mozda cu pokusati uz asistenciju drugara.Inace zvao sam juce servis u mutapovoj ulici i rekose mi da usluga otkljucavanja kod njih kosta 2000 dinara.
Тако мало...код њих скоро да не постоји тржиште половне робе. Има продаваца али не и купаца...
Зато су и аутомобили које довозе из Енглеске јефтини од аутомобила који се довозе из других земаља еу.
bestboy, a ne misliš da je možda i zbog toga što se jedino tamo od cele Evrope vozi levom stranom pa je često teško registrovati kola, a preticati apsolutno nemoguće Ali ako to znači da i bilo šta drugo može da se nabavi povoljnije - super
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4
Малим делом и због тога. Само у пар земаља је забрањено возити такве аутомобиле. Може и да се претиче и да се промени на десну страну волан ако хоћеш. Ако те занимају детаљи може на пп. Извин'те за скретaње са теме, gargamel4 је крив
bestboy javicu siguno.On bi trebalo pocetkom novembra da dodje pa cemo videti sta ce biti od svega.Nadam se da stici fon.Do tada koristim sony ericsson satio idou i najverovatnije ga necu prodati nego cu koristiti oba telefona.
Jel može neko da mi kaže da li kada te neko zove kolika mu je slika na caller ID i da li mu stoji FB status i rodjendan kao na recimo HD2? Nigde ne mogu to da nadjem......
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
cgmiki, Samsumg je podelio fw po kontinentima (izuzev Engleskog kao univerzalnog jezika) pa ako odaberes onaj za Evropu dobijas i sve ex yu jezike. Tako mi se barem cini na osnovu onog sto sam do sada video. Ako gresim neka me neko ispravi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.