Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
iKe napisao:Da iPhone nije ostavio onako ružno kameru da viri, nema šanse da bi i Samsung stavio izbačenu. Bila bi ako treba i 5 mpx, samo da ne viri.
Idealno bi bilo da su leđa od aluminijuma, kao M9 i da je deblji milimetar nego što jeste, da kamera ne viri, a da je baterija preko 3000mAh. Ali onda ništa ne bi ostalo šta da se popravi na S7.
Što se tiče kopiranja, možda liči odozdo na iPhone 6 i leđa na iPhone/Nexus 4, ali je od napred daleko ispred svega do sada viđenog tako da nema šta da se zameri.
Apsolutno veliki korak napred u dizajnu telefona, a sveukupno još veći napredak za Samsung kada se uzme u obzir dizajn/upotrebljeni materijali.
Iskopirali su iphone samo tako, meni ne smeta, samo da to bude kvalitetno . Iskopitali su donji deo, zadnji deo, grba, skener, baterija (pri predstavljanju S5 ismevali su iphone što baterija nije izmenljiva), mem. slot nema...
Druga će biti priča kad ga svi vidimo uživo, ovako svi mlatimo praznu slamu a pogotovo oni što pljuju po s6,licno meni Edge je pun pogodak, ali, kad ja to vidim uživo e onda cu više i da komentarisem.
Kada se S5 prodavao kao lud, S6 ce se prodati u jos vecem broju primeraka. Dzaba pominjete te folije, na kraju telefon se stavi u neki silikon ili kvalitetniji case i stvar resena, tako da je svejedno da li je izradjen od plastike, metala ili stakla.
Misliš zbog zaobljene lajsne??? A koga je onda iPhone iskopirao??? Verovatno Z3 koji je izašao pre njega, pogledaj kako izgleda....
Baraba napisao:.....Iskopitali su donji deo, zadnji deo, grba, skener,....
Ni ovo iznad ti nije tačno. Za skener sam ti još kod predstavljanja iP5s objasnio ko je pre njih imao skener za otiskak prsta, ali si to zaboravio i sad misliš to što misliš.
Baraba napisao:....baterija (pri predstavljanju S5 ismevali su iphone što baterija nije izmenljiva).
Jeste, i još je Samsung odavno tvrdio kako nema potrebe da ekran bude veći od 3,5 inča, a sad napraviše ovoliki telefon po uzoru na iPhone 6/6+
Ko je rekao da apple nije nikog iskopirao?
Ali kada apple to uradi, onda to uradi sa stilom, dodla rupice za zvučnik i usb Treba i znati koga kopirati, samsung zna
Ljudi nemojte da ste smesni, delujete sa strane kao klinci kad se svadjaju ciji je klub bolji.... Nemoguce je da telefoni ne lice jedan na drugi, sve je vec vidjeno, napred ekran, pozadi poklopac sa strane tasteri i to je to. Ovaj telefon ce se prodavati kao lud, setite se prosle godine sta smo govorili za s5 i za flaster poklopac, ovaj barem lici na nesto.
Za dobrim konjem se prazina dize
Neka raspravljaju ljudi, sta ima veze, dok je sve korektno
Malo prepucavanja da i dozu zanimljivosti
Eto ja sam bas napisao da kada vidim papirolosko hvaljenje telefona zamrznem se
Inace zeleni mi se jako svidja ali ipak nije lepsi od flex 2 bordo,bice veoma zanimljivo videti porednjenje ova dva telefona
Coni napisao:Meni je ona džomba pozadi katastrofa, zašto, zašto...
Slazem se. generalno, nisam nesto razdusevljen dizajnom, posebno zadnjom stranom.
Edž mi je mnogo lepsi, mada, pitanje prakticnosti takvog ekrana ostaje.
Znaci ista glavna kamera kao kod Note 4 , ali mi nije jasno zasto barem nema malo razlicitu oznaku kada ima navodno veci senzor f1.9 u odnosu na N4 f2.2
Ne moze se reci da na S6 nema unapredjenja u odnosu na S5, ima i to dosta. Po meni s6 je bolji od s5 isto kao sto je S5 bolji od S4. Pre svega mislim na ekran. Kao korisnik S4 zadovoljan sam kvalitetom prikaza slike na ekranu, ali kada uporedim sa S5 koji ima istu dijagonalu i istu rezoluciju, slika je za 30% bolja, kako, ne znam. Kod S6, kao jedan od aduta, navode upravo ekran mislim da ce on biti dosta bolji od S5. Ekran smatram najvaznijim delom smartphone-a jer se celokupna interakcija korisnika i uredjaja odvija upravo posredstvom ekrana kao interfejsa, stoga tu ce S6 sigurno zuzeti sam vrh jer je Samsung uvek ugradjivao najbolje ekrane u svoje high-end uredjaje.
Da ne pominjem kameru, cistiji TW, dosta brzu memoriju, bolji fingerprint skener, kvalitetniju izradu....Ima itekako aduta da se predje sa S5 na S6.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.